Pinaattilasagne

Pinaattilasagne
Kermainen ja erittäin maukas kasvislasagne pinaatista ja punaisista linsseistä. Sisältää runsaasti kuituja ja rautaa, jotka ovat raskaana oleville erittäin tärkeitä!
1 h
8 annosta
Ainekset | 8 annosta |
Oliiviöljyä | 1 rkl |
Sipuli | 1 keltainen |
Valkosipulinkynsiä | 2 kpl |
Porkkanoita | 3 kpl |
Punainen paprika | 1 kpl |
Kesäkurpitsa | 1 kpl |
Valkosipulipippuria | 1 tl |
Murskattuja tomaatteja | 2 purkkia |
Vettä | 3 dl |
Kasvisliemikuutio | 1 kpl |
Punaisia linssejä | 2 dl |
Tuoretta pinaattia | 200 g |
Lasagnelevyjä | 200 g |
Juustoraastetta | 3 dl |
Suolaa maun mukaan |
Toimi näin
Kuumenna uuni 225 °C:seen ja ota esiin uuninkestävä vuoka.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Hienonna sipuli, valkosipuli, porkkanat, paprikat ja kesäkurpitsa. Kuullota öljyssä, kunnes sipuli on pehmennyt. Mausta valkosipulipippurilla ja suolalla.
Lisää murskatut tomaatit, vesi, kasvisliemikuutio ja punaiset linssit. Keitä alhaisella lämmöllä 20 minuutin ajan.
Lado lasagnelevyjä ja linssikastiketta ja tuoretta pinaattia vuoron perään useana kerroksena vuokaan. Kuorruta lopuksi juustoraasteella.
Kypsennä uunin keskellä n. 30 minuutin ajan. Ota uunista ja anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua.
Vinkki!
Voit korvata punaiset linssit vihreillä. Muista kokeilla tikulla ja varmistaa, että lasagne on kauttaaltaan valmis.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.