Kerää pisteitä ja vaihda niitä upeisiin lahjoihin

Toivomme sinun viihtyvän Liberokerhon jäsenenä, ja siksi sinulla on mahdollisuus vaihtaa keräämiäsi pisteitä upeisiin lahjoihin Pistekaupassamme. Lisäksi saat ainutlaatuisia erikoistarjouksia. Haluamme, että aktiiviset Liberokerhon jäsenet hyötyvät jäsenyydestään.
FI_pointshop

Miten kerään pisteitä?

Kerätäksesi pisteitä rekisteröit yksilöllisen koodin, joka löytyy vaippapaketin sisäpuolelta, läheltä repäisykohtaa (paitsi Libero Swimpants -uimavaippapaketeista). Helpointa on skannata koodi Liberokerhon sovelluksella, mutta voit rekisteröidä sen myös manuaalisesti sovelluksessa tai sivustollamme. Jokainen koodi on 100 pisteen arvoinen, ja jäsenenä voit kerryttää pisteitä muullakin tavoin, esimerkiksi kutsumalla mukaan kumppanisi ja ystäviäsi. 
FI_LCA_Liberopoints

Pistejärjestelmämme

Kun liityt Liberokerhoon, saat kuten sanottu mahdollisuuden kerätä pisteitä. Jokainen skannattu vaippakoodi on 100 pisteen arvoinen, ja mitä sitoutuneempi ja aktiivisempi olet, sitä enemmän pisteitä saat. Kerhossamme on kolme tasoa: uusien jäsenten pronssitaso, hopeataso, jolle yltää kerättyään 2 000 pistettä, ja 4 000 pistettä kartuttaneiden kultajäsenyys. Jokaisella tasolla pääset osalliseksi uusista tarjouksista. Voit käyttää Liberokerhon jäsenenä keräämiäsi pisteitä Pistekaupassamme. Siellä on tilattavana käytännöllisiä ja upeita tuotteita kaikenikäisille lapsille, erilaisia lahjaseteleitä ja lahjoja. 
 
Ajankohtainen pistesaldosi ja pistehistoriasi näkyvät Omalla tililläsi
Essity7188_CMYK

Kolme jäsentasoa

Liberokerhossa on kolme jäsentasoa – kulta, hopea ja pronssi – jotka tuovat mukanaan erilaisia etuja. Uutena jäsenenä aloitat pronssitasolta, ja skannatessasi vaippakoodeja ja tutustuessasi Liberokerhoon paremmin saavutat uusia tasoja ja etuja. Saatuasi kokoon 4 000 pistettä saavutat kultajäsenyyden. Tällöin saat lisäetuja, esimerkiksi sähköisen keräilykortin, jolla saat 100 lisäpistettä joka kymmenennestä rekisteröimästäsi paketista. Säilytät luonnollisesti korkeimman saavuttamasi tason niin kauan kun olet Liberokerhon jäsen.  
FI_medlemstege_light

Lataa Liberokerhon sovellus

Selvitä, millä viikolla olet ja kuinka paljon aikaa synnytykseen on jäljellä. 
Räätälöityä tietoa sinusta ja lapsesta viikko viikolta. 
Osallista myös kumppanisi, sisaruksesi tai vanhempasi raskauteen.
Vinkkejä ja neuvoja raskauden kuluessa.