Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Comfort

2 - 20 kg

Pehmeä ja mukava vaippa aktiivisille lapsille

Joustava vaippa, joka on suunniteltu liikkuville lapsille

Libero Comfort -vaipat on tehty miellyttävistä ja hengittävistä materiaaleista leikkisille pienokaisille. Vaipat ovat Joutsenmerkittyjä, voiteettomia, dermatologisesti testattuja ja huippuimukykyisiä, jotta lapsesi iho pysyy kuivana ja pehmeänä. Joustavat sivusiivekkeet myötäilevät lapsen kehoa. 

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Mukavat ja myötäilevät Libero Comfort -vaipat ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme yhteiskuntavastuun ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Libero Comfort -vaippa antaa mukavaa suojaa ja tuntuu lisäksi luonnolliselta ja hellävaraiselta lapsesi iholla. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme vaippojen hellävaraisuuden. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipat eivät sisällä voiteita. Siten voit itse valita sen kosteusvoiteen, ihovoiteen tai öljyn, joka sopii parhaiten lapsesi herkälle iholle.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Kaikissa Libero Comfort -vaipoissa on erittäin pehmeät vuotosuojat, jotka tuntuvat mukavilta reisien ympärillä. Ne antavat mukavaa ja luotettavaa suojaa.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Kaikenkokoisissa Libero Comfort -vaipoissa on joustovyötärö, joka myötäilee lapsesi kehon muotoja. Siten voidaan varmistaa paras mahdollinen mukavuus ja suoja.

IMUKYKYINEN YDIN

Libero Comfort  -vaipat on suunniteltu pitämään lapsesi ihon pehmeänä ja kuivana. Kaikkien vaippakokojen ydin on ohut, mutta huippuimukykyinen, joten vaippa antaa varmaa ja mukavaa suojaa vuodoilta. 

PEHMEÄT MATERIAALIT

Koosta riippumatta Libero Comfort -vaippa tuntuu pehmeältä ja mukavalta lapsesi iholla – olipa päivän suunnitelmissa mitä tahansa.

JOUSTAVAT SIVUSIIVEKKEET

Joustavat sivusiivekkeet auttavat pitämään vaipan mukavasti paikallaan. Kaikenkokoiset Libero Comfort -vaipat myötäilevät lapsen kehoa ja istuvat hyvin joka tilanteessa.  

YKSINKERTAINEN KIINNITYS

Kaikissa Libero Comfort -vaipoissa on käytännöllinen tarrakiinnitys. Kätevät kiinnikkeet varmistavat uskomattoman mukavan istuvuuden ja auttavat mukauttamaan vaippaa lapsen koon mukaan.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Kun vaipan materiaali hengittää, niin myös lapsen iho hengittää. Libero Comfort –vaipan päällikerros on suunniteltu pysymään kuivana ja mukavana sekä päivällä että yöllä.

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Uusituissa ja värikkäissä Libero Comfort -vaipoissa piilee erilaisia tarinoita. Jokaisessa vaippakoossa on mukana jokin leikkisä eläin, jonka seikkailuja pääsemme seuraamaan.

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Comfort -vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...