Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Banaanileipä

Banaanileipä

Makea mutta terveellinen, helppo leipoa ja ylivertaisen maukas. Banaanileipä on erinomainen välipala raskaana oleville makean himon tyydyttämiseen. Se on silti täyttävä!

70 min
1 limppu
Ainekset 1 limppu
Kypsiä banaaneja – mieluiten ruskeakuorisia 2 kpl
Viiliä 2 dl
Kuitukaurahiutaleita 2 dl
Grahamjauhoja 2 dl
Vehnäjauhoja 2 dl
Soodaa 1.5 tl
1 hyppysellinen suolaa

Toimi näin

Kuumenna uuni 190 C°:seen / alalämmölle ja päällystä leipävuoka (1,5 litraa) leivinpaperilla.
Kuori banaanit ja muserra ne haarukalla. Lisää loput ainekset ja valmistele paksu ja tahmea taikina.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 50–60 minuutin ajan. Ota esiin ja anna jäähtyä ritilän päällä, ennen kuin viipaloit leivän.

Vinkki!

Jos haluat vegaanisen leivän, voit korvata viilin soijajugurtilla.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...