Banaanileipä

Banaanileipä
Makea mutta terveellinen, helppo leipoa ja ylivertaisen maukas. Banaanileipä on erinomainen välipala raskaana oleville makean himon tyydyttämiseen. Se on silti täyttävä!
70 min
1 limppu
Ainekset | 1 limppu |
Kypsiä banaaneja – mieluiten ruskeakuorisia | 2 kpl |
Viiliä | 2 dl |
Kuitukaurahiutaleita | 2 dl |
Grahamjauhoja | 2 dl |
Vehnäjauhoja | 2 dl |
Soodaa | 1.5 tl |
1 hyppysellinen suolaa |
Toimi näin
Kuumenna uuni 190 C°:seen / alalämmölle ja päällystä leipävuoka (1,5 litraa) leivinpaperilla.
Kuori banaanit ja muserra ne haarukalla. Lisää loput ainekset ja valmistele paksu ja tahmea taikina.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 50–60 minuutin ajan. Ota esiin ja anna jäähtyä ritilän päällä, ennen kuin viipaloit leivän.
Vinkki!
Jos haluat vegaanisen leivän, voit korvata viilin soijajugurtilla.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.