Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Sosiaalisen median tietosuoja

Käytämme tätä sivua tiedottaaksemme tuotteistamme ja palveluistamme ja markkinoidaksemme niitä. Saatamme ajoittain julkistaa erityyppisiä kilpailuja, joihin sinut kutsutaan osallistumaan. Lisäksi haluamme saada palautetta tuotteiden parantamisen perustaksi. Siksi rohkaisemme kommentoimaan ja keskustelemaan avoimesti tällä foorumilla. 

Koska kaikki kommentit ovat avoimesti kenen tahansa luettavissa, on erittäin tärkeää, että kaikessa kommentoinnissa otetaan huomioon toiset ihmiset eikä käytetä nöyryyttävää, epäeettistä tai muuta sopimatonta kieltä. Kommentoitaessa on myös noudatettava sosiaalisen median kanavan käyttöehtoja tai sovellettavaa lainsäädäntöä, kuten tietosuojalakeja. Varaamme oikeuden poistaa kommentit, jotka ovat mielestämme sopimattomia tai laittomia. Kehotamme sinua ilmoittamaan meille välittömästi, jos huomaat kommentin, joka on mielestäsi sopimaton tai laiton. 

Sosiaalisen median kanava on ensisijaisesti vastuussa henkilötietojen käsittelystä omassa sosiaalisessa verkostossaan. Jos me kommentoimme tai joku muu kommentoi meidän sivullamme, myös me olemme vastuussa. Lisätietoa oikeuksistasi ja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, saat tietosuojakäytännöstämme, joka löytyy täältä.

Kommentoidessasi sivullamme kehotamme sinua olemaan jakamatta tietoa muista henkilöistä, erityisesti, jos sinulla ei ole heidän nimenomaista suostumustaan. Et saa missään tapauksessa sisällyttää kommentointiin arkaluonteisia henkilötietoja, kuten omia terveystietojasi tai muiden terveystietoja.  

Tällä sivustolla ja Liberokerhon sovelluksessa olevat tiedot raskaudesta ja lapsista ovat luonteeltaan yleisiä eikä niillä voi korvata lääkärikäyntejä tai muita lääketieteellisiä neuvoja. Essityä ei voida pitää vastuussa päätöksistä, jotka teet tietojen lukemisen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää tästä sivusta tai siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, otathan meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com.  

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...