Papupastaa ja kermaista lehtikaalikastiketta

Papupastaa ja kermaista lehtikaalikastiketta
Papupastassa on runsaasti proteiinia ja kuituja, ja lehtikaalikastike puolestaan on täynnä terveellistä rautaa. Tämä ateria on yksinkertainen, maukas ja erittäin hyvä raskaana oleville!
25 min
4 annosta
Ainekset | 4 annosta |
Papupastaa | 200 g |
Pastavettä kastikkeeseen | 2 dl |
Ruokaöljyä | 1 rkl |
Tuoretta lehtikaalia | 200 g |
Punainen paprika | 1 kpl |
Keltasipuli | 1 kpl |
Valkosipulia | 2 kynttä |
Kaurakermaa | 3 dl |
Kauramaitoa | 1 dl |
Munankeltuaisia | 3 kpl |
Parmesaania | 2 dl hienoksi raastettuna |
Suolaa ja mustapippuria |
Toimi näin
Keitä papupasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Säästä 2 dl pastavettä ja kaada sitten pasta sivuun odottamaan.
Kuumenna ruokaöljy paistinpannulla ja lisää karkeasti silputtu lehtikaali, paprika, hienonnettu keltasipuli ja puristettu valkosipuli. Paista, kunnes kaali on vetäytynyt kokoon ja pehmentynyt.
Vispilöi yhteen pastavesi ja kerma, munankeltuaiset, parmesaani, suola ja pippuri. Kaada se kaalisekoituksen päälle. Anna kiehua paksummaksi koostumukseksi samalla sekoittaen.
Sekoita pasta sekaan.
Vinkki!
Muista säästää pastavesi. Kaurakerman ja -maidon voit korvata tavallisella kermalla ja maidolla.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.