Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

UP&GO

7 - 30 kg

Joustava, luotettava ja todella mukava vaippa

Mukava ja imukykyinen housuvaippa

Pehmeä ja mukava housuvaippa on suunniteltu antamaan todellista liikkumisen vapautta – ensimmäisistä konttausyrityksistä lähtien aina siihen asti, kun lapsi juoksee, minkä jaloistaan pääsee. Kaikki Libero UP&GO -koot ovat todella imukykyisiä ja sopivat aktiivisille ja eloisille 7–30-kiloisille lapsille.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

AJATTELEMME YMPÄRISTÖÄ JOKA VAIHEESSA

Myötäilevät housuvaippamme ovat saaneet Joutsenmerkin. Libero UP&GO -vaipoilla on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

 

LAPSESI PARASTA AJATELLEN TESTATUT MATERIAALIT

Joustavat UP&GO-housuvaipat on luotu mukautumaan aktiivisten lasten liikkeisiin. Lisäksi halusimme niiden tuntuvan luonnollisilta ja pehmeiltä ihoa vasten. Siksi vaipoille on tehty kattavat dermatologiset testit. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikenkokoiset UP&GO-housuvaipat ovat voiteettomia. Libero haluaa antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, mikä tuote sopii parhaiten lapsesi ihosta huolehtimiseen – olipa kyse voiteesta, salvasta tai öljystä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Riippumatta siitä miten lapsi liikkuu, uudet kaksinkertaiset vuotosuojat takaavat varman istuvuuden jalkojen ympärillä. Libero UP&GO on tehty kaikenkokoisille ympäristöään tutkiville lapsille!

IMUKYKYINEN YDIN

Riippumatta siitä opetteleeko lapsesi konttaamaan vai tutkiiko hän jo maailmaa, UP&GO-housuvaippamme auttavat suojaamaan lasta ja ehkäisemään vuotoja. Vaipan imukykyinen ydin auttaa pitämään lapsesi ihon pehmeänä ja kuivana.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

UP&GO-housuvaipat istuvat alushousujen tapaan ja niitä on saatavana eri-ikäisille ja -kokoisille lapsille. Pehmeä materiaali joustaa mukavasti vatsan ympärillä.

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Kaikenkokoisissa Libero UP&GO -vaipoissa on reisissä joustoresorit, jotka varmistavat mukavan liikkumisen vapauden.  Siten vaippa on lapsen tukena kaikissa puuhissa, antaen varmaa istuvuutta jalkojen ympärillä.

PEHMEÄT MATERIAALIT SISÄPUOLELLA

Libero UP&GO antaa lapsellesi todellista mukavuutta koko päivän – ja yön – ajaksi. Joustavan housuvaipan sisäpuolen materiaali antaa lapselle erinomaista liikkumisen vapautta.

HENGITTÄVÄT MATERIAALIT

Kaikenkokoisissa Libero UP&GO -vaipoissa on hengittäviä materiaaleja, jotka auttavat lapsesi ihoa pysymään pehmeänä ja kuivana. Materiaalien ilmava rakenne antaa ihon hengittää.

HELPPO VAIHTAA

Libero UP&GO varmistaa, että jokainen vaipanvaihto käy nopeasti ja helposti. Housuvaipan voi repäistä helposti auki reunoilta ja kiertää pieneksi paketiksi kätevän sulkuteipin avulla. Se on kätevää sekä sinulle että lapsellesi.

KÄTEVIÄ YKSITYISKOHTIA

Löydät kaksi erilaista kuosia jokaisesta UP&GO-vaipasta. Toisessa kuosissa on aina yksi, upea pohjoismaalainen eläin. Jokaisessa koossa on eri eläin, joten saat aina uuden kokemuksen kun vaihdat vaippakoon isompaan. Toinen kuosi taas inspiroi leikkimään numeroilla ja väreillä. Löydät esimerkiksi aina yhtä paljon leppäkerttuja kuosista kun itse vaippakoko on. Vaipan taustapuolella lukee lisäksi ”back”, joten näet helposti kummin päin vaippa puetaan.

UUSI LEIKKISÄ ULKOMUOTO

Libero UP&GO -housuvaipat ovat saaneet uuden leikkisän ja upean värikkään ulkomuodon. Vaipoissa esiintyy tuttu pieni leppäkerttumme ja muurahaiset hauskoine, eläinystävineen. Yhdessä pohjoismaisten eläinten kanssa sinä ja lapsesi voitte leikkiä numeroilla, laskea leppäkerttujen pisteitä, leikkiä piilosta ja opetella värejä. Pääsette myös kokemaan uusia eläimiä aina kun vaihdatte vaippaa.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...