Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Liberolaukku

Liberolaukku lahjana sinulle ja vastasyntyneelle lapsellesi!

Toivotamme sinut ja pienokaisesi tervetulleeksi Liberokerhoon ihanalla lahjalla, joka sopii ensimmäisiin yhteisiin hetkiinne. Lahja on tietenkin täysin ilmainen. 

Huom! Postitse lähetetty Liberolaukku-kuponki on nyt vaihtunut tekstiviestitse saapuvaan mobiilikuponkiin. Pääset lukemaan lisää alta.

Näin saat Liberolaukun

Saadaksesi Liberolaukun, sinun tulee ainoastaan olla Liberokerhon jäsen ja kirjata raskautesi tilisi tietoihin.

1. Kirjaudu sisään Liberokerhoon ja varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Rekisteröi tai päivitä raskautesi tilisi tietoihin.

2. Tulet saamaan Liberolaukusta viestin sähköpostitse 8 viikkoa ennen laskettua aikaasi. Varmistathan samalla, että tilisi tiedoissa oleva puhelinnumero on oikein. Muutaman päivän kuluessa tästä, saat Liberolaukkuun oikeuttavan mobiilikupongin tekstiviestitse puhelimeesi.

3. Nouda Liberolaukku valitsemastasi K-Citymarketista, K-Supermarketista tai K-Marketista (ei koske Neste K-myymälöitä). Laukun löydät vaippahyllystä ja saat sen kassalla mobiilikuponkia näyttämällä. Huom! Aktivoi mobiilikuponki vasta kun olet kaupassa. Kuponki on voimassa ainoastaan 2 tuntia sen aktivoimisesta.

Mikäli et löydä Liberolaukkua K-kaupasta, otathan yhteyttä kaupan henkilökuntaan ja pyydät heitä tilaamaan laukkuja.

 

Tuleeko minun tilata Liberolaukku?

Ei tarvitse. Saadaksesi Liberolaukun, sinun tulee ainoastaan rekisteröityä Liberokerhoon ja kirjata laskettu aikasi tietoihisi. Kun laskettuun aikaasi on jäljellä noin 8 viikkoa, sinulle lähetetään sähköpostiviesti, josta pääset tarkistamaan, että puhelinnumerosi on oikein. Muutaman päivän kuluessa tästä, saat Liberolaukkuun oikeuttavan mobiilikupongin tekstiviestitse puhelimeesi. Mobiilikupongilla pääset noutamaan Liberolaukun valitsemastasi K-kaupasta.

Voinko saada Liberolaukun vaikka olen jo synnyttänyt?

Kyllä, mikäli rekisteröit lapsen tiedot tilillesi hänen ollessa alle 5 viikon ikäinen.

Olen Liberokerhon jäsen, miksi en ole saanut Liberolaukkua?

Tarkistathan seuraavat kohdat:

  • Olethan rekisteröinyt / päivittänyt uuden raskautesi Liberokerhon tietoihin. Huomioithan, että mobiilikuponki lähetetään aikaisintaan kun laskettuun aikaan on 8 viikkoa ja tulet saamaan tämän tekstiviestitse puhelimeesi.
  • Olethan päivittänyt puhelinnumerosi ajan tasalle ennen mobiilikupongin lähetystä. 
  • Jos olet jo synnyttänyt, olethan rekisteröinyt lapsesi Liberokerhon tietoihin hänen ensimmäiseen ikäkuukauteen mennessä.

Mitä Liberolaukku sisältää?

Liberolaukku sisältää kaikkea hyödyllistä ja mukavaa koko perheelle – esimerkiksi Joutsenmerkittyjä Libero Touch -vaippoja koossa 1 ja 2, hoitotuotteita, lelun ja paljon hyödyllistä tietoa.

Mikäli sinulla on kysyttävää Liberolaukkuun liittyen, otathan yhteyttä kuluttajapalveluumme libero.kysymykset@essity.com tai arkisin klo 9-11 puh. 020303002

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...