Liberolaukku

Tilaa ilmainen Liberolaukku!

Kun syntyy lapsi, syntyy myös vanhempi – ja tätä haluamme juhlistaa! Siksi sinä, joka odotat lasta tai jolla on pieni vastasyntynyt kotonasi, saat meiltä Liberolaukun täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain liittyä Liberokerhoon, lisätä tilillesi laskettu aika tai vastasyntyneen syntymäpäivä ja tilata Liberolaukku Pistekaupasta. Voit noutaa valitsemastasi K-ruokakaupasta Liberolaukun, joka on täynnä ihania tuotteita kokeiltavaksi. Laukun voi noutaa lähettämällämme mobiilikupongilla, jonka voit aktivoida kaupassa. Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein Liberokerhon tililläsi.

Liberolaukku 

Toimi näin:

1. Liity Liberokerhoon ja lisää laskettu aika tai vastasyntyneen lapsesi syntymäaika tilisi tietoihin.

2. Tilaa Liberolaukku Pistekaupasta.

3. Nouda laukku valitsemastasi K-ruokakaupasta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten saan Liberolaukun?

Sinun tarvitsee vain liittyä Liberokerhoon, lisätä tilillesi laskettu aika tai vastasyntyneen syntymäpäivä ja tilata ilmainen Liberolaukku Pistekaupasta. Voit tilata yhden laukun per lapsi. Varmistathan, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein Liberokerhon tiedoissasi. Pian tilattuasi Liberolaukun saat mobiilikupongin tekstiviestitse. Sinun tulee aktivoida mobiilikuponki, kun olet noutamassa ilmaista Liberolaukkua valitsemastasi K-kaupasta.

Lapseni on jo syntynyt, voinko vielä saada Liberolaukun?

Totta kai! Voit tilata Liberolaukun siihen saakka, kun lapsesi 8 viikon ikäinen. Ja yhdelle lapselle voi tilata yhden Liberolaukun.

Adoptoin lapsen, miten toimin?

Mikäli sinusta tulee vanhempi adoption kautta, lähetämme teille aloituspakkauksen erikseen. Liity Liberokerhoon ja lähetä tietosi meille sähköpostitse osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com. 

image

Huomioithan, että laukun sisältö saattaa hieman vaihdella.

Liberolaukku

 

 

 

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...