welcome-gift-original

Saat ilmaisen Liberolaukun

Tilaa ilmainen Liberolaukku

Kun syntyy lapsi, syntyy myös vanhempi – ja tätä haluamme juhlistaa! Siksi sinä, joka odotat lasta tai jolla on pieni vastasyntynyt kotonasi, saat meiltä Liberolaukun täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain liittyä Liberokerhoon, lisätä tilillesi laskettu aika tai vastasyntyneen syntymäpäivä ja tilata Liberolaukku Pistekaupasta. Voit noutaa valitsemastasi K-ruokakaupasta Liberolaukun, joka on täynnä ihania tuotteita kokeiltavaksi. Laukun voi noutaa lähettämällämme mobiilikupongilla, jonka voit aktivoida kaupassa. Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein Liberokerhon tililläsi.
Liberolaukku

Näin saat meiltä Liberolaukun

1. Liity Liberokerhoon ja lisää laskettu aika tai vastasyntyneen lapsesi syntymäaika tilisi tietoihin.
 
2. Tilaa Liberolaukku Pistekaupasta.
 
3. Nouda laukku valitsemastasi K-ruokakaupasta.
 
 
Täältä löydät yleisimmät Liberolaukkuun liittyvät kysymykset vastauksineen.
Valkomstgavan_3StegBild_Webb_800X450_FI

Löydä uusi suosikki – tilaa ilmainen näytepakkaus koon 4 vaippoja!

Mistä tietää, mikä vaippamalli sopii parhaiten omalle lapselle? Se selviää helpoiten kokeilemalla. Jokainen keho on erilainen, ja lapsen kasvaessa kehon muoto muuttuu. Samalla myös virtsaneritys lisääntyy: mitä vanhempi lapsi, sitä enemmän pissaa. Tällöin voi olla aika päivittää vanha suosikkivaippa uuteen.

Koska haluamme tehdä kokeilun helpoksi, voit nyt tilata kotiin ilmaisen näytepakkauksen erilaisia koon 4 vaippoja (lapsen paino n. 7–11 kg). Testaamalla selviää, mikä nelonen on teille ykkönen! Mukana tulee myös pehmeitä muovittomia kosteuspyyhkeitä, vauvan pesuneste ja hyödyllinen vaippaopas.

Poangshop_Webb_size4_1386x902_SE_Transperent-1