Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Liberolaukku

Liberolaukku lahjana sinulle ja vastasyntyneelle lapsellesi!

Toivotamme sinut ja pienokaisesi tervetulleeksi Liberokerhoon ihanalla lahjalla, joka sopii ensimmäisiin yhteisiin hetkiinne. Lahja on tietenkin täysin ilmainen. 

Näin saat Liberolaukun

Saadaksesi Liberolaukun, sinun tulee ainoastaan olla Liberokerhon jäsen ja kirjata raskautesi tilisi tietoihin.

1. Kirjaudu sisään Liberokerhoon ja varmista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Rekisteröi tai päivitä raskautesi tilisi tietoihin.

2. Saat Liberolaukkuun oikeuttavan kupongin postitse antamaasi osoitteeseen noin 6-7 viikkoa ennen laskettua aikaasi.

3. Nouda Liberolaukku valitsemastasi K-citymarketista, K-supermarketista tai K-marketista (ei koske Neste Oil K-market myymälöitä). Laukun löydät vaippahyllystä ja saat sen kassalla kuponkia vastaan.

Mikäli et löydä Liberolaukkua K-kaupasta, otathan yhteyttä kaupan henkilökuntaan ja pyydät heitä tilaamaan laukkuja.

 

 

Tuleeko minun tilata Liberolaukku?

Ei tarvitse. Saadaksesi Liberolaukun, sinun tulee ainoastaan rekisteröityä Liberokerhoon ja kirjata laskettu aikasi tietoihisi. Kun laskettuun aikaasi on jäljellä noin 8 viikkoa, sinulle lähetetään postitse kuponki, jolla pääset noutamaan Liberolaukun valitsemastasi K-kaupasta. Kupongin toimitusaika on noin 8 arkipäivää.

Voinko saada Liberolaukun vaikka olen jo synnyttänyt?

Kyllä, mikäli rekisteröit lapsen tiedot tilillesi hänen ollessa alle 5 viikon ikäinen.

Olen Liberokerhon jäsen, miksi en ole saanut Liberolaukkua?

Tarkistathan seuraavat kohdat:

  • Olethan rekisteröinyt / päivittänyt uuden raskautesi Liberokerhon tietoihin. Huomioithan, että kuponki lähetetään aikaisintaan kun laskettuun aikaan on 8 viikkoa ja toimitusaika on noin 2 viikkoa.
  • Olethan päivittänyt osoitetietosi ajan tasalle hyvissä ajoin ennen kupongin lähetystä. 
  • Jos olet jo synnyttänyt, olethan rekisteröinyt lapsesi Liberokerhon tietoihin hänen ensimmäiseen ikäkuukauteen mennessä.

Mitä Liberolaukku sisältää?

Liberolaukku sisältää kaikkea hyödyllistä ja mukavaa koko perheelle – esimerkiksi Joutsenmerkittyjä Libero Touch -vaippoja koossa 1 ja 2, hoitotuotteita, lelun ja paljon hyödyllistä tietoa.

Huom. Libero-perhonen on uudistunut. Liberolaukuissa tullaan näkemään siis tällä hetkellä kuvassa olevaa perhosta tai uutta Libero-perhosta.

Mikäli sinulla on kysyttävää Liberolaukkuun liittyen, otathan yhteyttä kuluttajapalveluumme libero.kysymykset@essity.com tai arkisin klo 9-11 puh. 020303002

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...