Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Liberolaukku

Tervetuloa Liberokerhoomme, toivotamme sinut ja pienokaisesi tervetulleeksi ihanalla lahjalla, joka sopii ensimmäisiin yhteisiin hetkiinne kotona. Lahja on tietenkin täysin ilmainen. 

Miten saan Liberolaukun?

Liityttyäsi Liberokerhoon ja kirjattuasi lasketun aikasi, lähetämme automaattisesti kupongin Liberokerhon tiedoissa olevaan osoitteeseen. Mitä aiemmin rekisteröit tietosi, sitä aiemmin saat myös kupongin, aikaisintaan kuitenkin 8 viikkoa ennen laskettua aikaasi. Jos rekisteröit tiedot lapsen jo synnyttyä, kuponki lähetetään, mikäli lapsi on alle 5 viikkoa vanha. Kupongin toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Pääset noutamaan Liberolaukun K-citymarketeista, K-supermarketeista ja K-marketeista kautta maan (ei koske Neste Oil K-market myymälöitä). Laukun löydät vaippahyllystä ja saat sen kassalla kuponkia vastaan.

Mikäli et löydä Liberolaukkua K-kaupasta, otathan yhteyttä kaupan henkilökuntaan ja pyydät heitä tilaamaan laukkuja. Voit myös ottaa yhteyttä kuluttajapalveluumme libero.kysymykset@sca.com tai arkisin klo 9-11 puh. 020303002

 

Huom! Mikäli olet jo Liberokerhon jäsen, mutta et ole saanut Liberolaukkua, tarkistathan seuraavat kohdat:

  • Olethan rekisteröinyt / päivittänyt uuden raskautesi Liberokerhon tietoihin. Huomioithan, että kuponki lähetetään aikaisintaan kun laskettuun aikaan on 8 viikkoa ja toimitusaika on noin 2 viikkoa.
  • Olethan päivittänyt osoitetietosi ajan tasalle hyvissä ajoin ennen kupongin lähetystä. 
  • Jos olet jo synnyttänyt, olethan rekisteröinyt lapsesi Liberokerhon tietoihin hänen ensimmäiseen ikäkuukauteen mennessä.

Mitä Liberolaukku sisältää?

Liberolaukku sisältää kaikkea hyödyllistä ja mukavaa koko perheelle – esimerkiksi Joutsenmerkittyjä Libero Touch -vaippoja koossa 1 ja 2, hoitotuotteita, lelun ja paljon hyödyllistä tietoa.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...