close

Vaipat jotka eivät vuoda tai paina

Arvostatko itse sitä, että saat vetää jalkaan rennot kotihousut töiden tai treenien jälkeen? Samalla tavalla pieni lapsesi luultavasti tulee viihtymään Liberon pehmeissä Touch ja UP&GO-housuvaipoissa, jotka antavat parhaan mahdollisen liikkuvuuden.

Nimestään huolimatta Libero Touch ja UP&GO-housuvaipat ovat Liberon vaipoista ne, jotka ovat mukavimpia myös yöllä, koska mikään ei paina eikä purista. Mutta lapsilla on hyvin erilainen ruumiinrakenne ja sen vuoksi vaipat istuvat eri tavalla. On tärkeä tarkistaa, että vaippa myötäilee hyvin reisiä. Kaikissa vaipoissa on hyvä imukyky ja ne on valmistettu materiaalista, joka hengittää ja pitää lapsen ihon kuivana sekä pehmeänä. Libero Touch -vaipat on tehty erityisen pehmeästä materiaalista ja niissä on kaksinkertaiset vuotosuojat jalkojen ympärillä, jotka antavat hellävaraista suojaa.

Liikkuvaiset lapset – kätevät vaipat
Lapsen kasvaessa myös pissan määrä ja kakka muuttuu. Lapsi liikkuu entistä enemmän hoitopöydällä – ja pian myös lattialla. Tämä asettaa uusia vaatimuksia vaipoille.
Kun lapsi on noin 5 kg, voitte kokeilla Libero Touch tai Libero UP&GO-housuvaipan kokoa 3. Muotoilunsa ansiosta vaippa mukailee vartalon liikkeitä, kun lapsi istuu, makaa, kierii, konttaa tai seisoo.

Lue myös: lapsen motorinen kehitys 0–6 kuukauden iässä, 6–18 kuukauden iässä tai 1,5–4 vuoden iässä. 

Housuvaipat ovat helppo repiä auki sivuista, sekä ylhäältä- että alhaaltapäin, ja vaihtaa tavallisen vaipan tavoin. Heti kun lapsi osaa seisoa tukea vasten, housuvaippojen vaihto on entistä helpompaa – missä tahansa! 
 
Housuvaippa jo ennen kuin lapsi nousee kävelemään
Miksi käyttää housuvaippoja jo ennen kuin lapsi osaa seisoa ja kävellä? Monet vanhemmat siirtyvät housuvaippaan, koska lapset arvostavat mukavia unia ja joustavaa vaippaa. Molemmissa puuvillanpehmeissä Touch-vaipoissa sekä UP&GO-vaipoissa on leveä ja joustava vyötäröresori sekä jalkaresorit, joiden ansiosta vaippa myötäilee vatsaa ja reisiä pehmeästi ja joustavasti.
Aikuisten tapaan lapsetkin haluavat yöllä kääntyillä ja vaihtaa asentoa tarvitsematta herätä siihen, että jokin tuntuu epämukavalta. Libero Touch ja UP&GO -vaipat myötäilevät lapsen liikkeitä – ne eivät purista ja istuvat hyvin paikoillaan, vaikka lapsella olisikin rauhaton yö.
Lue vinkkejä vauvan unesta, yli 3-kuukautisten lasten unesta tai yli 6-kuukautisten lasten unesta.
Kaikkihan me tiedämme, että lapset nukkuvat parhaiten kun vaippa on kuiva. Joidenkin vanhempien mielestä Libero Touch ja UP&GO-housuvaipat toimivat mainiosti yöllä, mutta toiset jatkavat vielä tarrakiinnitteisten Libero Touch tai Libero Comfort -teippivaippojen käyttöä. Näissäkin vaipoissa on joustava resori vyötäröllä ja joustavat sivut sekä erittäin pehmeä ja mukava sisämateriaali.

Lapset ovat erilaisia – kokeilkaa eri vaippoja
Libero Comfort on tehty mukavaksi ja istuu hyvin useimmilla lapsilla – kun löytyy se oikea koko. Vaippapakkausten painomerkinnät ovat viitteellisiä. Ota huomioon, että vaippojen painorajat ovat osittain päällekkäisiä, koska samanpainoiset lapset voivat olla eri-ikäisiä ja heillä voi olla hyvin erilainen ruumiinrakenne. Jos vaippa vuotaa, kokeile joko suurempaa tai pienempää kokoa.
Ennemmin tai myöhemmin lapsesi luultavasti tulee ihastumaan Libero Touch ja UP&GO -housuvaippoihin. Vaippa mukailee alushousujen tapaan lapsen liikkeitä silloinkin, kun lapsella on täysi vauhti päällä, kontaten tai ryömien. Housuvaipat ovat kätevät pottaharjoittelun aikana. Yhtä helppo vetää alas kuin alushousut ja lapsesta myös monesti hauskaa tehdä tämä itse.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...