Tuotemerkinnät

Top-img-article

Erityistä huolenpitoa vauvallesi ja ympäristölle

Kehittäessämme tuotteitamme varmistamme, että ne ovat hellävaraisia vauvasi herkälle iholle. Ja koska työskentelemme lasten kanssa, ajattelemme myös sitä, miten tuotteet voivat olla ympäristöystävällisiä. Jotta vauvasi voi hyvin - sekä tänään että huomenna.

Mitä tuotemerkintämme tarkoittavat?

Tuotemerkintämme antavat tietoa siitä, miten tuote valmistetaan ja mitä materiaaleja se sisältää, jotta sinun olisi helpompi tehdä tuotevalinta luottavaisin mielin. Ne ovat todiste siitä, että säilytämme jatkuvasti korkeat laatuvaatimukset ja sovellamme parhaita menetelmiä kaikissa tärkeissä kysymyksissä.

Tuotteemme ovat Asthma Allergy Nordicin suosittelemia

Se, että tuotteemme ovat Asthma Allergy Nordicin suosittelemia tarkoittaa sitä, että ne ovat hellävaraisia ja lempeitä lapsesi herkälle iholle.

Product 1

Me Liberolla tiedämme, että lapsesi iho on herkkä, ja ensisijainen tavoitteemme on kehittää turvallisia ja hellävaraisia tuotteita. Siksi emme käytä hajusteita tai ainesosia, jotka ovat haitallisia lapsellesi. Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja.

Asthma Allergy Nordic valitsee huolellisesti tuotteita, jotka sopivat henkilöille, joilla on astmaa, allergioita tai muita yliherkkyyksiä. Olemme hyvin ylpeitä siitä, että tuotteitamme suositellaan, koska se tarkoittaa, että täytämme tiukat vaatimukset.

Vaippamme eivät itse asiassa ole ainoita suositeltuja tuotteita! Tutustu kaikkiin suositeltuihin tuotteisiin tai lue lisää Asthma Allergy Nordicista täältä.

Libero Touch® -teippivaippa · Libero Touch® -housuvaippa · Libero Newborn · Libero Comfort · Libero UP&GO® · Libero puhdistuspyyhkeet · Libero Oil · Libero Wash · Libero Baby Lotion · Libero Baby Cream · Libero Baby Shampoo · Libero Bubble Bath · Libero Zinc Cream

Full img block

Olemme saaneet pohjoismaisen Joutsenmerkin

Olemme hyvin ylpeitä saavuttamastamme Joutsenmerkistä, joka on virallinen pohjoismainen ympäristömerkki. Se todistaa, että olemme onnistuneet parantamaan kestävän kehityksen työtämme ja saavuttamaan samalla hienoja tuloksia.

Product 3

Sertifiointiin ei riitä vain tiukkojen ympäristövaatimusten täyttäminen. Arvioitavia asioita ovat myös tuotteen ominaisuudet ja laatu sekä kemikaalien käytön tiukat vaatimukset. Vaippamme kuuluvat hygieniatuotteiden kategoriaan, jossa kiinnitetään paljon huomiota materiaaleihin ja tuoteturvallisuuteen päästöjen vähentämiseksi, energiankulutuksen minimoimiseksi sekä käyttöturvallisuuden edistämiseksi.

Joutsenmerkin vaatimuksia päivitetään jatkuvasti, jotta voitaisiin varmistaa, että vain kategorian parhaat tuotteet täyttävät sertifioinnin kriteerit.
Lue lisää Joutsenmerkistä täältä.

Product 4

Haluamme metsien voivan hyvin

Vaipoissamme oleva puumassa on 100 % FSC®-sertifioitua.

Tämä sertifiointi tarkoittaa sitä, että tuemme kestävää metsätaloutta, jotta autamme varmistamaan, että metsämme säilyvät elinvoimaisina tuleville sukupolville. FSC tarjoaa sertifiointia, joka perustuu moniin erilaisiin kriteereihin ympäristön kestävyyden, biologisen kestävyyden ja sosiaalisen kestävyyden parantamiseksi. Voit lukea lisää FSC:sta ja kymmenestä vastuullista metsänhoitoa koskevasta säännöstä täältä