banner desktop image banner mobile image

Selkäkakkaa?
Tuskinpa vain.

Todella nerokas
kakkatasku

Nerokas CapturePocket™-taskumme on nyt myös pienimpien käyttäjien housuvaipoissa eli kokojen 3 ja 4 Libero Touch Pants -vaipoissa estämässä vahinkoja takaosasta.

Lisäksi kakkatasku on kokojen 1 ja 2 Libero Touch -vaipoissa!

image

CapturePocket™ tarjoaa lisäsuojaa

Oletko kokenut kakkaräjähdyksen? Sellaisen, tiedäthän, kun kakka valuu vaipan takaosasta ylös selkään? Jos olet, tiedämme yhtä hyvin kuin sinäkin, miten vaivalloista se on. Ja ellet vielä ole sitä kokenut, sinun ei toivon mukaan tarvitsekaan!

CapturePocket™ on nerokas kakkatasku, joka estää kakkavahingot vaipan takaosasta. Sen ansiosta ylimääräinen sotku vähenee ja vaipanvaihto helpottuu. Tässä on uutuus, joka tekee arjesta hieman varmempaa ja mukavampaa. CapturePocket™-tasku on pienimmissä vaipoissamme. Koska pienten vauvojen kakka on usein löysempää, selän tahriintumisen vaara on suurempi.

Kerää pisteitä Pistekauppamme uutuuksiin
Olemme täyttäneet Pistekaupan tutulla suosikilla, kakka-asulla, ja upealla kakkabodylla.
Skannaa vaippakoodit, niin voit klikata nämä mahtavat tuotteet kotiisi.
Pistekauppaan!
body
1600 pistettä
costume
3000 pistettä
phone
Ota kakka kiinni!
Lanseeraamme nyt sovelluksessamme ikioman kakkapelin! Kuinka monta kakkaa saat kiinni? Pelaa kakkapeliämme ja vältä kakkaräjähdys. Kun saavutat ensimmäisen kerran 100 pistettä pelissä, saat tilillesi 100 Libero-pistettä, joita voit käyttää Pistekaupassa.
Libero-sovellukseen
poo-school
Miten paljon tiedät vauvan kakasta?
Kakkakoulussamme pääset tutustumaan siihen, mitä kakka voi kertoa vauvasi voinnista. Täydellisesti sopivaa tietoa hyödynnettäväksi, kun seuraavan kerran vaihtaa kakkavaippaa!
Kakkakouluun