Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

UP&GO 8

19 - 30 kg

Joustava vaippa istuu kuin alushousut

Pehmeä housuvaippa leikkiväisille lapsille

Kun lapsesi on 19–30 kg:n painoinen, koon 8 Libero UP&GO -vaippa antaa todellista liikkumisen vapautta kaikkiin puuhiin. Vaippa tarjoaa varmaa imukykyä ja auttaa välttämään vuotoja lapsen nukkuessa tai tutkiessa ympäristöään. Siten mikään ei ole esteenä hauskoille puuhille.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

AJATTELEMME YMPÄRISTÖÄ JOKA VAIHEESSA

Myötäilevät housuvaippamme ovat saaneet Joutsenmerkin. Libero UP&GO -vaipoilla on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

 

LAPSESI PARASTA AJATELLEN TESTATUT MATERIAALIT

Joustavat UP&GO-housuvaipat on luotu mukautumaan aktiivisten lasten liikkeisiin. Lisäksi halusimme niiden tuntuvan luonnollisilta ja pehmeiltä ihoa vasten. Siksi vaipoille on tehty kattavat dermatologiset testit. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikenkokoiset UP&GO-housuvaipat ovat voiteettomia. Libero haluaa antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, mikä tuote sopii parhaiten lapsesi ihosta huolehtimiseen – olipa kyse voiteesta, salvasta tai öljystä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Koon 8 Libero UP&GO -vaipassa on uudet kaksinkertaiset vuotosuojat. Riippumatta lapsen leikeistä, hyppelystä ja juoksemisesta, housuvaippa pysyy aina varmasti paikallaan ja ehkäisee vuotoja.

PEHMEÄT MATERIAALIT SISÄPUOLELLA

Koon 8 Libero UP&GO antaa täydellistä mukavuutta pehmeän ja mukavan sisämateriaalin ansiosta. Joustava vaippa tuntuu miellyttävältä lapsesi ihoa vasten kaikissa tilanteissa.   

IMUKYKYINEN YDIN

Ei ongelmia, vaikka lapsi olisi koko ajan liikkeessä. Koon 8 Libero UP&GO -housuvaippa suojaa varmasti vuodoilta ja on todella imukykyinen riippumatta siitä, mitä päivän suunnitelmiin sisältyy.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Lapsesi ansaitsee rajatonta liikkumisen vapautta. Siksi koon 8 Libero UP&GO -vaipoissa on erittäin pehmeä ja joustava vyötärö, jonka ansiosta vaippa istuu alushousujen tapaan. 

HENGITTÄVÄT MATERIAALIT

Libero UP&GO -housuvaipan hengittävät materiaalit ja ilmava rakenne antavat lapsesi ihon hengittää – ja auttavat pitämään sen pehmeänä ja kuivana. 

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Koon 8 Libero UP&GO -vaippojen reisissä olevat joustoresorit myötäilevät lapsesi jokaista liikettä. Ne auttavat varmistamaan mukavan ja varman istuvuuden koko ajan – liikkumisen vapaudesta tinkimättä.

HELPPO VAIHTAA

Enemmän aikaa leikkeihin ja vähemmän aikaa vaipanvaihtoon – kaikki ovat varmasti tyytyväisiä siihen. Koon 8 Libero UP&GO -vaippa voidaan repäistä helposti auki reunoilta ja kiertää pieneksi paketiksi kätevän sulkuteipin avulla.

KÄTEVIÄ YKSITYISKOHTIA

Löydät kaksi erilaista kuosia jokaisesta UP&GO koon 8 vaipasta. Toisessa kuosissa on aina yksi, upea pohjoismaalainen eläin, tässä tapauksessa ilves. Toinen kuosi taas inspiroi leikkimään numeroilla ja väreillä. Löydä 8 muurahaista, laske heidän pisteet ja opi värejä. Vaipan taustapuolella lukee lisäksi ”back”, joten näet helposti kummin päin vaippa puetaan.

VAPAA HYPPIMÄÄN

Libero UP&GO -vaipat ovat saaneet uuden värikkään ja leikkisän ilmeen. Koon 8 Libero UP&GO -vaipoissa tapaamme pienten muurahaisten lisäksi suloisen ilveksen. Hän on todellinen urheilija ja pystyy hyppäämään kaksi metriä ilmaan suoraan maasta. Aivan kuin hänelle olisi muurahaisia pöksyissään... Saatko laskettua kaikki 8 muurahaista? Entä löydätkö ilveksen? 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...