Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Newborn

2 - 8 kg

Hellävaraista huolenpitoa

Erittäin pehmeä ja huippuimukykyinen

Kaikki koot Libero Newborn -vaipoista on suunniteltu hellävaraisiksi pienokaisellesi. Erittäin pehmeä sisämateriaali tuntuu mukavalta lapsesi herkällä iholla. Joutsenmerkitty, dermatologisesti testattu ja voiteeton vaippa on valmistettu hengittävästä materiaalista. Newborn-vaipoissa on kosteusindikaattori, joka näyttää milloin on vaihdon aika.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki Newborn-vaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi. 

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Ihanan pehmeät Libero Newborn -vaipat on kehitetty huolehtimaan herkästä ihosta. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme, että vaipat ovat niin luonnollisia ja hellävaraisia iholle kuin mahdollista. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kun tutustutte lapsesi kanssa paremmin toisiinne, huomaat mitä pienokainen todella tarvitsee. Libero-vaipat ovat voiteettomia, jotta voit aina valita lapsesi herkälle iholle sopivan vaihtoehdon.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Kaikki Libero Newborn -vaippakoot on varustettu kaksinkertaisilla vuotosuojilla. Ne myötäilevät hellävaraisesti lapsen reisiä ja suojaavat vuodoilta päivällä ja yöllä – samalla hoitaen herkkää ihoa.

IMUKYKYINEN YDIN

Kaikissa Libero Newborn -teippivaipoissa on huippuimukykyinen ydin. Tämän avulla lapsen herkkä iho pysyy kuivana ja pehmeänä vaipanvaihtojen välissä. Yksinkertaisuudessaan todella  varma suoja pienelle lapselle.

JOUSTAVAT KANAVAT

Libero Newborn -vaippojen joustavat kanavat mukautuvat hellävaraisesti lapsesi kehoon. Ne pitävät vaipan paikallaan ja antavat todella varmaa suojaa. Löydät nämä Libero Newborn -vaipoissa koossa 1 ja 2.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Hellävaraiset vaipat myötäilevät vauvan kehoa, koosta riippumatta. Libero Newborn -vaippa istuu miellyttävästi, koska siinä on vatsaa myötäilevä pehmeä joustovyötärö.

JOUSTAVAT SIVUSIIVEKKEET

Kaikki Libero Newborn -vaippakoot istuvat miellyttävän hellävaraisesti lapsen vatsan ympärillä. Joustavien sivusiivekkeiden ansiosta pehmeä vaippa suojaa lastasi hellävaraisesti koko ajan. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kätevä kosteusindikaattori, joka kertoo milloin on vaipanvaihdon aika. Vaipan ulkopuolella on keltainen viiva, joka vaihtaa väriä, kun on aika vaihtaa vaippaa.

ERITTÄIN PEHMEÄ SISÄLTÄ

Kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on erittäin pehmeä sisämateriaali. Se tuntuu hellävaraiselta vauvan herkällä iholla. 

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Vaippamme on valmistettu mukavan hengittävästä materiaalista. Se antaa myös ihon hengittää. Libero Newborn -sarjan vaipat auttavat lapsen ihoa tuntumaan kuivalta ja pehmeältä.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Libero Newborn –vaippojen kiinnitys on todella helppo mukauttaa lapsellesi.  Kaikenkokoisissa teippivaipoissa on edessä kätevät merkinnät, joiden avulla kiinnitys onnistuu oikein ja vaippa istuu hellävaraisesti ja miellyttävästi. 

KÄTEVÄ MUOTOILU

Liberon vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.   

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Liberon vaippakuoseihin on piilotettu erilaisia eläimiä ja heidän hauskoja seikkailujaan. Koon 1 Libero Newborn -vaipoissa tutustutaan pienen leppäkertun tekemisiin.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...