Tuotearvostelut

Julkaisemme tuotearvosteluja, jotta sinä vanhempana saat olennaista ja riippumatonta tietoa Liberon tuotteista muilta vanhemmilta. Toivomme niistä olevan apua, jos jokin asia tuotteessa askarruttaa sinua. Haluamme kerätä arvosteluja myös saadaksemme arvokasta tietoa siitä, mitä mieltä tuotteidemme käyttäjät ovat niiden toimivuudesta arjessa.
Kaikkia arvosteluja muokataan kolmannen osapuolen PowerReviews-ratkaisun avulla, jotta arvostelun sisältö liittyy varmasti aiheeseen ja noudattaa sovellettavia ohjeita. Epäolennaisia arvosteluja ei siis julkaista.

Läpinäkyvyys on Liberolle tärkeää, joten sekä positiiviset että negatiiviset kommentit näkyvät sivuillamme. Tuotteen ohessa näkyvä kokonaisarvosana on kaikkien kyseistä tuotetta koskevien arvostelujen keskiarvo.

Kaikki arvostelujen kirjoittajat ovat mukana kilpailussa, jossa voi voittaa kuukauden vaipat. Ei ole väliä, onko sama henkilö voittanut aiemmin.Valitsemme joka kuukausi voittajan, joka saa neljä pakettia itse valitsemiaan vaippoja (arvo noin 60 euroa – palkintoa ei voi muuttaa rahaksi). Kilpailuun osallistutaan kirjoittamalla arvostelu jostakin Liberon vaippa- tai vauvanhoitotuotteesta ja antamalla sähköpostiosoite. Kultakin osallistujalta huomioidaan vain yksi arvostelu kuukautta kohden. Jos sama henkilö on kirjoittanut useita arvosteluja, Libero huomioi niistä ensimmäisen. Tuotteelle annetulla arvosanalla ei ole merkitystä, vaan kaikki arvostelut ovat mukana.

Voittajan valitsee Essityn tuomaristo, joka koostuu Liberon markkinointitiimin edustajista. Valinnan perusteina ovat arvostelun mielenkiintoisuus ja perusteellisuus muiden käyttäjien näkökulmasta. Päätöksestä ei voi valittaa. Osallistujan on oltava yli 13-vuotias ja asuttava Suomessa. Essityn työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Tuomariston valitsemalle voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse heti seuraavan kuukauden alussa. Voitto on verotonta tuloa.

Voittajat ilmoitetaan myös tällä sivulla.

Voittaja lokakuu: Jenni, Evijärvi