Ehdot


Libero-sivuston ja Liberokerhon käyttäehdot (Liberon keskustelupalsta mukaan lukien)

Nämä säännöt koskevat Libero-sivuston, libero.fi ja Liberokerhon (mukaan lukien Liberon foorumin) käyttöä. Lue säännöt huolella läpi.

Hyväksyn, että Libero ja Liberon yhteistyökumppanit voivat tallentaa yhteystietoni ja käyttää niitä lähettääkseen minulle tietoja tarjouksista ja muista pienten lasten vanhempia kiinnostavista asioista joko kirjeitse, sähköpostitse, tekstiviestillä, multimediaviestillä tms. mobiilipalvelulla. Saan tietoa lapsen kehityksestä, vinkkejä erikoistarjouksista ja muista tärkeistä asioista, joista voin nauttia jäsenyyden aikana. 

Liberokerhon jäsenyys on ilmainen, ja voin perua jäsenyyden milloin tahansa  laittamalla sähköpostia osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com. Voit myös milloin tahansa päivittää tai perua Liberon markkinointimateriaalien lähetyksen kohdasta "Oma tili" kun olet kirjautunut Liberokerhon tilillesi.

Libero sivuston käyttäminen ja/tai Liberokerhoon liittyminen sekä Liberon foorumin toimintaan osallistuminen katsotaan osoitukseksi siitä, että hyväksyt nämä säännöt ja tietosuojapolitiikkamme. Sääntöjä voidaan muuttaa. Suosittelemme, että luet säännöt säännöllisesti.

Kommentin julkaiseminen Liberon keskustelupalstalla katsotaan vahvistukseksi siitä, että olet lukenut sivuston säännöt ja sitoutunut noudattamaan niitä. Pyydämme sinua välttämään tuotteiden, nimeltä mainittujen henkilöiden, yritysten ja terveydenhoitoalan edustajien kritisointia foorumillamme.

Sisäänkirjautumistiedot

Oikeudet käyttää Liberon jäsensivuja ovat henkilökohtaisia. Et voi antaa muille oikeutta käyttää sisäänkirjautumistietojasi.

Liberokerhossa julkaistut kuvat ja tekstit

Essity ei aseta sisältövaatimuksia kuville ja teksteille, joita julkaiset Liberokerhossa. Omistat itse oikeudet ja olet vastuussa julkaistusta materiaalista. On sallittavaa julkaista ainoastaan kuvia ja tekstejä, joihin omistat itse oikeudet.

Lataamalla kuvia ja tekstejä Liberokerhoon sekä Libero-sivustolle hyväksyt, että nämä julkaistaan perhesivullasi. Voit valita, haluatko julkaista kuvia ja tekstejä kaikille Liberokerhon jäsenille vai ainoastaan ystävillesi. Valitset ja hyväksyt Liberokerhon ystäväsi itse ja myös heidät, kenellä on oikeus lukea ja tulla merkityksi kuviisi sekä teksteihisi.

Perhetili

Kun kutsut puolisosi perhesivullenne, on teillä kummallakin mahdollisuus ladata sisältöä ja tehdä yhteiselle perhesivullenne. Kun olet lähettänyt kutsun puolisollesi, olet antanut hänelle luvan tehdä julkaisuja yhteiselle perhesivullenne.

Yksityisyysasetukset

Liberokerhon asetuksista voit valita haluatko tilisi olevan piilotettu vai näkyvissä muille, voit myös valita kenet perheenjäsenistäsi haluat näyttää perhesivusi alla. Olet itse vastuussa yksityisyysasetuksista ja siitä, että ne sopivat sinulle ja perheellesi. Käyttäjänä olet vastuussa myös tiedoista, joita haluat julkaista Liberokerhossa kuten kuvat, tekstit, perheenjäsenet ja nimet sekä heisät, kenellä on oikeus nähdä tiedot, joita jaat.

Jäsenyyden päättyminen

Jos et käytä Liberokerhon tiliäsi enää aktiivisesti, tulemme lähettämään sinulle sähköpostia noin 14 päivää ennen kuin nuorimmainen lapsesi täyttää 5 vuotta, että jäsenyytesi tulee päättymään ellet kirjaudu tilillesi 14 vuorokauden kuluessa. Mikäli haluat jatkaa jäsenyyttäsi Liberokerhossa, riittää vain, että kirjaudut sisään tilillesi. Mikäli et tee toimenpiteitä 14 päivän kuluessa, tullaan tilisi poistamaan. On omalla vastuullasi tallentaa kuvat ja tekstit, jotka olet ladannut Liberokerhoon. Essity ei ole vastuussa kuvista ja teksteistä sen jälkeen kun nuorimmainen rekisteröity lapsesi täyttää 5 vuotta, mikäli jäsenyytesi ei ole aktiivinen.

Kilpailut ja kampanjat

Tiedot palkinnoista ja siitä, miten osallistut ajankohtaisiin kilpailuihin ja arvontoihin Libero sivustolla, ovat osa näitä sääntöjä. Tiedot (esimerkiksi palkinto-, osallistumis- ja arvontatiedot) ajankohtaisista kilpailuista ja kampanjoista Libero sivustolla sisältyvät kunkin kilpailun tai kampanjan erillisiin ehtoihin.

Linkit

Voimme julkaista sivustolla linkkejä muihin sivustoihin, jotka pyrimme valikoimaan yhteisen arvomaailman perusteella. Emme kuitenkaan vastaa muiden sivustojen sisältöön ja tietojen esittämiseen soveltamista määräyksistä. Kun vierailet muulla sivustolla, lue sivuston tietosuojalausunto ja selvitä muut sivustolla sovelletut määräykset.

Lähettämäsi aineisto

Hyväksyt sen, että kaikki materiaali, jota lähetät (esimerkiksi kampanjoihin tai kilpailuihin liittyen) Libero-sivustolle, täydentäviin sivustoihin, Liberon foorumiin tai Essityn työntekijöille ei ole yksityistä ja voidaan sen vuoksi julkaista Essityn tai yhtiön agentin toimesta.

Annat Essitylle oikeudet käyttää, kopioimaan, muokkaamaan, kääntää ja jakaa aineistoa, jonka julkaiset Libero sivustolla tai sitä täydentävillä minisivustoilla tai lähetät mainituille sivustoille millä tahansa tietovälineellä ja missä tahansa tarkoituksessa.

Tämä ei kuitenkaan oikeuta Essitya käyttämään, kopioimaan, muokkaamaan, kääntämään tai jakamaan aineistoa, joka on julkaistu omilla jäsensivuillasi.

Vastuullasi on varmistaa, että kaikki Libero sivustolle tai Libero minisivustoille toimittamasi aineisto tai mainituilla sivustoilla julkaisemasi aineisto täyttää seuraavat ehdot: • Aineisto ei riko kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, muita henkilökohtaisia oikeuksia tai omistusoikeuksia. • Aineistoa voidaan käyttää kaikissa Libero sivustoon, Libero minisivustoon ja Liberokerhoon kohtuullisesti katsotulla tavalla liittyvissä tarkoituksissa tekijänoikeuksien tai muiden ehtojen tällaista käyttöä rajoittamatta.

Sitoudut siihen, että et käytä epäasiallista tai loukkaavaa kieltä, lähetä tai julkaise aineistoa, joka on tai voi olla loukkaavaa, karkeaa tai vihamielistä tai joka voi loukata jonkun henkilön yksityisyyttä tai vahingoittaa muita käyttäjiä (esimerkiksi jäseniä, muita kuin jäseniä ja kolmansia osapuolia), vahingoittaa Essityn liiketoimintaa tai yllyttää siviilioikeudellisen vastuun rikkomiseen tai yllyttää paikallisen, kansallisen tai kansainvälisen lain tai määräyksen muulla tavoin tapahtuvaan rikkomiseen.

Sitoudut lisäksi siihen, että et lähetä tai julkaise roskapostiksi tai mainospostiksi katsottavaa aineistoa, kuten kehotuksia ostaa tai myydä tuotteita tai palveluja, ilman Essityn etukäteen kirjallisesti antamaa lupaa.

Essity pidättää itsellään oikeuden poistaa tai muuttaa viestejä oman harkintansa mukaan ilman selitystä, jos viestin katsotaan rikkovan sivuston sääntöjä.

Valvonta

Olet selvillä siitä ja hyväksyt sen, että Essityn nimeämät henkilöt vastaavat Libero sivustosta ja hallitsevat sitä ja että heillä on oikeus oman harkintansa mukaan ja ilman ennakkovaroitusta valvoa, tarkastaa, muokata, siirtää ja poistaa sivustoon lähettämääsi aineistoa tai siellä julkaisemaasi aineistoa ja että he voivat kieltää sinua julkaisemasta aineistoa sivulla.

Essity pidättää lisäksi itsellään oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin, jotka se katsoo tarpeellisiksi, jos käytät Libero sivustoa väärin tai et noudata näitä sääntöjä. Essity voi esimerkiksi estää sinulta sivuston joidenkin osien käytön tai rajoittaa oikeuttasi käyttää sivustoa tai estää sen käytön kokonaan.

Libero-sivuston ja Liberokerhon käyttäminen (Liberon foorumi mukaan lukien)

Sitoudut käyttämään Libero sivustoa ja Liberokerhoa (Liberon foorumi mukaan lukien) vain laillisissa tarkoituksissa.

Sitoudut myös siihen, että keskeytä tai häiritse toimintaa Liberon foorumilla tai Libero sivuston muilla keskustelu- ja kysymyssivuilla etkä muuta tai manipuloi tietoja tai aineistoa Libero sivustolla, siihen liittyvillä sivuilla ja siihen liittyvillä minisivustoilla.

Libero-sivustolla näkyvä aineisto

Tällä sivustolla ja Liberokerhon sovelluksessa olevat tiedot raskaudesta ja lapsista ovat luonteeltaan yleisiä eikä niillä voi korvata lääkärikäyntejä tai muita lääketieteellisiä neuvoja. Essityä ei voida pitää vastuussa päätöksistä, jotka teet tietojen lukemisen jälkeen.

Essity ei välttämättä todista oikeaksi, tue, hyväksy, kannusta esittämään tai vahvista kommentteja, mielipiteitä, aineistoa tai väitteitä, jotka Liberon foorumin tai muiden keskustelu- ja kysymyssivujen käyttäjät toimittavat Libero sivustolle eikä ole niistä välttämättä samaa mieltä. Sen vuoksi sinun on syytä suhtautua varauksella näihin mielipiteisiin ja neuvoihin tai muihin vastaaviin tietoihin.

Essity ei takaa, että Libero sivustolla näkyvä aineisto, jonka sivuston käyttäjät ovat toimittaneet, on julkaistu tekijänoikeuksien haltijan luvalla. Emme sen vuoksi voi myöskään taata, että aineistoa voidaan käyttää ilman rajoituksia.

Libero sivusto sisältä tekijänoikeuksilla suojattua aineistoa, tavaramerkkejä ja muita suojattuja tietoja, ja Libero sivuston koko sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla. Voit käyttää Libero sivustolla olevaa aineistoa tai sieltä noutamaasi aineistoa vain henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Et saa ilman Essityn kirjallisesti etukäteen antamaa lupaa käyttää Libero sivustolta noutamaasi aineistoa kaupallisessa tarkoituksessa tai muulla tavoin ilman lupaa esimerkiksi julkaisemalla, lähettämällä uudelleen, jakelemalla tai käyttämällä muulla tavoin mainittua aineistoa, ellei se ole tekijänoikeuslain tai muun lain nojalla sallittua.

Vastuunvapautus

Sitoudut puolustamaan Essitya ja yhtiön työntekijöitä, vähittäismyyjiä, agentteja ja edustajia syytöksiltä ja vapautat heidät kaikista vaatimuksista ja velvoitteista (esimerkiksi maksuista), jotka voivat jollakin tavalla perustua lähettämääsi aineistoon, Libero sivustolta ilman lupaa toimittamaasi aineistoon, näiden sääntöjen rikkomiseen tai siihen, että joku muu henkilö käyttää sisäänkirjautumistietojasi mainitunlaisiin toimiin.

Hyväksyt sen, että Essity ei vastaa eikä Essitylle aiheudu sinua kohtaan velvoitteita aineistosta, jonka muut julkaisevat tai toimittavat.

Vastuunrajaus

Libero sivusto toimitetaan sellaisenaan siinä kunnossa kuin se on ilman takuita sisällöstä, tuotteista tai palveluista, jotka toimitetaan Libero sivustolta tai sen välityksellä. Essity ei anna mitään takuita, ei suoria eikä välillisiä, mukaan lukien ja muita pois rajaamatta takuu tuotteen yleisestä sopivuudesta, eheydestä, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sopivuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen.

Libero sivuston sisällön tai muun aineiston valvonnasta, johon Essity voi päättää ryhtyä, huolimatta Essity ei vastaa sisällön tai muun aineiston seulonnasta, muokkauksesta tai muunlaisesta valvonnasta. Hyväksyt sen, että tämäntyyppinen sisältö voi sisältää aineistoa, joka voi olla vastenmielistä, harhaanjohtavaa, virheellistä, sopimatonta, häiritsevää, pornografista tai muulla tavoin epäasiallista.

Essity ei vastaa sisällöstä Libero sivustolla eikä Essitylla ole mitään velvoitteita säilyttää sisältöä Libero sivustolla, vaan se voi muuttaa tai poistaa sisältöä oman harkintansa mukaan.

Jos olet alle 16-vuotias, saat käyttää Libero sivustoa vain vanhempien tai holhoojan luvalla. Libero sivusto ja siihen liittyvät sivustot pidättävät itsellään oikeuden jättää palvelut toimittamatta, lopettaa tilejä, poistaa ja muokata sisältöä ja peruuttaa tilauksia oman harkintansa mukaan.

Vapautat täten Essityn kaikista Libero sivustolta tai sen välityksellä toimitettuun sisältöön ja muuhun aineistoon liittyviltä vaatimuksilta sekä turvallisuuteen tai tietosuojan tasoon liittyviltä vaatimuksilta. 

Libero-pisteet

Yksilölliset Libero-koodit on merkitty kaikkiin Libero-vaippapaketteihin. Yksilöllisiä koodeja ei voi luovuttaa toiselle ja ne voi lunastaa vain Liberokerhon jäsen, joka on ostanut omaan käyttöönsä Libero-tuotteita, joihin on merkitty yksilölliset Libero-koodit. Pidätämme oikeuden pyytää esittämään ostotosite ja poistamaan kerhon jäsenyyden, jos epäillään koodihuijausta. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sovelletaan Essityn päätöstä.

Tuotekuvaukset

Libero sivusto ja siihen liittyvät sivustot pyrkivät mahdollisimman suureen virheettömyyteen. Essity ei kuitenkaan takaa, että tuotekuvaukset ja muut sivustoilla esitetyt tiedot ovat virheettömiä, täydellisiä, luotettavia, ajantasaisia ja oikeita. Jos Essityn toimittama tuote ei vastaa kuvausta, voit palauttaa sen meille käyttämättömässä kunnossa.