Video-opas

Paljon vinkkejä uusille vanhemmille

Kuinka vaippa vaihdetaan? Miksi vauva itkee? Kuinka usein vastasyntynyt tulee kylvettää? Olemme kuvanneet kahdeksan lyhyttä filmiä, jotka tarjoavat vastauksen peruskysymyksiin uusille vanhemmille.

Hei vaipanvaihto!

Katso parhaat vinkkimme sinulle, joka vaihdat vaippoja. Opi, kuinka laittaa vaippa oikein lapsen päälle, mitä tehdä käytetylle vaipalle ja paljon muuta vaipoista ja niiden vaihtamisesta.

Anna paras vauvahieronta

Näytämme, miten antaa paras mahdollinen vauvahieronta. Neuvomme esimerkiksi, miten hieroa vauvan vatsaa pehmein pyörivin liikkein pitäen koko ajan katsekontaktin vauvaan.

Vinkkejä, kuinka kylvettää vauvaasi

Oikean lämpötilan pitäminen ja vauvan tukeminen on tietenkin kaikkein tärkeintä vauvaa kylvettäessä. Muita hyviä vinkkejä on kosteuttavan ja puhdistavan vauvaöljyn lisääminen veteen, kylvetystavan miettiminen ja liiallisen kylvettämisen välttäminen.

Anna iholle, mitä se tarvitsee

Muista, että vauvan iho on hyvin herkkä ja voi joskus olla kuiva. On tärkeää pitää huolta kuivasta ihosta ja punoittavasta pepusta oikeilla tuotteilla.

Kuinka vaikeaa nukkuminen voi olla?

Pienet vauvat eivät nuku niin kuin haluaisit niiden nukkuvan, vaan niin kuin he itse haluavat. Katso parhaat neuvomme vauvojen uneen ja miten saada vauva nukahtamaan turvallisesti ja mukavasti. Paras vinkki vauvojen uneen - ole kärsivällinen.

Pidä vauvaa lähellä ja lohduta

Tässä parhaat vinkkimme hetkiin, kun vauva itkee. Joskus on vaikea tietää, mikä on vialla, mutta usein ihokontakti ja vauvan hellä tuudittaminen ovat parhaita tapoja.

Pakkaa laukkusi ja sitten menoksi!

Hyviä vinkkejä ja listoja hetkiin, kun on aika pakata laukku ja poistua kotoa vauvan kanssa. Älä unohda näitä, kun matkustat lasten kanssa!

Imetystekniikan maraton!

Imetyksen aloittamisesta löytyy paljon hyviä neuvoja. On tärkeää istua mukavasti, koska imettäminen voi kestää jonkin aikaa. Katso videolta parhaat vinkkimme, jos olet epävarma, mistä aloittaa.

Parasta housuvaipoissa

Paras vinkkimme hieman isompien vauvojen vaipanvaihtoon. Mitä kannattaa pitää mielessä housuvaippoihin liittyen ja kuinka toimia numero kakkosen kanssa...

Vaipanvaihto ollessanne poissa kotoa

Kun olet vauvasi kanssa seikkailemassa kodin ulkopuolella, kannattaa ottaa mukaan hyödyllisiä asioita. Tässä videossa näytämme, mitä on hyvä pitää mukana vaippalaukussa.

Hyvä alku makuannoksilla

Miten aloittaa makuannosten kanssa? Perunaa, porkkanaa vai palsternakkaa? Tässä parhaat neuvomme sinulle, joka olet aloittamassa antamaan lapsellesi oikeaa ruokaa.