Libero vaipanvaihtoalusta 6 kpl

Aina yhtä helppo ja hygieeninen

ba1073500-1073500-libero-mats-6pcs-scamb.psd

Libero vaipanvaihtoalusta 6 kpl

Kätevät kertakäyttöiset vaipanvaihtoalustat

  • Helppoa ja kätevää
  • Käytännöllinen vaipanvaihdon yhteydessä

Liberon vaipanvaihtoalustat tekevät vaipanvaihdosta helppoa ja hygieenistä. Ne antavat käytännöllistä suojaa, kun lapsi on pieni ja hän pissaa tai kakkaa helposti hoitopöydälle – ne kulkevat myös helposti mukana kylään tai retkelle.

nordic-swan-ecolabel-logo.png
asthama-allergy-logo.png
-mgl4214.png

Helppoa ja kätevää

  • Liberon kätevät kertakäyttöiset alustat ovat aina yhtä käytännöllisiä vaipanvaihdon yhteydessä, olet sitten kotona, rannalla, matkalla tai kylässä.
  • Pehmeät, kätevät ja joustavat kertakäyttöalustat antavat hyvää suojaa sekä vauvalle kotoa poissa ollessa että sohville, joita saatetaan joutua suojaamaan pikaisen vaipanvaihdon aikana.

Arvostele tuotteemme ja voita vaippoja!

Kirjoittamalla arvostelun voit voittaa kuukauden vaipat (oman valintasi mukaan). Valitsemme uuden voittajan joka kuukausi!

Tuotearvosanat ovat kaikkien meille lähetettyjen arvostelujen keskiarvoja. Niin positiiviset kuin negatiivisetkin arvostelut huomioidaan. Libero ei takaa, että arvostelija on ostanut tuotteen tai käyttänyt sitä ennen arvostelun kirjoittamista.
Meillä ei ole arvosteluihin vaikuttavia sponsorisopimuksia.

Lue lisää osoitteesta libero.fi/tuotearvostelut

Tuotteet, jotka tekevät lapsen hoitamisesta helpompaa ja mukavampaa

liberoklubben-logotyp-fi-lila1

Saa ilmainen Liberolaukku ja kerää pisteitä vaippaostoksistasi!

Kerää pisteitä ja saat hienoja lahjoja! Jäsenenä saat hyödyllistä tietoa lapsesi kehityksestä ja uusista kampanjoista. Pääset myös käyttämään raskauskalenteriamme sekä suosittua vanhempien jutut -foorumiamme.