Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch Premature

< 2,5 kg

Hellävarainen alku kaikkein pienimmille

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Erityisen pehmeät vuotosuojat on suunniteltu hellävaraisiksi ihoa vasten ja samalla antamaan erityisen hyvän suojan lapsen jalkojen ympärillä. Tämä tekee Libero Touch Premature -vaipasta mukavan ja luotettavan vaipan. 

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Libero Touch Premature suojaa hellävaraisesti vastasyntyneen lapsesi herkkää ihoa. Vaipan erittäin imukykyinen ydin, pitää sen sekä kuivana että ihanan pehmeänä. 

JOUSTAVAT KANAVAT

Erittäin joustavat kanavat takaavat, että vaippa istuu todella hyvin pienokaisellesi. Libero Touch Premature pysyy hyvin paikoillaan ja mukautuu lapsesi kehoon.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Puuvillamaisen pehmeä vyötärö mukautuu uskomattoman hyvin vastasyntyneelle lapsellesi. Libero Touch Prematuren joustava istuvuus saa vauvasi olon tuntumaan mahdollisimman mukavaksi. 

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Joustavat sivut tuntuvat ihanan pehmeältä lapsen jalkojen ympärillä. Koon 1 Libero Touch -vaippojen sivusiivekkeet myötäilevät lapsesi kehoa ja luovat todella mukavan istuvuuden.

360° PROSKIN TEKNOLOGIA

Libero Touch koko 1 on erittäin pehmeä lapsen herkällä iholla. Materiaali tuntuu puuvillamaiselta ja 360° ProSkin -teknologia varmistaa vaipan uskomattoman istuvuuden.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Libero Touch Prematuren hengittävä materiaali hoitaa hellästi vastasyntyneen lapsesi herkkää ihoa. Samalla kun vaippa suojaa ihoa se pysyy kuivana ja erityisen pehmeänä.

HELLÄVARAINEN NAVALLE

Vaipan etuosa on suunniteltu istumaan niin, että se ei varmasti paina pienokaisen herkkää napaa. Libero Touch Premature mukautuu hellästi lapsen vyötärön ympärille, antaen todella pehmeän ja mukavan istuvuuden. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Libero Touch Premature pitää lapsesi ihon hyvänä kosteusindikaattorin avulla. Kosteusindikaattori vaihtaa väriä kun on vaipan vaihdon aika.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Vaipan kätevät kiinnitys antaa pehemän ja räätälöidyn tunteen pienokaisellesi. Voit kiinnittää teipit tarvittaessa päällekäin Libero Touch Premature -vaipoissa varmistaaksesi, että vaippa pysyy mukavasti paikoillaan.

  • Vuotosuojat
  • Istuvuus ja liike
  • Pehmeä ja mukava
  • Kätevä käytössä

Turvallinen alku silkinpehmeällä vaipalla

Libero Touch koko 1 on suunniteltu erityisesti vastasyntyneille, 2–5 kg:n painoisille lapsille. Puuvillanpehmeä vaippa antaa lapsellesi aina parasta suojaa – vuorokauden ajasta riippumatta. Vaippa tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä herkkää ihoa vasten 360° ProSkin -teknologian ansiosta.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Erittäin pehmeät Libero Touch -vaippamme ovat saaneet Joutsenmerkinnän, joten ne täyttävät tiukat pohjoismaiset ympäristö- ja terveysvaatimukset sekä toimivuus- ja laatukriteerit. 

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Kaikkien aikojen pehmeimmät vaippamme on testattu dermatologisesti – jotta ne olisivat lapsellesi luonnollisia ja hellävaraisia. Touch-vaipat on luotu huolehtimaan pienokaisesi herkästä ihosta.

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero Touch -teippivaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Vaipan erityisen pehmeät ja hellävaraiset vuotosuojat antavat todella hyvän suojan ohivuotoja vastaan. Libero Touch koko 1 ja sen vuotosuojat mukautuvat lapsen jalkojen ympärille.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Huippuimukykyinen ydin pitää lapsesi ihon äärimmäisen pehmeänä. Libero Touch koko 1 helpottaa sinun arkeasi, antaen samalla lapsellesi mahdollisimman mukavan tunteen.

JOUSTAVAT KANAVAT

Puuvillaisen pehmeä Libero Touch koko 1 on varusteltu joustavalla ja mukavalla muotoilulla. Joustavat kanavat pitävät vaipan paikoillaan ja edesauttavat istuvuutta suojaa.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Erittäin pehmeä vyötärö istuu hellästi lapsesi vatsan ympärillä. Libero Touch koko 1 joustaa ja tuntuu mukavalta vastasyntyneen herkkää ihoa vasten.

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Vaipan erityisen pehmeät sivusiivekkeet auttavat saavuttamaan erinomaisen istuvuuden. Libero Touch koon 1 sivusiivekkeet mukautuvat hellävaraisesti lapsen kehon ympärille.

ENSILUOKKAINEN PEHMEYS

Libero Touch koon 1 -vaipassa on nyt erittäin pehmeä sisäpuoli. Puuvillamaiset materiaalit ovat hellävaraisia ja hoitavia pienokaisesi herkälle iholle, vuorokauden jokaisena hetkenä.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Libero Touch koon 1 pehmeät, hengittävät materiaalit varmistavat, että myös lapsesi iho hengittää. Herkkä iho pysyy näin suojaavana, kuivana ja pehmeänä niin päivällä kuin yöllä. 

HELLÄVARAINEN NAVALLE

Vaipan etuosa on suunniteltu istumaan niin, että se ei varmasti paina pienokaisen herkkää napaa. Libero Touch koko 1 pysyy mukavasti paikallaan painamatta pienokaisesi herkkää napaa.  

KOSTEUSINDIKAATTORI

Kun on aika vaihtaa Libero Touch koon 1 -vaippa, kosteusindikaattori vaipan ulkopuolella vaihtaa väriä vihertäväksi. Näin pystyt vaihtamaan vaipan heti kuin on tarve ja varmistamaan, että vauvasi iho pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Libero Touch koon 1 -vaipassa on kätevä kiinnitys, jonka ansiosta voit kiinnittää teipit tarvittaessa päällekäin. Tämän ansiosta vaippa tuntuu kuin räätälöidyltä lapsellesi.

TOIMIVA MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch on ulkomuodoltaan hillitty ja moderni. Siinä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen tyylikkäästi.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi kaikilla teippivaipoillamme on FSC-sertifiointi.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta sca.com

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...