Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch 1

2 - 5 kg

Todellista pehmeyttä kaikkein pienimmille

Turvallinen alku silkinpehmeällä vaipalla

Libero Touch koko 1 on suunniteltu erityisesti vastasyntyneille, 2–5 kg:n painoisille lapsille. Puuvillanpehmeä vaippa antaa lapsellesi aina parasta suojaa – vuorokauden ajasta riippumatta. Vaippa tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä herkkää ihoa vasten 360° ProSkin -teknologian ansiosta.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -teippivaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Kaikilla vaipoillamme on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen hyväksi.  

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch-vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero-vaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Vaipan erittäin pehmeät ja iholle hellävaraiset vuotosuojat antavat hyvää suojaa. Koon 1 Libero Touch -vaipan vuotosuojat on suunniteltu antamaan huipputehokasta suojaa lapsen reisien ympärillä. 

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Vaipan erittäin imukykyinen ydin auttaa pitämään lapsen ihon miellyttävän pehmeänä. Koon 1 Libero Touch antaa hellävaraista suojaa – voit olla aina varma, että lapsesi tuntee olonsa mukavaksi. 

JOUSTAVAT KANAVAT

Puuvillanpehmeissä koon 1 Libero Touch -vaipoissa on joustavat ja mukavat kanavat. Ne pitävät vaipan paikallaan ja auttavat luomaan varman istuvuuden.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Erittäin pehmeä vyötärönauha luo miellyttävän istuvuuden lapsen vatsan ympärille. Koon 1 Libero Touch tuntuu hellävaraiselta ja mukavalta vastasyntyneen herkällä iholla.

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Erittäin pehmeät sivusiivekkeet auttavat varmistamaan vaipan istuvuuden lapsen vyötäröllä. Koon 1 Libero Touch -vaipan joustavat reunat myötäilevät lapsen kehoa.

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Koon 1 Libero Touch -vaipassa on uusi erityisen pehmeä sisävuori. Puuvillamainen materiaali on hellävarainen pienen lapsen herkälle iholle – kaikkina vuorokauden aikoina. 

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Koon 1 Libero Touch -vaipan miellyttävät materiaalit hengittävät, joten myös lapsesi iho saa hengittää. Herkkä iho pysyy suojattuna, kuivana ja sileänä – sekä päivällä että yöllä. 

HELLÄVARAINEN NAVALLE

Vaippa istuu hellävaraisesti lapsen vyötäröllä. Koon 1 Libero Touch pysyy mukavasti paikallaan – painamatta pienen lapsen herkkää napaa.

KOSTEUSINDIKAATTORI

Koon 1 Libero Touch -vaipassa on kätevä kiinnitys, sillä tarrakiinnikkeet voidaan kiinnittää päällekkäin. Siten voidaan varmistaa täydellisen räätälöity istuvuus lapsen vyötäröllä

KÄTEVÄ KIINNITYS

Libero Touch koon 1 -vaipassa on kätevä kiinnitys, jonka ansiosta voit kiinnittää teipit tarvittaessa päällekäin. Tämän ansiosta vaippa tuntuu kuin räätälöidyltä lapsellesi.

TOIMIVA MUOTOILU

Libero Touch -teippivaippojen värit ja kuviot ovat hyvännäköistä ja toimivaa muotoilua. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Hillityt värit eivät näy vaaleidenkaan vaatteiden läpi

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch -teippivaipat ovat ulkomuodoltaan hillittyjä ja moderneja. Niissä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen kauniilla tavalla.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...