Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Newborn 1

2 - 5 kg

Ihanan pehmeät ja hellävaraiset materiaalit

Hellävarainen vaippa hengittävistä materiaaleista

Pehmeät kanavat ja joustovyötärö varmistavat mukavan ja varman istuvuuden. Kosteusindikaattori kertoo milloin on vaipanvaihdon aika. Tämä hellävarainen teippivaippa on suunniteltu 2–5 kg:n painoisille vauvoille – ja suojaamaan vastasyntyneen herkkää napaa. Lisäksi koon 1 Libero Newborn -vaippa on saanut Allergia- ja Astmaliiton hyväksynnän. 

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki Newborn-vaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi. 

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Ihanan pehmeät Libero Newborn -vaipat on kehitetty huolehtimaan herkästä ihosta. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme, että vaipat ovat niin luonnollisia ja hellävaraisia iholle kuin mahdollista. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kun tutustutte lapsesi kanssa paremmin toisiinne, huomaat mitä pienokainen todella tarvitsee. Libero-vaipat ovat voiteettomia, jotta voit aina valita lapsesi herkälle iholle sopivan vaihtoehdon.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Koon 1 Libero Newborn antaa vauvallesi hellävaraista ja varmaa suojaa. Teippivaipan pehmeät kaksinkertaiset vuotosuojat estävät vahinkoja päivällä ja yöllä.

IMUKYKYINEN YDIN

Huippuimukykyinen ydin auttaa lasta tuntemaan olonsa mukavaksi ja kuivaksi – sekä päivällä että yöllä. Libero Newborn koko 1 antaa todella varman suojan ja takaa, että lapsen iho pysyy erittäin pehmeänä.

JOUSTAVAT KANAVAT

Koon 1 Libero Newborn -vaippa mukautuu lapsesi kehon muotoihin ja istuu mukavasti sekä päivällä että yöllä. Vaipan kanavat varmistavat hellävaraisen ja miellyttävän istuvuuden – ja pehmeän suojan. 

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 1 Libero Newborn -vaipan istuvuus on mukava ja miellyttävä vatsan ympärillä. Pehmeä joustovyötärö varmistaa, että lapsella on koko ajan miellyttävä olo mukautuvassa vaipassa. 

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Vaippa istuu aina mukavasti, vuorokauden ajasta riippumatta. Pehmeät ja joustavat sivusiivekkeet tuntuvat pehmeiltä ja hellävaraisilta lapsen herkällä iholla ja ne mukautuvat helposti lapsesi kehon muotoihin.

ERITTÄIN PEHMEÄ SISÄLTÄ

Koon 1 Libero Newborn -vaippojen erityisen pehmeät sisämateriaalit auttavat huolehtimaan lapsesi herkästä ihosta. Hellävaraiset materiaalit antavat vauvalle erittäin pehmeää suojaa.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Vaipan materiaalit on valittu huolella, jotta lapsesi herkkä iho saisi hengittää. Koon 1 Libero Newborn auttaa pitämään pienokaisesi ihon ihanan pehmeänä ja kuivana. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Kuinka usein vaippa pitäisi vaihtaa? Kun keltainen viiva vaihtaa väriä, on vaipanvaihdon aika. Koon 1 Libero Newborn -vaipan ulkopuolella oleva kosteusindikaattori pitää huolen vaihdoista.

HELLÄVARAINEN NAVALLE

Libero Newborn koko 1 on muotoiltu erityisesti niin, että se ei paina pienen lapsen herkkää napaa. Hellävarainen vaippa istuu mukavasti lapsen vyötäröllä. 

KÄTEVÄ KIINNITYS

Säädettävä kiinnitys antaa hellävaraisen istuvuuden lapsen jalkojen ympärille. Libero Newborn koossa 1 on merkitty kohdat vaipan edessä, jotka auttavat asettamaan vaipan oikeinpäin.

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Liberon vaippakuoseihin on piilotettu erilaisia eläimiä ja heidän hauskoja seikkailujaan. Koon 1 Libero Newborn -vaipoissa tutustutaan pienen leppäkertun tekemisiin.

TOIMIVA MUOTOILU

Liberon vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.   

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...