Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

  50%

  Libero puhdistuspyyhkeet 20 kpl

  Käteviä joka tilanteessa

  Libero puhdistuspyyhkeet 20 kpl

  Hellävaraisia puhdistuspyyhkeitä pikkuisille

  Liberon hajusteettomat puhdistuspyyhkeet ovat niin hellävaraisia että voit käyttää niitä päivittäin – sekä kotona vaipanvaihdon yhteydessä että ulkoiluretkillä. Joutsenmerkityt puhdistuspyyhkeet sisältävät pohjoismaista rapsiöljyä, jolla on pehmentävä ja kosteuttava vaikutus ihoon – tämä tekee niistä hellävaraisen lapsen herkälle iholle.

   

  Miedot puhdistuspyyhkeemme ovat hajusteettomia ja alkoholittomia. Libero Wet Wipes -pyyhkeet tuntuvat raikkailta ja mukavilta lapsen iholla kotona tai ulkoiluretkillä.

  Libero puhdistuspyyhkeet sisältävät luonnostaan hoitavaa ja kosteuttavaa pohjoismaista rapsiöljyä, ne ovat dermatologisesti testattuja ja pH-neutraaleja lapsen iholle - käyttö on helppoa ja mukavaa kun tunnet olosi varmaksi jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä.

  Joutsenmerkityt puhdistuspyyhkeemme ovat hyvä valinta sekä ympäristölle että pienelle lapsellesi. Liberon hellävaraisten ja hajusteettomien puhdistuspyyhkeiden sisältö ja tuotanto ovat pohjoismaisten, tiukkojen ympäristövaatimusten hyväksymät. Näin on myös Libero perusvoiteessa ja sinkkivoiteessa.  

  Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
  Ladataan...
  Ladataan artikkelia, odota...