Tukea ja inspiraatiota vanhemmille

Stöd & inspiration JPG

Vanhemmuus on upea kokemus. Mutta se voi olla myös rankkaa. Siksi me Liberolla haluamme olla tukenasi ja auttaa tarjoten vinkkejä, neuvoja ja inspiraatiota läpi pikkulapsivuosien.

Päävalikon kohdasta "Sinun vaiheesi" löydät paljon lapsesi ikävaiheeseen sopivia vinkkejä ja inspiraatiota. Voit käydä Ihokoulumme tai Kakkakoulumme, tutustua video-ohjeisiimme, tarkistuslistoihimmme, nimioppaaseemme ja moniin muihin materiaaleihin. Voit myös liittyä jäseneksi Liberokerhoon. Jäsenenä voit seurata omaa raskauskalenteriasi ja saada räätälöityä tietoa suoraan sähköpostiisi ja sovellukseemme. Voit myös osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä muille vanhemmille suositulla Vanhempien jutut -foorumillamme.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebookissa ja Instagramissa jaamme vinkkejä ja tietoa kaikesta, mikä liitty elämään pikkulasten kanssa. Saat vinkkejä lastenpsykologilta, lastenlääkäriltä ja kätilöltä yhdistettynä hauskoihin leikkivinkkeihin ja suloisiin vauvakuviin suoraan uutisvirrassasi.

YouTube-kanavallamme voit katsoa videoita aina vaipanvaihdosta ja kylvettämisestä hormoneihin ja suhteeseen kumppanin kanssa.

Olet sitten yrittämässä saada lasta tai on sinulla jo kotonasi puolikas jalkapallojoukkue, me Liberolla haluamme olla sinun ja vauvasi tukena.