Kaikkien vauvojen mahdollisuuksille

Libero_Brand-launch_Beach toys wide

Meille vauvat ovat aina tärkeimpiä! Ja kaikilla vauvoilla on oikeus kehittyä ja kukoistaa. Siksi työskentelemme pitkällä tähtäimellä ja lisäksi ajankohtaisten hankkeiden parissa, jotka auttavat lapsia ja heidän perheitään.

Nähdyksi tuleminen ja representaatio ovat tärkeitä asioita - varsinkin lapsille. Siksi mukaan ottaminen ja monimuotoisuus ovat asioita, joiden kanssa työskentelemme paljon. Kommunikaatiossamme ja pakkauksissamme haluamme kuvastaa yhteiskuntaa ja edustaa eri etnisyyksiä, kulttuurisia taustoja, perhemuotoja, sukupuolia ja tomintakykyjä.

Paremman maailman puolesta, lastemme kasvaess

Me Liberolla haluamme lastemme kasvavan tasa-arvoisessa, reilussa ja vastuullisessa maailmassa. Siksi olemme vuosien aikana tukeneet ja työskennelleet yhdessä monenlaisten järjestöjen kanssa - järjestöjen, jotka tekevät erilaisia asioita aina haavoittuvaisten lasten ja heidän perheidensä auttamisesta uhanalaisten eläinten ja niiden luonnolisten elinalueiden suojelemiseen.

Opettavaista ja hauskaa

Pyrimme sisällyttämään kaikkiin kampanjoihimme opettavaisen osuuden. Kyse voi olla pienistä opettavaisista kuvista ja teksteistä vaipossa, lastenkirjojen kirjoittamisesta tai hauskojen opettavaisten videoiden tekemisestä. Koska se, mitä nuorena opit, kulkee mukanasi koko elämäsi.

Haluamme yksinkertaisesti olla jokaisen vauvan tukena - sekä tänään että huomenna..