din-fas-1600x480
libero_club

Saa ilmainen Liberolaukku ja kerää pisteitä vaippaostoksistasi!

Kerää pisteitä ja saat hienoja lahjoja! Jäsenenä saat hyödyllistä tietoa lapsesi kehityksestä ja uusista kampanjoista. Pääset myös käyttämään raskauskalenteriamme sekä suosittua vanhempien jutut -foorumiamme.
Vinkkejä sinulle
190912_libero_nb2_226_mobile

Kotisynnytys

Kiinnostus kotona synnyttämistä kohtaan on kasvanut viime vuosina. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen kotisynnytyksen hyödyistä, riskeistä ja käytännön järjestelyistä, jos harkitsee tätä vaihtoehtoa.

Libero_Little-Heroes_Cancer_baby-mom (1)

Odottamaton käänne elämässä – neuvoja surun, huolen ja epävarmuuden kanssa painiville

Jatkuva huoli omasta lapsesta kuuluu vanhemmuuteen. Valitettavasti huoli voi joskus myös olla perusteltua, kun lapselle tapahtuu jotakin. Elämä voi kääntyä odottamattomille poluille ja koetella kaikin mahdollisin tavoin. Kokosimme tähän artikkeliin neuvoja, miten suhtautua vaikeuksiin ja käsitellä niitä.

Libero_Little-Heroes_Diabetes_baby-mom

Lapsen sairaus perheessä – neuvoja läheisille

Yhdenkään lapsen ei toivoisi sairastuvan vakavasti, mutta silti niin voi joskus käydä. Vaikeassa tilanteessa läheisten tuki on usein kultaakin kalliimpaa – mutta mikä on paras tapa tarjota sitä? Läheisen tai ystävän voi olla vaikea tietää, mitä sanoa tai tehdä, kun lapsella on jokin vakava tai pitkäaikainen sairaus tai muita terveydellisiä haasteita.

_i2a2535_mobile

Kärleken och relationen under småbarnsåren

Useimmat tuoreet vanhemmat keskittyvät alussa hyvin tiiviisti tutustumaan vauvaan, joten on melko tavallista, että parisuhde muuttuu. Miten siis pitää rakkaus elossa pikkulapsiperheessä?

feeling-low-after-childbirth_id130_teaser

Synnytysvauriot

Useimmat ovat varmasti kuulleet repeämistä, joita synnytyksessä voi tulla. Mutta miten yleistä synnytyksessä repeäminen on? Entä onko olemassa muita vähemmän tunnettuja synnytysvaurioita, ja mikä tärkeintä, miten vaivoihin saa apua?

vaccine_teaser

Lapsen rokotukset

Mitä rokotuksia lapsille yleisen rokotusohjelman mukaisesti annetaan, ja minkä ikäisenä lapsi saa ensimmäiset rokotteet? Entä miten rokotteet oikeastaan toimivat? Tässä artikkelissa kerromme kaiken tarvittavan rokotuksista.

_i2a2087_mobile

Pulloruokinta ja äidinmaidonkorvike

Kaikki eivät halua tai voi imettää. Olipa syy mikä hyvänsä, on mukava tietää, että pulloruokinta tarjoaa aivan yhtä ihania hetkiä vauvan kanssa.

packNB1_4012-final_Mobile

Synnytyksen jälkitarkastus

Lapsi on syntynyt, olet hiljalleen siirtymässä vauvakuplasta arkeen, ja elämä vauvan kanssa on alkanut asettua uomiinsa. Nyt on aika mennä jälkitarkastukseen. Jälkitarkastus tarjotaan kaikille synnyttäneille, kun synnytyksestä on kulunut noin kuusi viikkoa, ja sen tekevät yleensä hoitaja ja/tai lääkäri äitiysneuvolassa. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä jälkitarkastuksessa tehdään ja milloin on aika hakeutua siihen.

essity7245_mobile

Lasten kasvatus ja sopuisa arki

Ensimmäisen vuoden aikana tuore vanhempi miettii lasten kasvatusta usein monelta kantilta. Millainen vanhempi itse haluaa olla, ja miten kasvattaa lapsi hyvin? Kasvatusoppaissa ja Internetissä ollaan vahvasti milloin mitäkin mieltä, ja joskus ohjeiden lukeminen voi tuntua pikemminkin hämmentävältä kuin hyödylliseltä. Mitä asiasta pitäisi oikein ajatella?