Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Mitä me teemme...

Mitä me teemme...

Kestävässä kehityksessä on kyse siitä, että asioihin sovelletaan aina kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Meille tavoitteena on löytää pitkäaikainen tasapaino ihmisten tarpeiden ja ympäristön välillä. Se on meidän lähtökohtamme.

Lapsesi parhaaksi tänään ja huomenna

Teemme kaiken sinun ja lapsesi parhaaksi. Siksi korkea laatu ja oikeat menetelmät ovat meille aina tärkeimpiä seikkoja. Ympäristöstä huolehtiminen on sama kuin lapsesi tulevaisuudesta huolehtiminen, ja pyrimme tekemään parhaamme tehdäksemme kaiken samaan aikaan. Tapamme edistää kestävää kehitystä on parantaa sinun ja lapsesi elämää sekä huolehtia samalla ympäristöstä.

Olemme onnistuneet vuosien varrella tekemään vaipoistamme ohuempia ja vähentämään niiden painoa melkein viidesosalla* Ohuempi vaippa antaa lapsellesi enemmän liikkumavapautta. Kevyempi tuote on myös ympäristöystävällisempi. Silloin käytämme vähemmän resursseja, jätteiden määrä pysyy mahdollisimman pienenä ja kuljetus on tehokkaampaa.

Tämä on yksi esimerkki siitä, miten olemme onnistuneet parantamaan vaippojamme sinun, lapsesi ja maapallon hyväksi.

* Olemme vähentäneet tuotteen painoa 19 % vuodesta 2008, mikä vähentää jätteiden määrää ja tarpeettomien resurssien käyttöä. Tuotteen painon muutokset ovat keskiarvoja, jotka perustuvat vauvanhoitotuotteiden elinkaariarviointeihin.

Välitämme teistä vanhemmista(kin)

Kun puhumme hyvinvoinnista osana kestävän kehityksen strategiaamme, emme näe sitä vain lapsen hyvinvointina, vaan välitämme myös teistä vanhemmista. Tavoitteemme on tukea vanhempia jokapäiväisessä elämässä, koska te tunnette lapsenne tarpeet parhaiten. Siksi tarjoamme palveluita, jotka tukevat vanhempia jokapäiväisessä elämässä yhdessä älykkäiden ja innovatiivisten tuotteiden kera, jotka helpottavat vanhemmuutta.

Kestävyys on tärkeää

Hiilijalanjälkemme parantamiseksi on varmasti vielä paljon tehtävää. Ohessa joitakin asioita, joita teemme parhaillaan...

 • Siirtyminen jatkuvasti kohti energiatehokkaampaa tuotantoa
 • Enemmän uusiutuvia ja kierrätettyjä materiaaleja pakkauksissamme
 • Älykäs tuotesuunnittelu vauvoille, vanhemmille ja ympäristölle
 • Kestävämpiä raaka-aineiden lähteitä
 • Ei haitallisia tai tarpeettomia kemikaaleja
 • Vanhemmuutta, terveyttä ja hygieniaa koskevan asiantuntemuksemme jakaminen
 • Jätteiden määrän vähentäminen
 • Vanhempien aktiivinen tukeminen vanhemmuudessa

Olemme edistäneet kestävää kehitystä jo kauan

 • Olemme vähentäneet hiilijalanjälkeämme 16 % housuvaippojen osalta ja 25 % teippivaippojen osalta vuodesta 2008*
 • Olemme vähentäneet tuotteen painoa 19 % vuodesta 2008, mikä auttaa vähentämään jätteiden määrää ja resurssien tarpeetonta käyttöä**
 • 20 % pakkausmateriaalista on kierrätettyä materiaalia
 • 100 % vaipoissamme käytettävästä puumassasta on valmistettu FSC® Chain of Custody -sertifioidusta puusta

*Perustuu elinkaariarviointiin, jonka suoritti Essity ja vahvisti Ruotsin ympäristökeskus IVL 2017
**Tuotteen painon muutokset ovat keskiarvoja, jotka perustuvat vauvanhoitotuotteiden elinkaariarviointeihin

Mitä hiilijalanjäljellä tarkoitetaan?

Kun puhumme hiilijalanjäljestä, tarkoitamme niiden kasvihuonekaasujen kokonaismäärää, jotka vapautuvat ilmakehään tuotteidemme tuotantoon, käyttöön ja jätehuoltoon liittyvien toimintojen yhteydessä.

Suoritamme jatkuvasti elinkaariarviointeja, joita käytämme hiilijalanjälkemme laskemiseen. Tulokset osoittavat nyt, että ponnistelumme ilmaston hyväksi ovat tuottaneet tulosta. Teippivaippojemme osalta hiilijalanjälki on vähentynyt 25 % vuodesta 2008 vuoteen 2017.

Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan meillä on paljon enemmän suunnitelmia ja ideoita koskien sitä, miten voisimme vähentää sitä entisestään. Olemme kovien haasteiden edessä. Tarvitsemme rohkeutta ja sinnikkyyttä yhdessä asiakkaidemme tuen kanssa saavuttaaksemme tavoitteemme.

Libero on osa suurempaa perhettä

Libero perustettiin Ruotsissa vuonna 1980, mutta jo kymmeniä vuosia ennen sitä aloimme tutkia, miten voisimme tarjota parhaat ja hellävaraisimmat vaipat pohjoismaisille lapsille. SCA muutti sittemmin nimensä ja on nyt Essity.

Libero on nykyään osa isoa Essity-perhettä, joka kattaa useita tuotemerkkejä ja tuotteita monissa eri kategorioissa. Essityn kestävän kehityksen työ kattaa kaikki valmistamamme tuotteet. Jos haluat tietää lisää strategiastamme, tavoitteistamme ja saavutuksistamme, voit lukea lisää täältä.

An error occured, please try again later.
Loading...