Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Päämäärämme

Mihin pyrimme...

Olemme jännittävällä matkalla tullaksemme entistä kestävämmiksi. Tutkimme uusia mahdollisuuksia samalla, kun opimme aikaisemmista kokemuksistamme. Pidämme myös jatkuvasti katseemme seuraavassa vaiheessa...

Pyrimme uusiin ulottuvuuksiin

Kestävä kehitys on aina ollut meille ensisijaisen tärkeä, ja pyrimme jatkuvasti tehostamaan pyrkimyksiämme kehittyäksemme entisestään. Olemme huomanneet, että vanhemmat ovat yhä ympäristötietoisempia valitessaan tuotteita lapsilleen. Haluamme tarjota vaippoja, joiden laatu ja toimivuus ovat mahdollisimman hyviä ja jotka ovat samalla ystävällisiä ympäristölle ja ihmisille.

Haluamme olla siinä parhaita, jotta tiedät tekeväsi parhaan valinnan lapsellesi ja itsellesi edistämällä samalla kestävämpää maailmaa, jossa lapsesi voi kasvaa.

Tavoitteemme ovat kunnianhimoisia

Tiedämme, ettemme ole vielä saavuttaneet täydellisyyttä. Vielä on paljon työtä tehtävänä kestävämmän maailman luomisessa. Me kuitenkin kehitymme vähitellen. Edistääksemme ja nopeuttaaksemme omaa kehitystämme olemme asettaneet kunnianhimoisia tavoitteita koskien sitä, mitä haluamme saavuttaa ja milloin. Ilmasto ei voi odottaa.

Yksi päätavoitteistamme on vähentää hiilijalanjälkeämme, muustakin kuin omasta toiminnastamme aiheutuvaa. Tämä sisältää myös toimet, jotka on toteutettu ennen kuin materiaalit päätyvät tuotantoomme ja toimet, jotka toteutetaan sen jälkeen, kun vaippa on käytetty ja heitetty roskakoriin.

Pyrimme vähentämään hiilijalanjälkeämme 33 % vuoteen 2030 mennessä.*

*Verrattuna vertailuvuoteen 2008

Science based targetsin hyväksymä

Pyrimme tukemaan kestävää kiertotaloutta, jossa tuotteet kierrätetään ja niitä käytetään uudelleen. Siksi sitoudumme jatkuvasti ulkopuolisiin hankkeisiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteemme koskien energiaa, kuljetuksia ja materiaaleja auttavat vähentämään ympäristövaikutuksia.

Science Based Targets on eri puolilla maailmaa toimivien organisaatioiden yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on tukea Pariisin sopimuksen 2 celsiusasteen tavoitetta. Meille tämä tarkoittaa, että saamme tietoa siitä, miten paljon ja miten nopeasti meidän tulee vähentää päästöjämme auttaaksemme pitämään maapallon lämpenemisen alle 2 asteessa.

Olemme vakuuttuneita siitä, että jos jokainen tekisi oman osansa, yhteisponnistelumme voisivat saada aikaan merkittäviä parannuksia.

An error occured, please try again later.
Loading...