Päämäärämme

Goal hero image

Mihin pyrimme...

Olemme luvanneet noudattaa Pariisin sopimusta ja pienentää ilmastovaikutustamme 33 %.

Pienennämme ilmastovaikutustamme 33 %*

Lupaamme pienentää ilmastovaikutuksiamme 33 %:lla vuoteen 2030 mennessä Liberon tuotevalikoiman osalta. Olemme asettaneet yrityksenä lisää tiukkoja ilmastotavoitteita. Tarkoituksena on vähentää kasvihuonekaasupäästöjä Pariisin sopimuksen mukaisesti.

Meidän tapamme parantaa kestävyyttä on tehdä työtä sekä vauvasi että sinun hyvinvointisi takia – samalla, kun pidämme huolta ympäristöstä. Siksi haluamme tarjota vaippoja, joissa emme ole tinkineet laadusta tai toimivuudesta, mutta jotka ovat silti parempi vaihtoehto sekä ympäristön että ihmisten kannalta.

Tavoitteemme ovat kunnianhimoisia

Tiedämme, ettemme ole vielä saavuttaneet täydellisyyttä. Vielä on paljon työtä tehtävänä kestävämmän maailman luomisessa. Me kuitenkin kehitymme vähitellen. Edistääksemme ja nopeuttaaksemme omaa kehitystämme olemme asettaneet kunnianhimoisia tavoitteita koskien sitä, mitä haluamme saavuttaa ja milloin. Ilmasto ei voi odottaa.

Goal 1

Yksi päätavoitteistamme on vähentää hiilijalanjälkeämme, muustakin kuin omasta toiminnastamme aiheutuvaa. Tämä sisältää myös toimet, jotka on toteutettu ennen kuin materiaalit päätyvät tuotantoomme ja toimet, jotka toteutetaan sen jälkeen, kun vaippa on käytetty ja heitetty roskakoriin.

Pyrimme pienentämään hiilijalanjälkeämme 33 % vuoteen 2030 mennessä.*

*Verrattuna vertailuvuoteen 2008

Goal 2

Science Based Targetsin hyväksymä

Pyrimme tukemaan kestävää kiertotaloutta, jossa tuotteet kierrätetään ja niitä käytetään uudelleen. Siksi sitoudumme jatkuvasti ulkoisiin hankkeisiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteemme koskien energiaa, kuljetuksia ja materiaaleja auttavat vähentämään ympäristövaikutuksia.

Science Based Targets on eri puolilla maailmaa toimivien organisaatioiden yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä saavuttamaan ilmastotavoitteensa. Meille tämä tarkoittaa sitä, että saamme selkeät ohjeet siitä, miten paljon ja miten nopeasti meidän tulee vähentää päästöjämme auttaaksemme vähentämään maapallon lämpenemistä.

Olemme vakuuttuneita siitä, että jos jokainen tekisi oman osansa, yhteisponnistelumme voisivat saada aikaan merkittäviä parannuksia.