Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Ennen ja jälkeen

Mitä tapahtuu ennen käyttöä ja käytön jälkeen?

Oletko koskaan miettinyt, miten vauvasi vaippojen materiaalit valitaan? Tai minne vaipat päätyvät heitettyäsi ne roskakoriin... Tai kenties sitä, mitä niiden valmistuksessa voidaan tehdä ympäristövaikutuksen vähentämiseksi? Ohessa kerromme lisää asiasta.

Vain paras on kyllin hyvää...

Varmistamme, että kaikki käyttämämme materiaalit ovat turvallisia, eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. Meille tärkeintä on lapsesi hyvinvointi. Kaikki tuotteidemme sisältämät materiaalit ovat huolellisesti valikoituja, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä. Varmistamme myös aina, että toimittajamme huolehtivat ympäristöstä, laadusta ja työympäristöstä yhtä hyvin kuin me itse.

Otamme vastuuta kokonaisuudesta

Jokaisen valmistamamme vaipan osalta varmistetaan, että tiedämme, miten tuotteemme vaikuttavat ympäristöön koko niiden elinkaaren ajan. Tutkimme ympäristövaikutuksia ja pyrimme minimoimaan ne läpi tuotantoketjun ensimmäisestä raaka-aineesta läpi koko tuotannon, kuljetuksen, käytön ja vielä sittenkin, kun käytetty vaippa on heitetty roskakoriin.

Tiedätkö, mihin vaipat päätyvät heitettyäsi ne roskakoriin? Me tiedämme. Jos asut esimerkiksi Pohjoismaissa, käytetyt vaipat kerätään, jonka jälkeen ne todennäköisesti poltetaan, jotta ne tarjoavat asuinalueellesi sen tarvitseman lämmön ja energian.*

* Polttaminen energian hyödyntämiseksi. Ruotsi: 99 %, Tanska: 98 %, Norja: 95 %, Suomi: 74 %. Lähde: Eurostat. (Osuus kaikesta maan kotitalousjätteestä pois lukien kierrätysmateriaali)

Etsimme jatkossakin uusia tapoja edistää kestävämpää maailmaa

Teemme jatkuvasti paljon töitä parantaaksemme tuotantomme resurssitehokkuutta. Tavoitteemme on hyödyntää 100 % kaikista tuotantoomme sisältyvistä resursseista vuoteen 2030 mennessä. Tämä tarkoittaa kaikkien tuotantojätteiden poistamista. Emme ole vielä päässeet siihen pisteeseen, eikä tehtävä ole helppo. Teemme parhaamme muuttamalla jätteiden käsittelyyn sekä älykkäämpien koneiden ja työprosessien suunnitteluun liittyvää käyttäytymistä sekä tekemällä jatkossakin investointeja kehittyäksemme edelleen.

Etsimme myös jatkuvasti uusia ja parempia materiaaleja tuotteisiin ja pakkauksiin, jotka mahdollistavat myös paremman jätehuollon ja parantavat resurssitehokkuutta. Aloitimme äskettäin uuden kumppanuuden Renewi-kierrätysyrityksen kanssa. Tämän yhteistyön tavoitteena on kehittää Alankomaissa vaippojen kierrätystä koskeva kokeiluhanke, josta voimme oppia lisää kierrätyksestä tulevaisuutta varten.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...