Ennen ja jälkeen

Beforeandafter Hero

Mitä tapahtuu ennen käyttöä ja käytön jälkeen?

Oletko koskaan miettinyt, miten vauvasi vaippojen materiaalit valitaan? Tai minne vaipat päätyvät heitettyäsi ne roskakoriin... Tai kenties sitä, mitä niiden valmistuksessa voidaan tehdä ympäristövaikutuksen vähentämiseksi? Ohessa kerromme, miten kaikki tapahtuu.

Vain paras on kyllin hyvää...

Varmistamme, että kaikki käyttämämme materiaalit ovat turvallisia, eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. Meille tärkeintä on lapsesi hyvinvointi. Kaikki tuotteidemme sisältämät materiaalit ovat huolellisesti valikoituja, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä. Varmistamme myös aina, että toimittajamme huolehtivat ympäristöstä, laadusta ja työympäristöstä yhtä paljon kuin me itse.

Beforeandafter 1

Otamme vastuuta kokonaisuudesta

Jokaisen valmistamamme vaipan osalta varmistetaan, että tiedämme, miten tuotteemme vaikuttavat ympäristöön koko niiden elinkaaren ajan. Tutkimme ympäristövaikutuksia ja pyrimme minimoimaan ne läpi tuotantoketjun ensimmäisestä raaka-aineesta läpi koko tuotannon, kuljetuksen, käytön ja vielä sittenkin, kun käytetty vaippa on heitetty roskakoriin.

Tiedätkö, mihin vaipat päätyvät heitettyäsi ne roskakoriin? Me tiedämme. Jos asut esimerkiksi Pohjoismaissa, käytetyt vaipat kerätään, jonka jälkeen ne todennäköisesti poltetaan, jotta ne tarjoavat asuinalueellesi sen tarvitseman lämmön ja energian.*

* Polttaminen energian hyödyntämiseksi. Ruotsi: 99 %, Tanska: 98 %, Norja: 95 %, Suomi: 74 %. Lähde: Eurostat. (Kaikesta maan kotitalousjätteestä kierrätysmateriaali pois lukien)

Etsimme jatkossakin uusia tapoja edistää kestävämpää maailmaa

Teemme jatkuvasti kovaa työtä parantaaksemme tuotantomme resurssitehokkuutta. Rakennamme koneitamme ja teemme prosesseistamme entistäkin parempia, jotta voimme jatkuvasti kehittyä. Etsimme myös jatkuvasti uusia ja parempia materiaaleja tuotteisiin ja pakkauksiin, jotka mahdollistavat myös paremman jätehuollon ja parantavat resurssitehokkuutta. Haluamme myös oppia lisää vaippojen kierrätyksestä ja jatkaa sen parissa työskentelyä tulevaisuudessa.

Beforeandafter 2