iltalörppää? :)

Voi olla että palsta on hiljanen ku huopatossutehdas, mutta kokeillaan silti :D

23.3.2013
riu
riu

Janeccolla oli siis onnstuneet juhlat? Mitäs tykkäs synttärisankari?

Pigletille kauniita unia, toivottavasti saat monta monta tuntia katkeamatonta unta! Laita se mies hommiin, hitto vie.

Keisarinna ens vuonna sitten ;) Onhan ne lapset ihan onnessaan, samaten kaikki virvottavat on tähän mennessä tykänny, että ei siinä :)

Mummy monnees se mies on töissä? Kyllä myö nyt tässä yheks sidukaks jostakii muututaan! :D Voileipäkakkuun tein sörsselin jossa oli majoneesin ja sulatejuuston lisäks kinkkua, chilisalamia, paprikaa, suolakurkkuu ja sipulia. Oon niin laiska etten laita eri kerroksiin eri asioita vaan kaikki mennee samalla sörsselillä :D

Mie suunnittelin tässä että kuhan muksut mennee joskus mummin luo tai jonnekkii, että piettäs miehen kaa tapas-ilta ihan kaksin :)

23.3.2013
riu
riu

Me oltiin tänää ukon isällä ja pojat ihan väsyneitä, kuopuksen nukutin jo ja ukko menee nukuttaan esikkoa. Huomenna mennään heti aamusta mun vanhemmille, onneks esikko herää jo 6.00 ni ehtii kattoo kaikki kamat valmiiks ja varmistella :D tosin musta tuntuu, et huomenna kyllä sit nukuttaa :D Itteääki tässä väsyttää hiukan ja silmiä särkee, joten eiköhän tästä kohta jouda iteki sängyn pohjalle. 

Mä tykkään kans askartelusta, mut oon vaa niin laiska alottamaan :D eikä me mitää virpoma oksia olla tehty tai ees hommattu suklaamunia ku ei mun vanhemmille tuu kukaa virpomaan. Eikä tuo esikko oikeestaan asiasta välitä vielä ku kohta kuitenki vasta 2v.

riun lapset meinaa virpoo koko kylän jos kerran niitä vitsoja kovin tekevät :D

23.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
18 weeks pregnant

sais jo, mu mies on autolla töissä ja abclle ei olis ku pari kilsaa et yksin vois käydäkki, mut tytön kans en jaksa lähtee.

Tytöllä on muuten se ärrrsyttävä vaihe että se ei kuuntele yhtään mitään. ei siis mitenkään itsepäisesti "en kuule mitä sanot" juttua vaan yksinkertaisesti ei kuuntele yhtään mitään, on omissa ajatuksissa tai jotain. tulee joka kerta misukka mieleen, ku se sano joskus esikoisellaan olleen sama vaihe.

mitäs sä riu pistit voikkarikakkuun? mä oon etsiny coctail palojen ja tapasten ohjeita, pitäis pirskeisiin purtavaa keksiä ;)

mitäs se pigletin mies maalaa? minkä värinen? yksvärinen, kuviollinen?

23.3.2013
Mummy83
Mummy83

mummylla ei taija olla ihan niin hyvä päivä :D No saahan sitä siiderii vielä, kello niin paljoo oo. Ostat siiderin ja karkit samalla :D Hahahha ja lähteepä kaakelit ainakii puhtaaks :D

23.3.2013
riu
riu

minnuu ei tuo sm-liiga hetkauta kyllä ollenkaan, en seuraa yhtään. Tilanne saattas olla toinen jos meijän joukkue ois liigakarsinnoissa :DD

Tipihii ei tuo meijänkään 2v vielä ymmärrä tuota hommaa eikä oikein taijotkaan taho riittää. 5 vihtaa se jakso päivällä tehä ja nyt on kuues tulossa siskonsa avulla. Kaks muuta askartelee sitte huomattavan innokkaammin. En tiiä että ketä kaikkia myö virvotaan kun noita tuohon tahtiin nyt syntyy ;D Tipihiille kivaa iltaa, ja jos nyt sinne kerkeette ennen tappia niin tanssi ihtes hajalle :D

Piglet jos vaihat kakkua karkkiin niin tulee kaupat :D Teillä on kyllä työnjako kohillaan :D Toivotaan että ens yö ois parempi, ei tuommosilla unilla VOI jaksaa!

23.3.2013
riu
riu

mä unohdin ne karkitki kauppaan, mut eipä meillä oo ikinä ketään virpojaa edes käyny. ja ihan outo juttu mulle, niin en osaa tytön kanssakaan sitä hösöttää.

mä rakastan kaikkee näpertelyä, mut tytön kans askarrellaan lähinnä synttärikortteja. ja käydään askartelukursseilla. noissa on vaan se, et mihin ne askartelut sit laittaa :) siks niitä kortteja on kiva tehdä, ku niistä pääsee heti eroon :)

mä tein suklaapirtelöö. sulatin geishaa ja kaadoin sen tehosekottimeen jätskin päälle mikä aiheutti sen, et se jähmetty yhdrks isoks kokkareeks ja kyl se tehis sitä vähän järhi mut pilliin tuli silti tukoksia.

mä unohdin kaupasta sen hiton siiderin ja koko päivän odottanu et saa korkata sen. ja hitto!! tuli just mieleen et mun kaakelinputsaustökötti, joka piti "hetken" vaikuttaa, on ollu siellä jo kolme tuntia!

23.3.2013
Mummy83
Mummy83

Tää on vähän semmonen saavutusten päivä, virpomavitsat on tehty ja samaten voileipäkakku! Jipii! :D Paljoo muuta ei sitten jaksaskaan... Tuo lasten kaa askartelu ei vaan oo miun juttu, paljon mie niitten kaa teen mutta askartelun jätän ilomielin päiväkodin harteille :D No mutta onneks se on nyt tehty eikä taas vuoteen tarvii :D

Mitäs mammojen iltaan? :)

23.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...