Virpomisoksista kyssäri

Meidän lapset ovat kaikki menossa virpomaan sunnuntaina. Heitä on kolme kappaletta, lisäksi seurueeseen liittyy vielä ainkin yksi lisää, ehkä kaksi. Pitäiskö teidän mielestä jokaisen antaa yksi oksa per paikka, eli siis 4 kpl vai yksi yhteensä?

22.3.2013
Lizzy
Lizzy

kyllä meillä annettiin aina vain yksi oksa vaikka virpojia oisi useampikin ollu. sit jossain vaiheessa vaan tajuttiin et saadaan enemmän karkkia jos kaikki kävi yksitellen samoissa paikoissa virpomassa xD silloin kyl meni oksiakin. mut meilläolikin niitä aina montakymmentä, parraimmillaan varmaan lähemmäs  70 oksaa. sormet verillä niitä askarreltiin aina vuorokausi ympäriinsä:D

22.3.2013
Blanco
Blanco

paitsi ehkä meijän 2-vuotias, ehhehee :DDD

22.3.2013
riu
riu

no ikätason mukaan hieno, 2-vuotiaalta ei voi odottaa samaa ku 10-vuotiaalta :D Mutta muuten ihan samaa mieltä ku tuvitus :)

22.3.2013
riu
riu

meijän lapset antaa jokainen yhen oksan, eli kolme yhteensä. En ees olettas että ne sais kaikki palkkaa jos ei oo jokaisella oksaa antaa... Ja savotta se on miullakii eessä, kolmisenkymmentä oksaa ois kaikenkaikkiaan koristeltava :D

22.3.2013
riu
riu

Miusta se on kyl vähän törkeetä toimintaa jos tulee iso lapsijoukko ja antavat vaan yhden vitsan. Jää sellainen halpa maku suuhun, et mahdollisimman helpolla koittavat herkut ansaita. Vielä pahempi jos se vitsa on vaan joku roisko jossa muutama hassu höyhen. Pitää niihin vähän nähdä vaivaakin. Toisaalta ei kuuttakaan kerralla ehkä haluaisi. Oisko 2 vitsaa hyvä neljältä virpojalta.

22.3.2013
misukka
misukka

Kyllä minä palkan antaisin kaikille vaikka vaan yhden oksan saisinkin! :) Innolla odotan, josko tulisi sunnuntaina pikkuvirpojia, karkit on ostettu jo !(:

22.3.2013
Tii03
Tii03

Voi plääh ja huuh, me ollaan vasta kahdeksan oksaa tehty X)

22.3.2013
Lizzy
Lizzy

Jokaiselta virpojalta oma oksa, tottakai.

22.3.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...