Minä sitten sairastuin en olisi ikinä uskonut että tässä ollaa..

Olen kärsinyt jalkojen turvotuksesta/särystä ja jalkoja särkee jos ne rasittuu. Harrastan säännöllistä liikuntaa ja käyn töissä. Viime vuona jo jalkoihini alkoi ilmestyä punaisia patteja menin lääkäriin ja todettiin kyhmyruusut,välillä ne oli poissa ja olin saikulla ja säin buranaa. Ne ovat kipuillut koko ajan kun oon kivuista huolimatta ollut töissä,kunnes vihdoin sain rohkeuden mennä lääkäriin. Olen salannut kivun ja säryn työpaikallani,koska haluan olla hyvä työntekijä vaikka totuus on ollut yhtä helvettiä. Tässä sitä nyt ollaan sairaslomalla ja kortisonipohjaisten lääkkeiden kera kun uskalsin mennä lääkäriin kun voi olla että mä en ehkä kävele enää koskaan jos nää ei tuu kuntoon ja nyt on epäilys että se olisi levinnyt muuallekin,noh lääkärihän sen kertoo kun soittaa kun  röntgen ja verikokeiden tulokset tulevat ja katsotaan joudunko sisätautipolille. Elän nyt lääkkeiden varassa mutta nämä tekee mulle seon olon tuntuu kun olisin kännissä,vielä syön kymmenen päivää näitä katsotaan sitten mitä tässä tulee,onko minusta enää työelämään? Oi miksi en aikaisemmin hakenut hoitoa näihin vaan pitkitin tätä,tässä nyt ollaan pillereiden kera ja yritetään jatkaa elämää sellaisena kuin onkin. Eikö tässä ole mitään onnellisuutta kun tuntuu että tämäkin vielä,pelottaa mutta pakko jaksaa ja olla urhea ja taistella että saa oikeanlaiset hoidot tähän.

22.3.2013
Surunauha
Surunauha

Kiitos kaikille tsemppaajille,tuun päivittää tänne kuulumusia miten sairaus menee :)

22.3.2013
Surunauha
Surunauha

Onneksi sulla on se pikkuinen poika siellä ♥

22.3.2013
misukka
misukka

Ainakin tämä kortisonipohjainen lääke vähän hillitsee,mutta siinä ne edelleen möllöttää ja jalat rasittuu,mutta aika näyttää mitä tulee,en tiedä hoitomahiksia jos se onkin levinnyt tonne muualle elimistöön,sen aika näyttää mitä tulee. Muuten elämä menee aika tasaisisesti mutta jos tämä sairaus olisi pois elämä olisi paljon parempi,mutta minkäs teet täytyy vaan jaksaa jatkaa elämää. Onneksi poikani antaa elinvoimaa jaksaa tätä :)

22.3.2013
Surunauha
Surunauha

Täysin vieras tauti mulle mutta kuulostaa kipeältä enkä voisi kuvitellä ainakaan itselleni kun kovinkin liikkuvainen olen.

Ymmärrän täysin tuon kyllä minä jaksan asenteen töissä (itsessä samaa vikaa) kun ei halua aiheuttaa pettymystä tai vaivaa työkavereille sairastamalla mutta kyllä se sairastaminen on jokaisen oikeus eikä se työpaikka yhteen ihmiseen kaadu :) ainakaan kovin usein... Hieno juttu että on kuitenkin nyt lääkkeistä apua vaikka pölläkässä olet ja toivotaan että hoidot löytyy ettei tarvitse jaloista "luopua"... Voimia ja peukut on pystyssä sulle...

22.3.2013
snörre
snörre

Voi itku. Hurjalta kuulostaa. Onneksi menit sinne lääkäriin vihdoin. Onko noihin sit mitään hoitoa olemassa?

Jaksamisia sinulle. Miten muuten voit?

22.3.2013
misukka
misukka

Toivon minäkin että parannun,aika näyttää,kiitos kannustuksista jokainen tsemppi on tarpeen..

22.3.2013
Surunauha
Surunauha

Pitäkää minulle peukkuja,tämä on ainut foorumi johon voin vuodattaa,en jaksa facessakaa kirjoittaa,mutta ajattelin jos täällä saan kannustusta ja jaksamista arkeeni...

22.3.2013
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...