Imetysliivit

Mie oon raskaana nyt viikolla 35 ja yhdet imetysliivit olen hommannut, sellaiset joustavat, mutta ne ei tunnu hirveän tukeville sitten tavallisessa käytössä (yöllähän ja synnärillähän ne sitten on varmaan mukavat). Mutta kysymys kuuluu, isoneeko ne tissit VIELÄ hirveesti synnytyksenkin jälkeen, kun se maito nousee? Kun raskauden aikana on tullut kaksi kuppikokoa lisää ja nyt katselen uusia imetysliivejä, sellaisia missä on selvät kuppikoot, kuten normaalisti (80F jne.). Mutta pitäskö jättää sellaisten tilaaminen siihen, kun imetys on alkanut ja tila normalisoituu? Tai onko suosituksia hyvistä, tukevista imetysliiveistä, missä olisi vähän joustavuutta kuppikoossa? Kun miun kuppikoko huitelee nyt F:n tienoilla, ellei jo kohta G:ssäkin. Ja muita hyviä vinkkejä imetysliiveihin liittyen?

22.3.2013
Taitsu
Taitsu

Mulla ei ainakaa mahtunu ne jättisuper turvonneet tissit niihi liiveihi mitkä ostin synnytystä! Olin urheiluliiveillä siihen asti että pääsin ostaa uudet! Suosittelen myös että ostat ilman kaaria olevat itseeni ne ainakin puristi todella paljon!

4.5.2013
empula
empula

Niin no kai tääkin on aika yksilöllistä...mulla ei kasvanu raskausaikana eikä sen jälkeenkään oikeestaan yhtään, ei siis tarvinu mitään isompia liivejä ostaa, imetysliivit toki ostin mut ihan normikokoo nekin mikä muutenkin. Ootin kun kuuta nousevaa koska ne tissit kasvaa kun muutenkaan ei oo mitkään isot niin ois ees kerran ollu :D

22.3.2013
Lintu4
Lintu4

Synnytyksen jälkeen ne vasta turpoaakin, odota vaan... Maidon nousu saa aikaan kunnon Pamela ilmiön ;D Meillä tokas mies että mitkäs ne nuo on ja mistä ne tuli, maito kun nousi ensimmäisen kotiyön aikana 4pv synnytyksestä! Nornaalisti huitelen jollain D kupilla mut kyllä kaivattiin jo G kuppia. Vähän on tasottunut imettämisen myötä :) typy 5kk. Urheiluliivit antaa kivasti tukea ilman hölskymistä kunhan ei ole liian tiukat ettei ole epämukavan tuntuiset! 

Onneks monet liivit on tosi joustavia vaikka oliskin kuppi mitoilla niin ei tarvi joka päivälle olla eri liivit kun vaihtelee imettämisen välilläkin koko jos on pitkät imetysvälit... Kaarituellisia en suosittele heti alkuun kun on muutenkin rinnat arat, helposti tulee tukoksia kun puristaa eri tavalla.

22.3.2013
snörre
snörre
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...