rj89 hohoi!!!

Oletko vielä langoilla? Mitä kuuluu? Mielessä olet monesti!! Ilmoittelehan itsestäsi ;)

21.3.2013
hookoo
hookoo
3 years, 3-month-old toddler

No mutta hookkan! Babyy! 8) Mut kyl meilläkin isäntä oli alkuun pitkin hampain touhuissa mukana, mut ei siinä kauan menny kun oli jo ihan kikseissä ja sit vedettiinkin jo matto jalkojen alta.. Mut hiljaa hyvä tulee. :)
Niin ja voihan tuo tosiaan siitäkin kimpaantua, tai siis ihan kaikesta, junnu siis. Eipä sitä tiedä, se sen nukkumattomuus ei nyt oo mun suurin mures ollut tässä viime aikoina.. Vaikka vaikeuttaa toki muutamaa muuta juttua.. :D Nousen aamulla 6:58 ja 7:20 pitäis olla jo menos autolle, tohon väliin pitäis sijoittaa oma ja apinan pukeminen, kaikkien hampaat, pihavaatteet, kahvi vauhdissa kurkusta alas ja koiran pissatus. Helppo nakki? :D

Joo, en mäkään osaa isännälle näitä asioita puhua. Sit se ihmettelee mikä mun on ja miks oon niin perseeseen ammuttu karhu 24/7. Sit välillä räjähtää ihan totaalisesti ja sit pitääkin jo lähtee pois kotoo kun ei muuten homma toimi..

24.3.2013
RJ89
RJ89

Hei ja olipa kiva lukea kuulumisiasi vaikka ei ne niin mukavia kaikilta osin olekaan. En sitä toki odottanutkaan. Onhan nämä foorumit sellaisia että johonkin elämäntilanteeseen nämä sopivat hyvin ja joskus vaan ne "oikeat ihmiset" tuntuvat paremmilta kohdata. Ehkä taas jossakin elämänvaiheessa innostut liittyä aktiiviksi täällä. Olit niin todella aktiivinen että poissaolosi kyllä huomaa :) Itsekin täälä aika harvakseltaan kirjoittelen.

Tuli mieleen tuosta juniorin nukkumisesta, että voihan hän sängyn vaihtumisen lisäksi reagoida mummin poissaoloon? Suru ja ikävä ja kun aikuisetkin ovat jotenkin erilaisia :( Jos hän raukka kuuluu siihen ihmisryhmään jonka yöuniin vaikuttaa kaikki muutos ja stressi.

Ja hienoa että saat viimein koulusta paperit ulos. Hyvin tuo näyttö menee, on ainakin muuta mietittävää :) 

Meillä isäntä viimein on antanut luvan pikkusisaruksen yrittämiselle. Pitkin hampain eikä ole kauhean innostunut aiheesta. ELi parhaiten mieheltä saa halut kaikkomaan kun sanoo että mä taidan ovuloida tänään :( Mutta josko se tästä.

24.3.2013
hookoo
hookoo

Kiva kuulla susta RJ!

Oon välillä miettinyt sua.

Tuu aina välillä kertomaan tänne kuulumisiasi.

Ainakin opiskelu sulla rullaa, onnea!

23.3.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minä en osaa ihan kaikkea miehellekään kertoa. En osaa sanoittaa niitä kaikkia tunteita ni tänne on helppo vaan päästää höyryt ja sen jälkeen miettiä asioita. Mulla ihan pian edessä se laskettu aika. Just tossa eilen kävin taas psykiatrisen sairaanhoitajan luona ja kerroin että mua pelottaa se päivämäärä ku olis ollu meidän pienen syntymän laskettu aika. Ja mä tiedän sen jo nyt että siitä päivästä tulee vaikea.

Tosin mulla on sille illalle hommia kyllä ku vietetään esikon kaverisynttärit sinä iltana. Tavallaan toivon, että se asia hetkeksi hautautuisi kaiken sen synttäritohinan keskelle kun vietellään poikien synttäreitä.

Eli tule ihmeessä jakamaan tuskaasi tänne. Niin mieki oon tehnyt. Ja se on helpottanut todella paljon.

23.3.2013
misukka
misukka

misukka, asiaa. Olettehan te täälä ottamassa purkaukset vastaan jos (ja kun) niitä ei enää kotiväki jaksa ottaa vastaan.

Sinäpä sen sanoit, elämä jatkuu, halusin tai en.

23.3.2013
RJ89
RJ89

Kiva kuulla sinusta ja siun kuulumisia. Mieki oon miettiny et kuinka sie voit. Kiva kuulla että asiat menee eteenpäin ja hyviäkina sioita kuuluu vaikka osa junnaakin paikoillaan.

Mut tuoki asioitten kieltäminen kuuluu asiaan. Kunhan muistat ettet kiellä kokonaan käsittelemästä asioita vaan tiedostat että ne täytyy vaan käydä läpi. Voimia sinulle sinne!

Ja muista että me ollaan täällä sitä varten että kun tulee se hetki että tarvitsee purkaa ja saada vertaistukea. Itsellä ollut melkoisia purkautumisia välillä ja tulee olemaan vastakin. Mutta elämä jatkuu.

23.3.2013
misukka
misukka

Hellurei ja hellät tuntehet! Se on se marjaana joka mulle FB:ssä kävi sanomassa että täälä huudellaan.. Oon ihan "unohtanut" koko Liberon, mielessä on joka päivä mutten vaan jaksa tulla tänne..

Mitäkö kuuluu? Aika tyhjää, mut silti täyttä. Mä marjaanalle just FB:ssä laitoin et on tosi vaikeaa kun nyt olis aikaa surra (perunkirjat oli keskiviikkona ja eilen käytiin tekemässä perinnönjakosopimukset) menetyksiä, mut mä en osaa (halua). Mä vaan työnnän kaiken pois mielestä ja hankin kalenterin täyteen, mut kai sekin on osa tätä prosessia. Mä en oo piiiiitkään aikaan nähnyt niin paljon kavereita ja ystäviä kun tämän alkuvuoden aikana. Äitin osalta alkaa siis kaikki olla pulkassa (ja pulkka pahasti jumissa kivikossa), asunto myimättä ja hautakivi kaivertamatta, mut nyt keväällä saadaan asunto myyntiin ja kesällä saadaan vasta kivi kaiverrukseen kun se on jo olemassaoleva kivi niin sitä ei saa irti maasta tähän aikaan vuodesta..

Tosikon osalta ei ole vieläkään alkanut 6kk ehdoton raskautumiskielto, oon käynyt kahden viikon välein kontrollissa ja hCG:n lasku on hidastunut ihan järkyttävästi (siis lähtöhän oli 196 000 ja risat ja nyt se on toivottavasti jo alle 100, mut siis silti :D), ei laske kun jonkun about 50 tohon kahteen viikkoon. Ja normaalissa pitäis olla kahdessa kuukaudessa kaavinnasta, mikä siis on jo mennyt.. Mut katotaan nyt mitä on viimesimmän kontrollin tulos.

Että semmooosta tänne suunnalle.

Niin ja kai mun elämään muutakin kuuluu, ipanapa tuli pinnasängystä tuos tovi sitten otta edellä alas niin haettiin apinalle uusi sänky, ison pojan päästä vedettävä sänky. Nyt on sit taas palattu nukkumaaan järkyttävän huonosti, herää 2h välein eikä makkarista saisi lähteä ollenkaan.. Palaa ikävästi mieleen nuo vuoden takaiset heräilyt.
Parisuhde voi niin hyvin kun tämän kaiken paskan keskellä voi voida, rakkaus kukoistaa. Tänään saadaan vähän kahden keskistä aikaa ja käydään shoppailemassa. :) Herraie, ei olla oltu KOSKAAN vaateostoksilla yhdessä. :) Aika kivaa. :)
Koira on valeraskaana joten sitäkin pitää paapoa tavallista enemmän ja pitää silmällä noita kahta, toi kun puolustaa tuota "vauvaansa" ihan tosissaan ja on meinannut muakin näykätä kun oon mennyt liian lähelle. Rasittava dog.
Ja jipii, valmistun jouluksi vaikka tuli tuossa 2vk poissaoloa alkuvuoteen, mut opettajat on ihania ja pääsin kahdesta kurssista läpi kun sain kokeista hyvät numerot vaikka poissaolotunteja oli molemmista 15h japer kurssi sais olla 3h.. Mulla on ens ke tosi iso näyttö edessä ja pitäis näyttää asiaa mitä varsinaisesti opiskelen vasta ens syksynä, á la carte ruuanvalmistus. Helppo nakki hei, kaks alkuruokaa, pääruoka, kaks jälkkäriä ja leipä (kaikki x50), näyttösuunnitelma missä pitää olla omavalvontasuunnitelmaa, katelaskentaa yms.. Jepulis jee hei.. :D

23.3.2013
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...