oireeton virtsatieinfektio mutten saa hoitoa????

tiedän että aina voi mennä yksityiselle lääkärille muttakun ihan oikeasti ei ole penniäkään rahaa :'( soittelin siis tänään pissakokeen tuloksiani ihan muita asioita epäilessa ja testissä näkyikin leukkarit+++. eli vti olis. oireeton tai mitä nyt vähän useammin käyn pissalla mutta ainahan sitä raskaana tulee ravattua vessassa, ja siis ei pissausvaivoja ole.. luin kamalia kauhujuttuja terveyssivustoilta että oireeton vti leviää raskausaikana helpommin munuaisiin (en tiedä miksi mutta kumminkin) ja siksi pitää AINA hoitaa nopeasti antibiooteilla. lääkärihän voi sellaisen antaa mutta kun nyt on tämä hauska juttu tänään ja huomenna kun lääkäripäivät. ja koska oma terveyskeskuslk on sielä sekä neuvolalk, en kuulemma saa hoitoa kuin ensiavussa, äpolille eivät ota. en ihan oikeasti jaksa mennä sinne yötä vasten odottamaan varsinkin koska en usko ikinä pääseväni hoitoon, olenhan raskaana ja oireeton vti, sielä on aina niitä pää irti potilaita niin olisin odotushuoneessa viikon, ellen liiottele omaaavani kamalia kipuja... :/ vielä kipuja ei ole ollut mutta miksi helvetissä pitää odottaa että tulehdus leviää munuaisiin?!?!? viikonloppuna jo voi tapahtua vaikka mitä.. (toki menen ensiapuun jos tulee lisäoireita) vauvallehan tää ei suoraan ole vaarallista, vasta jos alkaa supistella mutta ei ole vielä ainakaan. toinen juttu on muutenkin heikko olo, lievästi mutta kumminkin. kuumeen mittasin kun luulin sen nousevan, ei mitään, ja nukkuminen vähän helpotti, mutta helvetti karpalomehullako nyt pitää pärjätä? hiton viikonloppu sotkee lisää.. ma on neuvola kyllä mutta jos vasta sielä saan lähetteen labraan niin aikaahan kuluu jo pelottavan paljon.. ja oma th on ihan idiootti, on oikeasti, en vaan kuvittele.. kysyisin siis miksi miksi ja miksi? olen rv22, minulla on oireeton vti, kuumeinen olo, hieman tiheentynyt virtsaamistarve, miksi en pääse uusiin testeihin muuta kuin ensiavussa jossa joutuu odottamaan tuntikausia, myös tuloksia koska sticki ei riitä, mieluummin siis lepään kotona :( näillä oireilla ei saa ensiavussa hoitoa ja tavalliseen lääkäriin en tällä viikolla pääse.. tarvisin kumminkin vaan lähetteen labraan että onko varmasti vti (tosin leukkarit+++ on aika varma), ja sitten oikeat lääkkeet. myös sitä ihmeteltiin puhelimessa miksi mun vti ei ollut laitettu viljelyyn, raskaana se pitää tehdä aina. nyt sitten uusiin testeihin tai pahinta odottamaan kotiin. prkl kun pitää olla köyhä opiskelija juuri sisarusrattaat ostaneena.. en oikein osaa panikoida kun ei ole oikein oireitakaan, mutta ihmettelen miksi niitä pitää raskaana odottaakaan?? kaikki ammattilaiset käskevät vain odottaa vaikka teoriassa ei pitäisi,.. olen pienenä kärsinyt yli viikon kamalasta vtistä ja pissassa oli jo vertakin ja kamala kuume nousi, silti ei mennyt munuaisiin asti joten siksi olen kovin luottavainen, ja kun ei supista..

21.3.2013
AMP91
AMP91

Minen ymmärrä miten vtin meno munuaisiin vois aiheuttaa lapsettomuutta. Mulla ollu oireeton joka meni munuaisiin. Ennen lapsia. Hemmetin kipeää teki selkään ja selkäkivun takia mä lääkäriin meninki. Epäilin pari päivää aiemmin saatua hepatiittirokotetta syylliseksi. Siellä sit selvis, et pisutulehdus joka levinny munuaisiin.

Ab kuurilla siitä selvisi. Jos ei rupee kauhian kipiää tekee ennen maanantaita ni mun mielestä voit ihan hyvin ootella sinne asti et saat kunnon lekurin kiinni. Muuten päivystykseen.

21.3.2013
misukka
misukka

nii-in, tiedän että voi mennä oireettomanakin munuaisiin varsinkin raskaana huonolla tuurilla, silti minua ei oteta oireettomana tosissaan, ennen niitä kipuja :( ja tuo ensiavussa istuminen ei minulla koskaan ole ollut muutamaa tuntia vaan näin isossa kaupungissa 4-10tuntia helposti... :/ ja noitten lääkäripäivien takia voi olla pidempikin.. ei vaan jaksa.. :(

 

ärsyttää kun ei kukaan ammattilainen tiedä mistään mitään....

21.3.2013
AMP91
AMP91

Mulla oli/on vähä toisin päin. Oireita kyllä löytyy mut ei tulehusta (kirvelee vessakäynnin jälkeen ja pitää muutenkin jatkuvasti ravata). Lääkärille yritin asiasta puhua mut se ei ottanu asiaa kuuleviin korviinsa, passitti vaa kotia. Eikä siis oo siitä kiinni etten jois tarpeeksi. Kittaan melkee jatkuvasti vettä, soodaa tai vissyä.
Otapa noista lekureista sitten selvää. Tuntuu vaa et joka paikassa kiire eikä puututa asiaan ku vasta sitten kun on oikeesti hätä. Koita säkin juua mahollisimman paljon :) toivotaan et se menee ohi tai et saat kuurin tuohon.

21.3.2013
miima_
miima_

siis kärsinyt viikon ennen lääkäriin menoa*

21.3.2013
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...