tämä on lörppäketju

ihan vaan jos ette arvannu :D

21.3.2013
riu
riu

Iltaa. hirveen levoton olo. Yritin neuloa, lukea kahtakin eri kirjaa ja kattoa telkkaria, mut mihinkään ei jaksa keskittyä. väsyttää hirveesti, mut ootan kyl miehen kotiin töistä, tulee tunnin päästä. johtuuko tää nyt siitä kun urheilin aamusta, enkä illasta niinkun yleensä. ärsyttävä olo.

Olin kyl aamulla hirrveen reipas. ennen aamupalaa vedin tunnin zumbat ja olinkin kyl aika kuoleman kielissä. palkitsin itteni banaanismoohtiella. :) tyttöjen kerhon jälkeen käytiin pikku kävelylenkki ja kahdesta kuuteen viihdytettiin vieraita.

on muuten jännä, et vaikka ei olla kaverin kanssa oltu oikeestaan yläasteen jälkeen missään tekemisissä, niin jutut onnistuu samalla tavalla niinkun sillonkin. :) no oltiinkin sillon kun paita ja peppu parisen vuotta..

ainiin ja oon saanu toisenkin kaverin. :D tän kanssa oltiin ala-asteella samalla luokalla, mut ei varsinaisesti oltu koskaan kavereita. nyt myö lusmutaan siellä aina aamuja miehen yövuoroviikolla, ettei tarvi hyssytellä kotona. :)

hirvee avautuminen. :D ja vähän jos pomppii jutut aiheesta toiseen. ai mitenniin levoton?

21.3.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

Onnea emännän pojulle!

Jeba. Päivä pulkassa ja esikko oksentaa. Mahtavata.

21.3.2013
misukka
misukka

Mä ny kans avaudun tänne :)
Tänään mua on ärsyttäny aivan suunnattomasti eräs henkilö jonka piti sitten sairaana tulla tähä meidä markille pyörimään. Eilisen päivän oli oksennellu ja epäili et norovirus iskeny nii sit päätti tänää tulla tautia levittämään tänne. Muutenkin nyt saanut ite oksennella sillo tällö pahoinvoinnin takia niin sehän se vasta juhlaa on jos toi tauti tarttuu, sais sitte istua sankko sylissä vessassa. Oli kuulemma tolle mun miehelle niin tärkeetä asiaa et ei voinu soittaa vaa piti just tänää tulla tänne asiaa selvittelemään... Ja se asia ois iha hyvi voinu sen muutaman päivän oottaa nii ois parantunu kunnolla. Mutta toiset ne vaa ei osaa pysyä kotona vaa aatellaa et kun ite jo jaksaa just ja just nii ei sillä väliä mitä muille käy. Huoh.... Muutenkin nyt on pitkästä aikaa töitä tiedossa muutamaksi päiväksi niin kiva senkin puoleen jos sairastuu nyt ku sit ois pari viikkoo taas kotona makoilua tiedossa.
Tällaista täällä päin. Helpotti kummasti ku sai johonkin ton turhautumisen purettua :) Kiva kuulla et muilla ollu mukava päivä ja emännän 5veelle vielä onnittelut :) mä suuntaan nyt tohon työmaalle kattoo miten iltavuoro päätetään niin pärjään sitten lauantaina itsekseni. Mukavaa illan jatkoa teille kaikille! :D

21.3.2013
miima_
miima_

Eihän tuolla tenavalla ole mitään hätää. Sillon yöllä heräsi korvakipuun, annoin pamolin ja nukku aamuun. Sit lähettiin sinne arvauskeskukseen ja on tosiaan vipeletty koko päivä. Oon tasaseen tahtiin kyselly et onko korva kipee ni ei kuulemma enää.

Nyt pitää vaan seuraava pari viikkoa seurailla noita oireita et lähteekö ne poies vai paheneeko tai pysyykö samana. Mut nyt myö lähtään liikkariin. Ja äippä kauppaan lyhentämään ostoslistaa.

21.3.2013
misukka
misukka

Mies on yrittäjä niin meille tuli veroehdotukset pari viikkoa sitten ja kun oli matkakuluja yms niin laitoin takas.. ärsyttävä vaan tuollainen puolison yrittäjyys kun ei oltu voitu mullekaan laskee yhtään kuinka menee, nyt sit on jännäkakka housuis syksyyn asti, että saako takas vai pitääkö maksaa

21.3.2013
marjaana
marjaana

hahhahah joo olihan tuo hieno kuvake :DDD

Keisarinna lähte NYT! Jätä muksut miehelle ja alat painella kerta mieles tekkee! Ehkä se päänsärkykii siitä hellittää... :)

21.3.2013
riu
riu

miunkii pittää vissiin käyvä kahtomassa hookoon uusi kuva :D

Sralla siis mitäs työtä sie meet tekemään? Kiva kun saat tunteja enemmän, viiti kovin vajaata viikkoo tehä. Miekii oon kesäkuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin töissä, ihan tosi kiva kun kerkeen olla vähän lomallakkii! :) Ootkos sie millon aikeissa muuttaa omaan tupaan? koska en ihmettele yhtään jos pikkasen meinaa pinnaa kiristää X)

Ja siis nuorten miesten kaa mie aattelin keilata, noitten miun koulutovereitten kaa, ne on semmosia parikymppisiä kolleja :D

Misukka herttinen siehän oot ollu vissiin koko päivän liikkeellä? Siis onkos sillä tenavalla nyt ennää mittää hättää?

marjaana eikös siulle tuu veroehdotusta? Mie oon omaani uottanu ku kuuta nousevaa kiinnostas tietää että miten tänä vuonna oikein on käyny :D

21.3.2013
riu
riu

Hei kaikki! :)

Aamulla lähettiin poikien kanssa ulkoilemaan ja yritettiin ettii pajunkissoja mut aika heikoissa kantimissa oli joten tultiin tyhjin käsin kotiin. Ruoan jälkeen käytiin päikkäreille ja nyt pesen pyykkiä. :) pääki on kipee ku esikko taas uhmannu koko päivän, ei ukolle kyllä ollenkaan. Mietin jo tossa että kuhan mä sinne salille joskus pääsen! Joskus hamassa tulevaisuudessa... Ehkä.

Mäki katoin tota hookoon kuvaketta :D aika hyvä.

21.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
19 weeks pregnant

Moikka Sralla :)

Kiva et nyt on varma työpaikka. :)

21.3.2013
misukka
misukka

kiitos marjaana ku vahvistit mun ajatukset. Ku miustakii hookoon kuvake on vaihtunu mut en ollu satavarma. Ihan loistava toi blöö :D

21.3.2013
misukka
misukka

Päiveetä.

Meidän pikainen reissu arvauskeskukseen, ja ab:n noutu, vaihtuikin koko päivän vipellykseksi pitkin pääkaupunkiseutua. Arvauskeskuksessa alkoi arvailemaan että olisi sisäkorvan tulehdus kun korva oli kipuun nähden suht siisti mut oli muita oireita (ollut huimausta). Konsultaatiopuhelu korvalääkärille ja sen seurauksena lähete Korvapolille Meilahteen. Saatesanoilla, jos ei lapsi o vielä syöny ja jos jaksaa olla syömättä tutkimukseen saakka ni olis hyvä. Et jos jotain tarttee tehdä (nukuttaa tms.) ni ei tarvi ootella kuutta tuntia.

Päästiin ihan kohtuullisessa ajassa siellä päivystyksessä. Kaiken maailman testejä teki ja tutki ja katto. Soitti vielä yhen konsultaation ja lopputulemana: on varmaan ollut korvatulehdus joka saattanut aiheuttaa sen huimauksen ja päänsärkyjä. Nyt jo paranemaan päin joten ei ab-kuuria. Tai vaihtoehtoisesti saattaisi olla lapsilla esiintyvä migreenin muoto mutta epätodennäköistä koska meillä ei suvussa ole juurikaan migreeniä. Kahden viikon päästä kontrolli ja polin päivystykseen pitää soitella jos oireet pahenee.

Puolilta päivin päästiin pois ja sitten mie nerona keksin, että lähdetään kattelemaan ja kokeilemaan polkupyöriä Jumbon läheisyyteen. Ku meinaavat porukalla hommata esikolle uuden fillarin mut koko pitäis saaha selville. 20" on just nappi et menis ehkä just tulevan kesän. 24" on sen verran reilu et löytyy vaan pari hassua (kallista) mallia jotka kävis... Miksei 22":ia myydä enää?!? Ko se olis just hyvä...

Tunti sit kotiuduttiin ja puolen tunnin päästä pitää lähteä viemään esikko liikkariin. Kovasti oli sitä mieltä et kyllä hän siellä jaksaa härvätä. Enpä epäile ku on se viimeset pari viikkoakin korvakipuineen vipeltäny ku pieni eläin.

21.3.2013
misukka
misukka

Hahaa! Mä sain tänään tehtyä veroilmotuksen! Muuten päivä onkin menny kotihommia tehden ja askarrellen. Isäntä lähtee kohta hammaslääkäriin ja kauppaan, mitähän sitä laittais ostoslistalle :)

Mä täällä naureskelen tuolle hookoon kuvalle! Anteeks :)

21.3.2013
marjaana
marjaana

Mie olin koulussa, sitten lounaalla äitin kaa, sitte kotona, koulussa ja taas kotona. Kyllä miun elämä on niin jännää ettei mitään rajaa X) No huomenna on sentään kivaa tiiossa ku mie meen poikien kaa keilaamaan :) Sitä uotellessa olin aatellu tehä kouluhommia ja jos pikkasen innostus siivoilemaankii... en kuitenkaan lupaa mitään :D Ruoka on onneks valmiina ettei tarvii ku lämmittää.

Mitäs mammojen päivään? :D

21.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...