Onko tää enää totta!?

Kirjoittelin aiemmassa ketjussa tästä minun vas.rinnan polttavasta, pistävästä kivusta joka senkuin jatkuu..ekaksi otin neuvolaan silloin yhteyttä ja aloitin hoitamalla rintaa sitruunalla ja puolukalla. Ei apua. Sitten neidin neuvolassa puhuin asiasta lääkärin kanssa ja määräs mulle lääkkeen siihen, jota käytin 6päivää. Kipu palasi. Neidiltä ei siis löytyny sammasta suusta. Noh, kävin maanantaina jälkitarkastuksessa ja taas asiasta puhuin, määräs antibioottikuurin jos onkin jonkin sortin rintatulehdus?! Itse epäilen. Käski syödä kuurin ja tulla uudestaan jos ei ole auttanut. noh, tässä nyt kuuria syöty kolmatta päivää ja edelleen on kipuilua!!! Oisko se kuitenkin se hiiva joka aiheuttaa tän? Kun mulla tänäkin aamuna oli ihan järkyttävä kipu; poltti, pisti ja kutisi tuota vas.rintaa. että oisko se tulehdus levinnyt niin laajalle alueelle ettei ihan heti lääkkeet auta!?  Kellään kokemusta tästä? Luin vaan netistä että oireet viittaa tuohon hiivaan edelleen. Ei vaan mikään tunnu auttavan.

21.3.2013
Mirkku85
Mirkku85

kotihoitona kannattaa koittaa että kaulitsee kaalinlehtiä ja pistää rinnalle. voi lievittää kipua ja tulehdusta. kokeilun arvoinen helpotus.

30.4.2013
TikTok
TikTok

Toivotaan, että lämpö auttaisi sulla. Ainakin kannattaa kokeilla :) Itse mä en tuosta syndroomasta sen enempää tiedä. Muistui vaan mieleen kun tuttu sitä jossain vaiheessa tuskaili että taitaa kolmosen imetys karahtaa kiville moisen takia. Kahden ekan kanssa ei ollut mitään ongelmia.

Jotain apua kyllä lämmöstä sai mutta ei nyt hetkeen olla oltu yhteyksissä taas.

22.3.2013
misukka
misukka

kiitti misukka!

Luin siitä netistä ja selkeesti vois olla kyseessä se. Siihen vaan ei taida paljon auttaa muu kuin lämmin?? Mulla selkeesti kipu ajoittuu aamuun vaan eikä iltaisin tai öisin juuri kipuilua ole. Joku aika sitten kipua saattoi olla koko päivän, ja yölläkin heräsin siihen, varsinkin aina imetyksen jälkeen ja nukkumaan ei pystynyt. :/ Kurja vaiva, loppuuko tää koskaan?

22.3.2013
Mirkku85
Mirkku85

Oletko tutustunut Raynaudin syndroomaan? Olisiko oireesi soveliaat tuollaiseen. Googlettele ihmeessä. Yksi tuttu kärsi moisesta eikä sitä tajunneet neuvolan hoitajat sen paremmin kuin lääkäritkään.

21.3.2013
misukka
misukka

Niin ja voiko se antibiootti nimenomaan aiheuttaa sitä hiivaa? Ainakin tuola alapäässä, mutta entä rinnassa? 

Mulla oli tuota kun poika oli ehkä 4kk, sivelin rintaa sitruunamehulla, pidin lämmintä rinnan päällä ja imetin ja imetin hampaat irvessä niin ehkä viikossa kipu hävisi. En tiedä vieläkään mitä se oli. Sulla on nyt toki kestänyt kauemmin. Ja vaikka vichyllä pitäisi huuhtoa myös vauvan suu jokaisen imetyksen jälkeen jos se on hiivaa. Olet varmaan lukenut hoidoista kyllästymiseen asti.

21.3.2013
hookoo
hookoo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...