Päevälörpsää

Jos joku jaksaa osallistua. Mä laitoin taas kerran yhden työhakemuksen. Alkaa kohta ketuttaa ko ei töitä löydy. Jos tuo ottaa ja osuu ni sit oltas isännän kans samassa konsernissa töissä. Sentäs eri ala ja eri toimipaikka. Tänään taas tämmönen saamaton olotila. Mikään ei kiinnosta eikä nappaa. Syödä pitäis ku vatta kurnii mut ku ei huvita. Piristäkää mua! Jookos?

20.3.2013
misukka
misukka

taivaltaja. ihan sama juttu. Aina on ollu vientiä työmarkkinoilla, paitti sit valmistumisen jälkeen :/ Ei olis vissiin pitäny valmistua ikinä ni olis töitäkii... Mieki parhaillaan olin kolmessa paikassa töissä koulun ohella. Kaupan kassalla, labran kurssiassarina ja projektitöissä alan firmassa. Opinnot eteni että hulina vaan kävi. Ja vielä ehti opiskelijariennoissakin käydä kännit vetäsemässä. :D

Piglet. Kiva kuulla että teillä alkaa meiningit helpottaa. Alkaako se mies vihdoin tajuta taas asioita? Ja toivotaan, että vaavi nukkuis vielä hetken aikaa.

20.3.2013
misukka
misukka

No ei sitä kyllä laiskuudeksi voi sanoa jos jaksaa olla kotona lasten kanssa. On se semmosta touhua kyllä että huh huh.

Millähän sitä sais nuo työnantajat ymmärtämään, että ottaisivat töihin. Mie kohta syrjäydyn saaketti soikoon. :D

20.3.2013
misukka
misukka

Mullon niiiin tylsää et haluan osallistua lörppiin :) alkanu tunteen itsensä jotenkin niin laiskaksi kun on vaan kotona päivät lasten kans.. Siis en töihin viä ois ees valmis ja tässä tilassa tuskin pääsiskään,mut jotenki luuseri olo..en tiiä. Voin kuvitella misukan oloo kun ei töitä löydy. Täytyis alkaa keksiin päiviin jotain ohjelmaa mut hitto kun toinen auto sano sopimuksensa irti niin eihän täältä sit mihkään pääsee..

Nyt täytyy tyhjätä kuitenkin tiskari ennenkö neiti herää,se kun tykkää siinä hommassa auttaa :)

Sit kun isukki tulee töistä niin lähetään kirjastossa käymään :) wuhuu!

20.3.2013
Äitiorava
Äitiorava

ja mie vetkuttelin sitä hakua ties kuinka kauan ku näytti siltä ettei töitä tuu. Elokuussa oli sit pakko ottaa se hoitopaikka vastaan mut töitä ei piru vie löydy vieläkään. samapa tuo kai olis ollu pitää suosiolla kotona sinne 3-vuotiaaksi asti. Se hemmetin km:ki sotki kaikki suunnitelmat ku tarkotus oli ottaa vuoden vaihteesta kuopus kotiin. Nyt ei tullu sitäkään tehtyä ku edelleen oottaa sitä työpaikkaa.

20.3.2013
misukka
misukka

Kiva ku muitaki kyllästyttää. :) Mulla on tuola yksi koneellienn pyykkiä pyörimässä kuivurissa. harkitten, että vieläkö sitä toisen jaksais tälle päivälle laittaa pörräämään.

Kyllä se työpaikka olis aikasta loistava juttu. Tässähän hajoo pää ko vaan kotona joutuu oleen.Puhumattakaan siitä jatkuvasta morkkiksesta mikä mulla on ku lapset päivät hoidossa ihan vaan siksi että äiti toivoo pääsevänsä pian töihin.

20.3.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...