Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vauvan kanssa kotiinlähtö sairaalasta

Heippa! :) Aloin tuossa pohtimaan, että onko meidän haalari sittenkään hyvä kotiinlähtöä varten..  Kuinka paksu haalari pitää olla huhti/toukokuun vaihteessa syntyvällä lapsella?  Pitääkö olla ns. " pussillinen haalari vai normaali haalari ja laittaa äitiyspakkauksesta saadut töppöset siihen? Kuulostan varmasti tyhmältä, mutta esikoista kun odotan niin en ihan ole varma mitä oikeasti kannattaa pukea päälle :) Toiseksi hoksasin ettei meillä ole myssyä vauvalle kotiinlähdöksi, joten mistä löytäisi hyvän? Ja kuinka paksun?

19.3.2013
Sahanna
Sahanna
3 years, 8-month-old toddler

se kaukalopussi on ihan turhake kevätvauvalle. Ku ei sitä tartte ku muutaman hassun kerran. Syysvauvalle varmasti ihan loistava.

20.3.2013
misukka
misukka
2 years, 8-month-old toddler

Mulle oli tänään sama ongelma tuon haalarin ja lakin kans, että minkälaisen sitä ottais mukaan. Mutta ehkäpä se tästä selviää ku tuo huhtikuu tuolta lähestyy kovaa vauhtia :) ja misukalta tuli kyllä hyviä vinkkejä!

19.3.2013
naks
naks

Niimpä, keleistä kun ei tiedä.. Autolla toki kuljemme :) 

Joo eiköhän tästäkin jotenkin selviä.. Toivotaan niin.. Iski vain yhtäkkiä kauhea hätä kun aloin miettimään vauvan kotiinlähtö vaatetusta.. 
Haalarin alle kelpaa vissiin ihan body ja puolipotkarit... Kaapista löytyisi toki henkkamaukan vähän ohkaisempi vanuhaalari taidan sen nyt pakata ensitöikseni..

19.3.2013
Sahanna
Sahanna

Riippuu ihan keleistä ja millä kuljette. Jos teillä on auto jolla pääsette käytännössä ovelta ovelle ja kelit alkaa olla jo plussalla (toivottavasti ainakin), ni ohkainen vanupuku on ihan riittävä.

Täytyy muistaa, että vastasyntynyt ei osaa säädellä ruumiinlämpöään joten vaatetuksen tulee olla riittävä (muistettava tuulensuojaus) mutta ei kuitenkaan tukahduttavan kuuma. Kerrospukeutumisella tästäkin selviää. Aina kannattaa varautua reilulla vaatemäärällä mutta kaikkea ei tarvitse pukea päälle. Ja kyllä ne sairaalassa tarkastaa, ainakin kohtuu usein esikoisen saaneilta, että vaatetta on riittävästi.

Pipoja saa ihan vaikka citymarketista tai prismasta. Ohkainenkin on riittävä jos haalarissa on huppu. meillä on suosittu haalarina ihan tavallista haalaria.

terkuin kahden huhtivauvan äiti

19.3.2013
misukka
misukka
2 years, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...