Halut liikkeelle!

Tiedän että tästä on ollut jo useampi keskustelu, mutta käännetään kelkkaa toiseen suuntaan. Millä mä saan nuo miehen halut syttymään? Meillä on jo pitemmän aikaa sitten jäänyt peittojen heiluttelu vähemmälle ja tuntuu nyt kun vaavi saatiin aluilleen niin mies ei edes kosketa mua siinä mielessä. Ollaan vain niinku kämppikset joille on vauva tulossa. Itseä tämä turhauttaa, kun mieli tekee niin että sattuu. Ja kun asiasta yritän puhua nii aina sama: "emmä tiiä mikä on ku ei tee mieli, vika on mussa ei sussa!!" Jos ollaan sovittu et joku ilta vois vähä harrastella, niin tämä kömpii sänkyyn ja nukahtaa saman tien. Muuten ei pahemmin mun viereen tuu. Kertokaa jotakin näitä kotikonsteja joilla saa haluja pintaan. Ollaan päätetty nyt et kokeillaa vaikka vaihtaa ruokavalioo jos siitä ois apua. Tai iha mitä vaan! Käyn kohta ostamassa itelle laatikollisen leluja niin saa niillä sitten leikkiä ;)

19.3.2013
miima_
miima_

Tuo on kyl kans kurjaa ku haluaa mut sit ei voi :/ mut kyl se mies varmasti ymmärtää tilanteen ku tuollanen ei oo susta johtuvaa. Ja jos alkaa tulemaan entistä huonompi omatunto nii ainahan sitä voi toisen tyydyttää muullakin tavalla ku vaa vällyjen välissä ;) Ja yhteis suihkureissua suosittelen kans ;)
Nyt tuo mun ukkeli on ruvennu härnäämään mua oikee kunnolla. Itellä ku oikee kevättä rinnassa nii pienikin kosketus tuntuu sähköiskulta, ja vieläpä hyvältä sellaselta. Ei tarvi olla ku ohi menevä hipasu esim selkään nii samantien tulee kylmiä väreitä.. Ja kun tuo ei sitten etene mihinkää nii hermot menee ku vaan kiusataan. Nyt illallaki tuli sänkyy mun vieree ja rupes pussaileen mun niskaa ja selkää nii vähemmästäki sitä innostuu, mut toinen vaa kääntääki kylkeä ja rupee kuorsaus kuulumaan nii ooppa siinä sitten... Turhauttaa, eikä toine tunnu ees ymmärtävän, vaikka oon yrittänyt selittää ettei pahemmin tekis tollasta jos ei aio mennä pitemmälle, kun se tekee lopulta melkee kipeää ku haluaa mut ei saa.
Tässä vielä tällanen perjantai illan/yön vuodatus :)

23.3.2013
miima_
miima_

Kyl se pusuttelee sillo tällö ja halaakin, mut aikalailla on menny siihe et mä teen sen alotteen niin sillo tulee myös vastakaikua. Oma-alotteisuus on kadonnu. Ei oo mukavaa aina olla se joka huomauttaa et nyt on pusun aika... Tai halin...

21.3.2013
miima_
miima_

Mukava et muillakin on samalaisia ongelmia, vaik ei tää kivaa oo. Itellä alko 15 viikko ja ollaa kerra touhuttu sen jälkee ku plussa tuli. Toki alussa oli hommat seis ihan omastakin tahdosta jatkuvan pahoinvoinnin takia, mut nyt sitten... Kyllähä toi on niin suuri kolahus itsetunnolle mullakin, vaik vielä ei oo mitään näkyviä merkkejä tullu ja painokin on tippunu vähä liikaakin (eihän se koskaan voi olla liikaa, mut nyt jotenkin tuntuu et ei oo hyväksi pieneen nähden jos vielä tippuu). Oon mä pari kertaa itkenykin tota et mies ei tunne vetoa enää muhun ku ei se mua halua. Tuo on toki mun oman päänsisällä oleva juttu ja tiiän ettei pidä paikkaansa. Niinku misukkakin sano et me ollaa kaikki erilaisia, niin meil mies ei osoita kiintymistä peittojen heiluttelulla. Ottaa se silti vaa niin kalloon ku ei mitään tapahdu...

21.3.2013
miima_
miima_

Ihmiset on erilaisia. Jos mä stressaan, ni haliminen ja pusuttelu seksin merkiksi saa multa korkeintaan nyrkin silmään :D Eli sillon on paree pysyä kaukana olla vonkaamatta.

20.3.2013
misukka
misukka

Piti viel tuosta stressistä. Mä ite oon aina ollu sellanen et touhuilut on paras keino stressin ja huolien poistoon. Jos oikein stressaa joku asia ja toinen sit tulee siihen pusutteleen ja halimaan niin äkkiä on taas halut pinnassa. Miehelle oon sanonukki et jos se ei aijo mennä yhtää pitemmälle nii jättää tietynlaiset eleet ja jutut tekemättä, koska se on sitten silkkaa kidutusta.

20.3.2013
miima_
miima_

Kiitos teille misukka ja jenkku :) se on ilmeisesti toi stressi ja rahahuoli mikä ne halut vie. Miehellä on töissä hankalaa kun koko ajan paineen alla et millo on viimeinen päivä. Rahaa meillä ei juurikaan ole ylimääräistä, hyvä ku ruokaa saahaan ja seki pitää vähä laskea et mihin on vara. Kylpyläviikolopusta ollaan haaveltu ja puhuttu jo pitemmän aikaa, mut raha ratkaisee. Itekin jätin koulun nyt kesken ja menin töihin et saatais vähä enemmän "ylimääräistä" kuin opintotuki (200 e/kk).
Eilenhän meillä sitten kävi ne legendaariset: mies alko illalla pikkusen jo syttyä asialle et tänään vois vähä touhailla, niin mulle iski järkyttävä turvotus ja lievä iltapahoinvointi. Mä olin siinä koko päivän jo vonkaillu nii kiva tuollainen lopputulos :/ mies vaa on sellanen kans ton seksin suhteen et se pitää hoitaa illalla ennen nukkumaan menoa, mä taas saatan syttyä pitkin päivää ja innostun vielä enemmän jos se on täysin suunnitelematonta yms. Mut mut.....

20.3.2013
miima_
miima_

Piti mun vinkkiäkin sulle laittaa...

Onnistuisko jos lähtisitte herättelee niitä miehen haluja ihan perustasolta. Halauksia, pientä pusuttelua. Yhdessäolosta nauttimista. Pitäkää hauskaa ja nauttikaa toisistanne. Ilman sitä, että suuntana täytyy olla sänky ja yhdyntä.Kourase ukkoa ahterista ku se menee ohi ja ole kuin et huomaisikaan sen jälkeen. Tai silitä hartioilta ja suikkase pusu poskelle ihan ohimennen.

Samat vinkit toimii myös toisinpäin jos ukko on se kiimainen joka haluaa ja emäntää ei nappaa.

20.3.2013
misukka
misukka

Kurjempi homma mut ei se mies ihan oikeasti välttämättä tiedä miksi ei kiinnosta. Tai sit tosiaan on nyt niin paljon mietittävää asian kanssa ettei seksi ole ihan mielen päällä.

Psykologiassa puhutaan tarvehierarkiasta ja seksi kuuluu sinne "ylellisyyksien" joukkoon. Eli jos on jotain perustasoisempaa mikä vie energiaa, esim. rahahuolet, työstressi, tai sit vauvan odotus joka pohdituttaa. Ni noi ylellisyydet jää pois. Koska ne ei ole elintärkeitä asioita.

Itsestäni huomaan, että jos stressaan jostain tai on huolia ni ei tosiaankaan nappaa punkan puolella puuhastelu. Koska se perusasteen tarve hiertää ja kaihertaa niin paljon. Ja ihan aina en todellakaan itsekään tiedä mikä hiertää ja kaihertaa. On vaan sellainen paha tai ahdistunut olo.

20.3.2013
misukka
misukka

Joo tästä ollaan kans puhuttu melkein joka kerta kun asia tulee kyseeseen. Väittää ainakin ettei se ole syynä ja tietää ettei voi vauvaa satuttaa. Meinasin et otan ens kerralla neuvolassa puheeksi et mitä vois asian kans tehä ku alkaa itellä jo olemaan keinot loppu, mut mies ei oikein tykänny ajatuksesta...

19.3.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...