Anopin miesystävän möläytys

Kaikki alko siitä ku anoppi sano miesystävälleen että kato millaset aurinkolasit X:llä on, tää miesystävä sit sano jotain mitä en kuullu ja anoppi siihen "no sä et oo x" johon tää miesystävä sitte totes et "no onneks en oo, mullahan ois ihan kamalat vanhemmat." ja tuo viimenen lause oli se, mikä mua loukkas tosi pahasti. En mä väitä että oisin mikää täydellinen äiti mut en mä itteeni kauheena tai kamalanakaan pidä. Aina mun lapsilla on vaatteet päällä ja ruokaa saavat ja muutenki pidän hyvää huolta pojista. No anoppi ja mies on sanonu aina ettei kannata välittää et tää miesystävä sanoo vähän karskisti asiat. Mut ei ennen kukaan, ei kukaan oo sanonu mulle että mä tai me miehen kanssa ollaan kamalia vanhempia tai mitää vastaavaa. Siis mua ihan itkettää ja tuntuu pahalta. Sanomisesta ei oo mitää hyötyä, seuraavan kerran sanoo taas jotain viimestää sillon ku on kännissä. Eli varmaa jo tänä iltana. Sen takii ei kovin usein käydä täällä miehen äitillä ku aina jompikumpi on kännissä tai hiprakassa, anoppi onneks vaa toistelee asioita mut tuosta hänen miesystävästään ei ikinä tiedä mitä sieltä tällä kertaa tulee. Oli vaa pakko purkaa johkii, mies vaa sanoo ettei kannata välittää. Mut mua tuo kyllä loukkas vaikkei ehkä tarkotus ollu sellanen.

16.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Joo, onneks ei kovin usein tarvi siellä käydä. Mieski oli sitä mieltä että ei vähään aikaan, silleki sen ukon mölyäminen kävi vissiin hermoille. Ja tällä miesystävällä on kaks omaa lasta ja ainaki kaks lapsenlasta mut ei näe niitä kovin usein, lapsien puolelta tämä päätös siis.

18.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Nimenomaan. Ei kannata ainakaan juopottelijan kommentteja surkutella! Ymmärrän ite että tuommosista jää kuitenkin paha mieli. Uskon että oot lapsilles paras äiti mitä he vois toivoa. :)

17.3.2013
HannnaK
HannnaK

No johan oli möläytys :/ Minusta törkeää käytöstä enkä itse kykenisi moista olan kohautuksella ohittamaan. En tosin yhtään tiedä mitä sinun sijassasi tekisin. Ei ainakaan tekisi kovin pian mieli mennä samaan paikkaan tuollaisen tyypin kanssa.

16.3.2013
misukka
misukka

Siis joo tarkotti meitä ja jos yritti olla hauska ni meni vähän puihin.

16.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

siis viittasko se miesystävä teihin että oisitte kamalia vanhempia? Jopas sitä kaikkee...

Varmaan pyrkin ottamaan etäisyyttä, miun toleranssi juopottelijoihin on muutenkii aika nollissa, etenkii sellasiin jotka sannoo mitä sylki suuhun tuo.

Tottahan sie ite tiiät että työ ootte just ne parhaat vanhemmat aina ku omista lapsista on kyse?

16.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...