Että onkin ruvennut kaduttamaan!

Oon nyt viimeiset 5viikkoa kärsinyt huonosta omastatunnosta,että en tätä lasta imettänyt kuin sen pari päivää ja lopetin,koska hoitajilla suunnaton kiire eikä tää homma vaan onnistunut ja sattui..nooh,nyt ollaan saatu selville,että se miks mua on imettäminenkin sattunut johtuu vauvan kireästä kielijänteestä koska kieli ei pääse ns oikeuksiinsa syömisen suhteen ja tästäkös mulle vasta pahamieli tulikin! Nyt olen miettinyt,että vaikka olen ottanut sairaalassa ne estolääkkeet onko mulla mitään mahdollisuutta uudestaan käynnistää maidon tuloa vai voiko se olla jotenkin ´´vaarallista´´?..netistä en löytänyt tietoa ja neuvolan soittoaika mennyt jo :(

15.3.2013
Shamyra
Shamyra

jenkku joku on siulle höpöjä jutellut, koska se maidon tulo voi vaan loppua vaikka miten ite yrität.

Ja aloittajalle, vanhan kansan oppien mukaan kaljalla saa maidon nousemaan :D En tiiä sitten kun ei tullu testattua, en tykkää mausta :D

13.5.2013
riu
riu

Sitten on olemassa myös sellaista reseptilääkettä, jolla saa maidon nousemaan.

Valitettavasti en muista valmisteen nimeä, sillä käytin sitä 13 vuotta sitten, kun esikoinen oli vastasyntynyt.

15.3.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voih :S eipä auta muu kuin maanantaina soitella neuvolaan..mä niin mielelläni imettäisin vielä.

15.3.2013
Shamyra
Shamyra

lääke lienee nimeltään dostinex.

Kielletään imettämästä käytön aikana mutta tuskin se yksi pilleri kuukausi aiemmin otettuna mihinkään enää vaikuttaa. Suosittelen silti soittelemaan neuvolaan maanantaina.

15.3.2013
misukka
misukka

Mulla km:n jälkeen kyllä maito yritti nousta siitä estolääkityksestä huolimatta joten jos oikein haluaa ni kai sen maidontulon voi yrittää käynnistää uudelleen. Vaarallisuudesta en sit tiedä mitään. Ja mahtaako vauva osata imeä enää rinnasta jos on jo kuukaudenkin saanut pullosta. Kun rinnasta imeminen vaatii kuitenkin vauvalta paljon enemmän.

Älä nyt kuitenkaan pode huonoa omaatuntoa. Paraskin sanomaan moista kun itse olen kovin herkkä potemaan huonoa omaatuntoa milloin mistäkin. Mitään syytä sulla ei huonoon omaantuntoon kuitenkaan ole. Pääasia että pieni saa eväänsä tavalla tai toisella ja se kireä kielijännekin huomattiin jotta pääsette leikkuriin jos tarve on.

Kurjaa tietty, ettei huomattu aiemmin kun sen imetyksenkin olisi voinut ehkä vielä pelastaa.

15.3.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...