Täydelliselle päivälle täydellinen päätös... (sarkasmia)

Jeba. Nyt on hommat oikein mallikkaasti. Meiltä katkes yksi vaihe sähköistä. Arvatkaapa onko meidän pannuhuone just sen vaiheen takana? No tottahan toki. Patterit on kylmät jo. Vilu hiipii kammariin ja niin edelleen. Toivottavasti saavat vian pikapikaa korjattua tai saattaapi tulla kylmä yö.

14.3.2013
misukka
misukka

Ei meillä oo tässä mitään varatsydeemejä. Samassa pannussa poltellaan talvisin öljyä ja kesällä puuta. Mut ku se vesipumppukaan, joka vettä pattereihin kierrättää, ei toimi ni eipä paljo auta vaikka saiskii puilla lämmitettyä pannua.

Mut nyt lämpiää onneksi taas. Tuli Eltelin pojille kiiru ku ilmotettiin Fortumille et nyt on talon lämmitys teistä kiinni.

14.3.2013
misukka
misukka

hyvä juttu että saivat sähköt toimii taasen :)

14.3.2013
lenkkari
lenkkari

huijui, se suomalainen ihminen on vaan niin tuon lämmityksen varassa että huih. Olikos teillä siinä takkaa tai leivinuunia?

14.3.2013
riu
riu

Just tipahti kaikki sähköt pois ni kokeiltiin et toimiiko taas. Onneksi toimii ja ukkoki kävi just kurkkaa pannuhuoneen et lähti öljypannu taas päälle.

Pari tuntia meni et saivat sähköt takasi. Ei tule ihan jäätävä yö sentään :)

14.3.2013
misukka
misukka

no ei oo misukan päivä ollu kyllä mikään hyvä...se on ihme juttu tuoki että ku oikeen rupee kurjuuksia sattumaan ni mistä niitä kasaantuuki sitte urakalla :( toivottavasti saisivat vian pian korjattuu,nyt vielä ollu niin törkeen kylmiä öitäki :(

14.3.2013
lenkkari
lenkkari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...