Huomentaaa!

Mitenkäs nukuttiin? Mitä suunnitelmia tälle päivälle? Täällä nukuttiin hyvin, kerrankin :) Likka nukkui yhtäsoittoa puoli kuuteen asti ja sit noustiin ylös. Tänään ohjelmassa olis hammaslääkärireissu ja sit jäädään tytön kans keskustaan palloilemaan, eskarilainenkin tarttee hakea vasta kolmen aikaan kun niillä on joku jalkapalloturnaus. Eipä kai sitten muuta.. Mukavaa torstaita!

14.3.2013
marjaana
marjaana

Marika, Järjen valo?!? Kiitos, sait mut nauramaan muuten niin äärettömän huonona päivänä.

Joskus on kyllä järki hyvinki kateissa... :D

14.3.2013
misukka
misukka

Kiva et teil on nukuttu paremmin marjaana ja metalli :) ja riulle kivaa koulupäivää! :)

Ulkoon on -22 astetta et ei ainakaan ihan heti tuu ulos lähettyä. Yöki meni hyvin, illalla esikkoa oli vaa vaikee saada nukkuun kun juo vielä tuttipullosta (oon vähän laiska vierottaan) ja nyt kävi eilen sitte ekan kerran ilman pulloa nukkuun. Nukku kyllä aamuun asti ja vasta ennen ukon töihin lähtöä heräs ja tuli viereen mut seittemältä noustiin kuitenki ylös. Jospa tää vierotus onnistuis nyt, ei varmaa montaa yötä oo nukuttaminen vaikeeta? mites te muut jotka ootte vierottanu pullosta, ni kauan on itkeskelly sen perään ku tuo ei tuttia syö et sais siitä jotain lohtua?

Myöhemmin esikolla on muskari ja illalla mulla on pyykkivuoro. Huomenna onki sellanen juoksupäivä, pitää tänää jo kattoo mitä ottaa mukaan ku lähetään anoppilaan huomenna ja ollaan siellä koko viikonloppu.

Aurinkoista päivää kaikille! :)

14.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

huomenta :)

Perussettiä taas tännään, lapset maailmalle ja ite kouluun, päivän valopilkkuna on lounastreffit kaverin kaa. Jee pääsen pitkästä aikaa kiinalaiseen! :D Ihan semmonen tylsä päivä, ei niin mitään mainitsemisen arvosta, ainakaan vielä. Lähinnä toivon että aito ei jättäs tännään kaupungille niin ku eilen... :D

14.3.2013
riu
riu

hop

14.3.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...