lörppändeerusta? :D

menkööt päivä- ja iltalörpät sammaan kun ei niistä kahteen ketjuun riitä kitenkaan :D On tää libresse vaan niin hiljanen nykyään... X)

12.3.2013
riu
riu

Okke :) Tulossa siis jo. Jätti autonsa työpaikalle ni en tiiä millä se sinne meinaa hankkiutua. Mut ku sinne pääsee ni sit ei kestä ko reilu puoli tuntia kotia.

12.3.2013
misukka
misukka

No se on just sielä HIFKin matsissa :D

12.3.2013
misukka
misukka

Eiks siihen me enempää ko pari tuntia koko peliin? Mahti juttu. Eli on se sit yhteentoista mennes kotona, ellei vähän ennenki.

12.3.2013
misukka
misukka

emmalla olikii mielenkiintoinen iltapala. Muuten kelpais tännekii mut voisin jättää sen avokadon pois.

Kertokaas hei fiksummat että kauanko menee tuommottisessa lätkämatsissa aikaa? Ko ukko on ny siel matsis joka näköjäns alkanu 18.30. et mihinkä aikaan se mahtaa olla ulostautumassa ko pelistä. Sit ko lisään siihen pari tuntia ni tiiän suunnilleen mihin aikaan sitä on odotettavissa kotio.

12.3.2013
misukka
misukka

Esikko läks vajaa tunti sitte mun vanhemmille yökylään ja sen jälkeen kylvetin vauvan, ja eihän pikku mies siitä pitäny. Tosin ei esikkokaan ennen ku oppi istumaan itsenäisesti ni tykänny kylpeä ollenkaan. On muuten oudon rauhallista ku esikko ei oo juoksemassa tääl :D ja meinas istua kissan selkään ja hoki vaa "heppa", onneks ehin pelastaa kissa rukan.

Taidan alkaa pelaa hetkeks ku vauvaki nukkuu :)

12.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Hitsiläinen. Piti käyttää kone pois päältä välillä ko rupes jähmii liikaa.

Nappulat iltapalapöydässä. Esikko teki itelleen hurjan leivän, hyvältä näytti kyl. Täytynee tossa illan mittaan tehdä samanmoinen :D Kuopus pyörittelee puuroa pitkin pöytää :D uu-jee

12.3.2013
misukka
misukka

Juu riu, näin on jotta kohteena kaikki :D Toivotaan, että tuo sun povaukses pitäs kutinsa. Mä eilen tilasin bake and partystä suklaamuotteja. Pääsiäispupua, tipuja ja munamuotteja. Nyt ne on näköjäns lajiteltu postin logistikkakeskuksessa eli noinkohan ne olis jo huomenna haettavissa. Olis kiva päästä het kokeilee...

12.3.2013
misukka
misukka

Aamusta yritin saada aikaa lääkärille, et olis päässy näyttämään tuon pienen korvia, mutta ei ole aikoja. Ei kai tolla sitten mitään oo ku on niin hyväntuulinen ja syö hyvin.

Päivä menikin sitten märehtiessä, taas vaihteeks sellanen päivä, että kaikki itkettää... enkä siis todellakaan saanu mitään aikaseks..

Ku isäntä tuli töistä, lähdin ruokaostoksille. Oli täällä sentään tiskattu (kaikki mitä altaassa oli, ei sen ympäriltä)sillä aikaa, mutta kun astuin ovesta sisään niin ukko painui koneelle ja siis kaikki iltahommat nähtävästi mun harteilla, taas... Ens yön ukko saa nukkua olohuonees, et mä saisin nukkua edes yhtenä yönä sen kuorsaukselta..

12.3.2013
marjaana
marjaana

ritu ei kai ne vuodelepoon vielä tuosta hyvästä laita? No, asiat yleensä suttaantuu kyllä :)

Jonnalle intoa kouluhommiin, siullakii niitä varmaan ihan kiitettävästi on. Miten ihmeessä sie jaksat vielä lenkillä käyvä? :D

Keisarinna miusta pitäs tulla restonomi, ja mahollisimman pian kiitos :D Mie en myöskään tykkää yhtään hammaslääkäristä ja meen sinne vasta ku on äärimmäinen pakko. Sittenpä miulla onkii nolon huonot hampaat, mutta en mie vaan kertakaikkiaan voi käyvä siellä X)

Emäntä niin mites pitkään sie oot jo uottanu että se puu kaatus??? :DDD N Että tais olla ihan jo korkee aikakii :D Jokos siulla on rakenneultra?

Janecco miekii oon uotellu että millonkas ne ihanat kevättalven kelit alkaa, kun räsytäästä vesi tippuu, aurinko paistaa ja linnut laulaa. Ei näy, ei X)

Misukalla se eniten v*tuttaa kaikki? Onneks noita karmeita ketutuspäiviä yleensä seuraa sitte superkiva päivä, että semmosta mie siulle nyt povvaan! Ja miun ennustus on ihan äärimmäisen luotettava :D

Miulla on tässä soppa tulilla, tyttö sen siihen hienosti laitto lhestulkoon ite :D Miulla hyvin sujuu siis tää kotitoimintojen ulkoistaminen. Vielä ku nupo kaikki oppis aamuisin heräämään niin ettei miun tarvii nousta sen takia niin voi bueno! :D Taikka no viikonloppusin kyllä, mutta että arkena osaisivat saaha ihtensä liikenteeseen niin että mie saisin nukkuu pikkasen pitempään X)

12.3.2013
riu
riu

Iltasta

Tänne ei mitään kummoista. Tilin kävin vetämässä miinukselle het aamusta, huomasin tossa päivällä. :/ Onneksi perjantaina jo isännän tilipäivä. Ketuttaa ku pientä eläintä. Ei mitään erikoista. Semmosta yleistä lähinnä. Tais tulla pms oireet viikon myöhässä.

Lasten kanssa yksin kotona ko ukko menossa johki lätkämatsiin. On se kiva et sillä on kokoajan jotain hauskaa ja kivaa ja mä vaan homehdun kotiin. Taas tuli laitettua pari työhakemusta tänään, eilen edelliset kaks ja muutenki tässä taas rustannu vaan työhakemuksia. Harmi vaan et tuntuu olevan ihan turhaa työtä.

12.3.2013
misukka
misukka

Me ulkoiltiin tänään ja sit nukuttiin hetki tai no vauva päätti et ei äiti, sinä et nuku :D Esikko onneks nukku hiukan pidempään ja heräs vähän ennen neljää ja sitte ukkoki jo tuli kotia. Illalla mun äiti hakee esikon niille yökylään et saadaan pikkusen kanssa huomenna mennä rauhassa fysioterapiaan. Ja sain otettuu itteeni niskasta kiinni ja tilasin hammaslääkäri ajan! Heinäkuullehan se meni, mut mä saan panikoin rauhassa :D Mä niin inhoon hammaslääkäreitä :S

Mitäs sä Riu opiskelet? :)

12.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

mie olin tännään koulussa ja voi tuska sentään että välillä ottaa lujille sen nuorison kaa, osa on oikeesti ihan pentuja että miulla meinaa aivoissa nyrjähtää X) Onneks pääsin kottiin omien lasten kaa olemaan, ne sentään on kaikessa rasittavuudessaan rakkaita :D Tässä ollaan ja ihmetellään, isimies on iltavuorossa että jännä nähä mitä kaikkee pystyn saamaan aikaan tällä kokoonpanolla :D

Mitäs mammoille? :)

12.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...