Milloin vauva kiinnittyy?

Siis mulla viides tulossa ja tänään rv 31+6. Kukaan aikaisemmista ei ole kiinnittynyt, eikä oikeastaan etes laskeutunut alas ennen syntymää. ( sectiot) Tänään oli neuvola ja paikalla sijainen. Sanoi, että vauva on aivan selkeästi kiinnittynyt ja siis laskeutunut aivan alas :O TAsan 2 vk sitten oli oma neuvolantäti ja hänkin sanoi, että vauva on aivan alhaalla jo. Toinen juttu oli tuo sf- mitta, sijainen sai näille viikoille 39 cm ja se on jopa minullekkin melko paljon. Edellisessä 2,5 vk välissä mitta oli kasvanut 5,5 cm ja nyt taas tasan 2 vk aikana olis muka tullut 5,5cm lisää. Käyrä teki liki pystysuoran nousun ylöspäin. Sijainen oli nuori tyttö ja oli ihan selkeesti tolaltaan..toses Sitten vaan, että ootkin muutenkin jo menossa sinne synnytystapa-arvioon, kattovat samalla sitten ton. Tää ei mua huoleta, mutta oikeesti milloin vauva laskeutuu ja kiinnittyy " normaalisti"?

12.3.2013
tyttö
tyttö

Mulla oli tosta kuopuksesta monta viikkoa kivuttomia suppareita jotka sit tossa rv 34 eteenpäin olko olee jo polttaviakin (alavatsa+selkä). Alkuun mä en ees tajunnu et ne oli suppareita ku ainoa oire oli hengenahdistus. Eli yhtäkkiä tuntu etten saa henkeä ja jonku ajan kuluttua se helpotti. Oli hauskaa ajella autolla ku henkee ahdisti oikein eikä meinannu keskittyminen pysyä itse asiassa. :D

Mut et sä varmaan enää pääse kokeilemaankaan alakautta synnytystä. On sulla niin monta jo leikkauksia takana. Toivottavasti saat vaan sen leikkurin riittävän ajoissa ettei tule hoppu ja kiirus.

12.3.2013
misukka
misukka

Viikko sitten huomasin,että olo tukaloitu kummasti. Ja vielä enemmän pissathousuun- fiiliksellä mennään.
Toinen toi supistelu, useampi viikko mennyt silleen, että päivittäin ( paljonkin) suppailee niitä melko kivuttomia harkkasuppareita. Niitäkään ei ole muista ollut kuin kolmosesta ja nelosesta jotain pari vk ennen syntymää.
Toisaalta, on kuitenkin jo viides raskaus, niin tottahan se voi kaikki aikaistua. Silleen jännä vain, koska sectiot on tosissaan siitä syystäjouduttu tekemään, koska vauva ei lopulta ole laskeutunut synnytyksessä alas asti.
Ei auta kuin odottaa jakatsoa kuinka käy.
Päivän neuvolantäti rohkas kivasti, että ei usko raskauden menevän loppuun asti :D

12.3.2013
tyttö
tyttö

Kai mä voisin tähän lisätä että kuopus syntyi 39+3 eli sen reilun kuutisen viikkoa kuljin keilapallo haaruksissa :D

12.3.2013
misukka
misukka

No sehän riippuu paljo vauvasta ja sinun ruumiinrakenteestas. Mulla esikko oli kiinnittyny joskus rv 37 ja kuopus rv 33+1 näky merkintä et napakasti kiinni. rv 31+0 oli jo syvällä mut heilui vielä.

12.3.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...