Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jaaha, se olisi sitten 32+0 ja töitä enää reilu pari viikkoa ;D

Tänään neuvolassa kaikki ok ja sairaalan esitietolomake täytettynä. Hienoa, kun senkin saa nyt ihan itse tehdä netissä (?!) Eipä tarvita terkan aikaa enää siihenkään! Kovasti täällä mietitään nimeä pojalle, saa nähdä päästäänkö mihinkään kompromissiin isännän kanssa ennen ristiäisiä ;) Työpäiviä ei enää monta ole ennen äikkäriä ja neuvolatkin on jo kahden viikon välein. Vähiin käy ennen kuin loppuu. Painoa on nyt tullut reilu 6 kg, jännityksellä odotan tuleeko tällä kolmannella kerralla uusi enkka: esikosta tuli reilu 9 kg ja kakkosesta reilu 6 kg, melkein 7. Eli ainakin hopeasija saavutettu tuossa lajissa :) Olo on kuin höyryveturilla, vauva on kovin ylhäällä ja saa mut puuskuttamaan pienestäkin liikkeestä. Närästystä on myös aika lailla, ei onneksi yhtä paljon kuin viimeksi, jolloin ihan oksensin sitä ihanaa vatsansisältöä tahattomasti yhtäkkiä yllättäin vaikka minne - örk. Vauvan vaatteet on pesty ja lajiteltu, sänky kasattu vaan ei pedattu vielä ja suurin osa tarvikkeista hankittu/kaivettu esiin...Sairaalakassia suunnittelin jo laittavani, kun oli napakoita supisteluja jokin aika sitten, vaan enpä ole saanut toimeksi... Kuis muilla?

11.3.2013
Myy76
Myy76

Voi olla, että eri kaupungeissa annetaan eri aikaan, joten nou hätä, kyllä se sit kysymällä selviää :)

14.3.2013
SariA
SariA

Okei! Pitääpä kysäistä ens viikolla neuvolasta!::)) kiitos ! Tai sitten oon saanu sen sillon rv22 mut oon nii huono noita paperi juttuja muistamaan et voi olla et oon jonnekki sen hukannu :s toivottavasti ei :D

13.3.2013
hursjes
hursjes

Mä olen täyttänyt sen lomakkeen jo rv 22, se annettiin samaan aikaan kun kelan lappuset jne.

13.3.2013
SariA
SariA

Se esitietolomake on sairaalaa varten. Sen saa neuvolasta joko paperiversiona tai luultavasti kaikki nykyisin täyttävät sen netissä ja siihen saa neuvolasta koodit, millä pääsee kirjautumaan. Kysäses neuvolasta :)

13.3.2013
milai
milai

Urpå täällä kyselee... Mutta mikä ihmeen esitietolomake??:oo en oo tuommoista täyttänyt ja RV tosiaan se 33+0 :o

13.3.2013
hursjes
hursjes

Mulla on 32+1 ja ma neuvola. Kotona makaaminen alkaa jo kyllästyttämäään :/ Välillä on kovia kipuja vatsassa, mutta poika on poikittain. Sais pikkuhiljaa kääntyä. Esitietolomake täytetty ja nimikin päätetty :)

Sairaalakassin pakkasin jo suurinpiirtein, koska esikko syntyi rv 33. Ja tästäkään ei nyt sit tiedä milloin lähtee tulemaan. Toivottavasti nyt vielä ainakin kuukauden malttais ja malttais itekin.

Vaatteet on pesty ja sänky kasassa. Kaukalo kaipais vielä pientä puhdistusta, kun se tuolta varastosta haettiin ja hoitopöytä pitäs kasata.

13.3.2013
milai
milai

Jee! täälläkin enään 5 työvuoroa jäljellä !! :))))LUOJANKIITOS! alkaa jo semmoinen olo olemaan (rv33+0) niin tuo sairaalakassi hieman mietityttää täällä kans, tekis mieli kaikki tavarat ottaa mukaan "jos" niitä nyt sit kuitenkin tarvitsee :D muttta tuskin sinne koko omaisuutta saa mukaan edes raahata :D Neuvola täti sano että ainakin kannattaa sitten viim kun aika on lähteä sairaalaan niin pakata pikaisesti myös pikku eväät mukaan, sekä miehelle että sinulle :D ja kaverin vinkin mukaan energia patukoista ja pillimehuista oli paljon hyötyä :))

13.3.2013
hursjes
hursjes

Jaa juu, no noit kosmetiikkajuttuja mäkin ajattelin. Mut kai ne siinä lähteissä ehtii mukaan napata. Imetysliivejä en voi viel ees ostaa, ku mun tissit ei oo yhtää kasvanu!! Omat olohousut ja -paita onki hyvä idea. Kiitos vinkeistä, niistä oli apua. 😊

12.3.2013
nassikka
nassikka

No mä ainakin otan omat hygieniatavarat, imetysliivit, olohousut ja pari paitaa, kotiintulovaatteet, puhelimenlaturi..jne. Vauvalle toki sit omat vaatteet erikseen, mutta mies tuo ne sitten sairaalaan.

12.3.2013
SariA
SariA

Tyhmä täällä tiedustelee, et mitä te siihen sairaalakassiin pakkaatte?? Mä en oo miettinytkään koko asiaa vielä...

12.3.2013
nassikka
nassikka

No niin, monet meistä on jo kolmenkympin ohittaneet :) Itsellä huomenna 31+0, nvola sit torstaina.

Yöllä saa herätä vessaan ainakin sen kerran ja kyljelläänkin makuu alkaa olemaan puuduttavaa. Pitemmät kävelyt tuottaa tuskaa ja varsinkin jos on yhtään reipasta askelta!

Tänään pesin turvakaukalon päällysteet ja myös vaatteita on tullut pestyä kaappiin valmiiksi. Vielä muutamia vaatteita olen tilannut ja ne kun tulee ja saan pestyä, alkaa vaatteet olla kasassa. Pinnasänky ja sitteri vielä puuttuu, mutta nekin saadaan pian.

Eilen tein muistilistaa sairaalakassia varten... :) Mies naureskeli tänään, että NYT JO.. Sanoin vaan, että eipä naurata sitten kun kassi on pakkaamatta ja lähtö tulee!! En siis vielä pakkaa tavaroita, mutta listasin mitä kaikkea mukaan tarvii.

Viiminen työpäivä olis 5.4.

12.3.2013
SariA
SariA

hahha no niinhän se mennee :DDD Kamalaa miten aika mennee nopsaan, tälläsistä sen huomaa. Nauti sie loppuraskaudesta! Mie keskityn olemaan masukade :D

12.3.2013
riu
riu

Kuule Riu, sitäpä mä itsekin ihmettelen! Just vasta oli syksy ja sain tietää tästä kolmosesta ja kohta se jo puskee maailmaan. Aika juoksee, minä en ;D

12.3.2013
Myy76
Myy76

täällä rv 31+5 ja hyvin menee. esitietolomake jo lähetetty mutta enpä siihen niitä toiveita vielä osannut kirjottaa oikee. ensi viikolla alkais valmennukset ja kaikki muutenkin valmiina tulevaa varten. enää lapsi puuttuu. sairaalakassia olen minäkin harkinnut laittavani mutten saanut vielä aikaseksi. aika kyllä tuntuu menevän liian nopeesti. viikot vaan kuluu ja kuluu ja kohta ollaankin jo ponnistamassa.

12.3.2013
TikTok
TikTok

tulin vaan sanomaan että täh, miten siun raskaus on muka jo noin pitkällä???? :D

11.3.2013
riu
riu

Ens viikon pe olis vika työpäivä. Onneks. Semmonen fiilis alkaa olee, et tarpeeseen tulee. Öisin ku herää pari kertaa vessaan ja joka kerta, ku kylkee kääntää, ni ei taida unen laatu olla kummonen. Ja siihen sit päälle tosi kiireiset työpäivät, ni muuta ei jaksakaan. Taitaa toi makkariremppa jäädä äitiyslomapuuhasteluks... Välillä on ollu alaselkä -ja alavatsakipua. Ei mitää pahoja. Supistuksia ei ensimmäistäkään. Ja poika ei tykänny olla pää alaspäin, ni nyt makaa poikittain. Eli pää oik. kyljessä ja jalat vas. kyljessä. Sais alkaa kääntyy oikein päin... Huomenna alkais synnytysvalmennus. Vähän kyl alkaa toi tuleva synnytys jännittää, ku ei tiedä mitä odottaa. Ja ku tähän mennessä kaikki on menny niin helposti.

11.3.2013
nassikka
nassikka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...