vähän synnytystarinaa :)

keskiviikko iltana mulla oli sellanen outo olo, sanoinki miehelle et varautuu et yöllä tai aamulla on lähtö. 5 aikaan aamulla heräsin vessahätään ja kun olin valmis nii tunsinki et hetkinen, jotaintulee vielä, lapsivedet alko tulemaan. noin 10min päästä alko supparit ja sitte oksensinkin ku jännitti niin paljon :D siinä kävin suihkussa ja vaihoin kuivaa päälle, pakkkasin esikon tavarat ja omat ja vauvan kotoutumisvaatteet, 6 aikaa lähettii ajaa mun äidille, vietiin esikoinen sinne ja 7 aikaa oltiin sairaalassa. koko automatlan tuli 2-3 min välein supistuksia, mut ku päästiin sairaalaan ne vähän laantu. olin 4cm auki nii pääsin kuitenki saliin. siellä sit alko vähitellen supparit taas kiihtyä ja olo oli aika kauhee ku yli 38 oli kuume. sain epiduraalin ja paracetamolii suonee jotka autokki ihanasti. tunnin päästä jouduinki sit pyytää lisäannoksen epiduraalia ja se ehti just vaikuttaa ennenku tuli tarve ponnistaa :) ponnistusvaihe kesti noin 20minuuttii ku voimat meinas välillä loppua mutta lopulta sain vauvan ulos klo 12.36. siinä sittr vauvan keuhkot putsattii ku oli vihreetä lapsivesi ja vähän jouduttii antaa lisähappee. ekan parkasun kuulin vasta illalla. imetys lähti heti hyvin käyntiin ja kotiin päästiin lauantaina ku vauvan sokerit oli hyviä ja multa oli kuume laskenu :) kaiken kaikkiaan oli kätilö ja hoitajat erittäin ihania ja synnytyksestä sekä osastoajasta ei ois voinu jäädä parempi mieli ! ♥

11.3.2013
odevenks
odevenks

Omasta synnytyksestä jäi hyvä fiilis! Synnytyskertomuksen voi lukea osoitteessa keeponlearningmy.blogspot.fi. Blogini kertoo vauvaperheen arjesta sekä äitiyden tuomista ilon hetkistä ja vaikeuksista.

18.3.2013
Mirkasulkunen
Mirkasulkunen

Onnea koko perheelle! Ihanan kuulonen synnytys, kaiholla rupesin omia muistelemaan..=)

11.3.2013
memmu
memmu

kiitos ipu :) juu hyvin meni kuumeesta huolimatta :) ja ei tullu ku pienen pieni repeämä :)

11.3.2013
odevenks
odevenks

Kuumeesta huolimatta tosi rauhallisen oloinen synnytys sulla. Onnea vielä kerran teidän perheelle. :)

Toi on niin ihanaa ku synnytyksestä jää hyvä olo. Jotenki semmonen oikein voimaantunu fiilis. Itellä kans kuopuksesta jäi tosi hyvä fiilis.

11.3.2013
misukka
misukka

Ihanaa... oikein paljon onnea. Mulla on menny onnitteluketju ohi jos sellanen on ollu. Ihanan positiivinen synnytyskokemus ja tolleen rauhaksellen sait lähteäkin :)

11.3.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...