Mitä kuuluu liberomaan mammoille?

Tuleepa harvakseltaan täällä enää pyörähdettyä saatikka sitten mitään kirjotettua. Mutta mitä nyt pikaselailin niin ihan pihalla kaikesta :D Johan se alkaa lumikin sulamaan niin päästään hiekkakakkuja tekemään laatikon reunalle ja sääkin lämpenee niin kermakin happanee helpommin :D Ipulandiaan ei normaalista poikkeavaa. Junnu, äiskän vauva täytti pari päivää sitten 1v..snif. Kävelemään lähti pari viikkoa sitten ja on melkoinen täystuho. Kaikki kaapit komppaa ja tavaroiden piilottelu ja uudelleen järjestely on mitä mieluisinta hommaa. Neiti iputin on ihan rakastunu, vissiin kevättä pukkaa jo noille pikkuesiteineillekin :D Herra iputin se on yhtä ihana kun pelottavasti ollu jo pitkän aikaa, ens kuussa juhlitaan 12v yhteistä taivalta. En tiiä mistä ne nuo vuodet tulee ku enhän mä vielä vanha ole :D Maha kasvaa, tänään 26+6. Mä en jaksa odottaa enää pitkään, ihan hirveän malttamaton olo. Tämä on ollu aivan ihana raskaus. Kipuja tietty on, mutta oon päättäny olla välittämättä ja valittamatta. Kevättä on rinnoissa, oikeassa ehkä vähän enemmän kuin vasemmassa, vasen odottelee niitä sulia teitä ja moottoripyöräkuskeja ;D Joten nyt sellanen kuulumisyhteenveto mulle kiitos :)

11.3.2013
iputin
iputin

Suzuki GSF 400 Bandit... nettimoto: ID 1443742.....=)

12.3.2013
memmu
memmu

mun kaverilla ois taivaltaja sulle pähee rimppakintuille suunnattu pyörä myytävänä..;)

ja mitä kovempi kyyti sitä parempi..XD

11.3.2013
memmu
memmu

oijoijoi...käy kateeksi tuo taivaltajan tilanne..uus höyhenpeite ja pääset vielä pärräämään...dääm.. :D

11.3.2013
memmu
memmu

ei mulla vaan näy mitään vaikka mozillaa käytän..:O

11.3.2013
memmu
memmu

muuta onneksi se on päivä huomennaki..=) kuin pitkään miehes on nyt kotosalla?

11.3.2013
memmu
memmu

jos miun ukko ois nuin kauan aina kerrallaan pois kotoa niin mä en varmaan nukkus ollenkaa jos tietäsin että kohta se tulloo..=) Kuin kauan se metallin mies nyt olikaa reissussa?

11.3.2013
memmu
memmu

pakko vähä sotkeutua tänne ja vinkata ipulle että mulla ois ihan sutjakat sisarusrattaat myytävänä..=) 

ja metallille hyvää yön odotusta..=)

11.3.2013
memmu
memmu

MrsMetalli, mä luulen että se pikkuinen vaistoaa siun innostuksen siitä et isukki tulee kotiin. Mihis aikaan sie sen miehen saat kotia?

11.3.2013
misukka
misukka

Hurjalta kuulostaa kyl tuommonen kolari. Se jo tekkee kipeetäkin jonnin verran. Onneksi tosiaan ehti vähän sivuun kääntää.

11.3.2013
misukka
misukka

Misukka, se tulee nopeemmin kun uskotkaan ;) Tää herra iputtimen kolariki oli kato todiste mun noituudesta. Kun mä oon aina sanonu että pusu pitää aamulla antaa ennenku lähtee kun ei tiedä mitä päivän aikana tapahtuu. No, herra iputin oli jo eteisessä lähdössä neidin kans kun palautin takasi ja sanoin että eihän sitä tiedä jos tänään sen kolarin ajat. Puol tuntia myöhemmin pidän puhelinta kädessä ja katson että miksi se soittaa... oli ajanu sen kolarin. Tossa 8 tiellä yks puusilmä käänty risteyksestä suoraan eteen. 80km/h vauhtia mutta herra iputin ehti pikkasen kääntää rattia ennenku pamahti, muuten ois osunu suoraan siihen kuskin kohdalle kylkeen. Mut onneks peltiä vaan.

Metalli, mitä jos teillä poikakin vaistoaa että isi on tulossa niin ei malta nukkua? Meillä alko nyt kahina kuulumaan vaunuista, vissiin neljä ja puol tuntia riitti.

11.3.2013
iputin
iputin

Tiiäkkö ipu. Mulle on se sormustesti joskus povannu et poika-poika-tyttö-poika-poika ja sillon ko päätettiin et kolmeen jäi ni tän vikan kohalla koitin taas sormustestiä ni tytönhän se sinne vikaksi täräytti. Siksiköhän kolmas poika ei saanu tulla ko oli väärää "merkkiä". Et sitä tyttöä ei koskaan tulis jos se kolmas poju ois saanu tulla.

Noh, kahtellaan. Mut kyl se ny sais mokoma tulla sit piakkoin jos on tullakseen.

Mikäs kolari se teillä on osunu kohalle? Onneksi ei käyny kuinkaan muuten ko et peltiä meni ruttuun.

11.3.2013
misukka
misukka

Heinäkuussa sanotaan ajalle stop :D

Joo oli vähän pysäyttävä juttu se kolari kun aineksia olis ollu pahempaan, seuraavan yön valvoin ja mietin että se oli niin pienestä kiinni että kolme lasta olis isättömänä. Meil on tuo herra iputin sanonu että sen takia hän on koulunsa käyny ja työnsä valinnu että saa ostettua sen mitä tarttee, joten meille ei käytettyä tule. Mä jo vedin melkoisen stressin tässä mutta nyt sitten päätin että se ei kannata, joten mä nyt mielenkiinnolla odotan miten tuo mies aikoo tilanteen hoitaa :D Nukkuuko meillä lapset miten ja teippaako se ne kahdet rattaat yhteen XD

11.3.2013
iputin
iputin

Ja voihan mursun räpsyttimet. Tulisin heti jos matka ois lyhempi. Mulle on tällaset harvat nysä ripset luotu. Herra iputtimella ja molemmilla lapsilla on pitkät, tuuheat ja taipuisat ripset..murr...

 

mamy, oo onnellinen että sua luullaan nuoremmaksi. Mies mua muistutti tossa yks päivä että syksyllä mulle tulee 32v et pitäsköhän vaihtaa nuorempaan. Tyttökin sano aamulla kun ylös nousin että näytän jotenkin rasittuneelta. Haha, eikö se oo monasti ollu hereillä ennen äitiä :D

Ode, ihan hyvinhän tuollasella pakkasella voi jo ulos mennä. Meillä jätkä nukkunu jo yli 4h päikkäreitä vaunuissa. Piti välillä käydä siirtämässä vaan kun vissiin tuli kuuma kun aurinko paisto vaunuihin.

11.3.2013
iputin
iputin

Misukka, mä en usko hetkeekään että siihen teidän plussaan menis ikuisuutta. Mulla on vähän noita noitavaistoja niin tiedän että se teidän tyttö on tulossa ihan kohta :) Tyttö tosiaan... Pääset sinäkin mekon ostoon ;) Ja tsemppiä kuitenkin siihen työnhakuun. Mulla on yks tuttu joka on joku atk-puolen inssi ja töitä ei löydy, ei sitten vaikka joka kiven kääntäs. Miettii jo et pitäskö ihan alaa vaihtaa.

Nii-in, sanoppa että mihin se vuosi vierähti... Mutta on kyllä ollu niiiiiiin ihana vuosi ETTÄ. Ei kyllä kaduta yhtään että uutta sarjaa alettiin tekemään.

Voi mursutinkin että, haluutko naurut :D Mitään rattaita vielä oo päätetty...prkl... Kato, herra iputtimen sain jo tajuamaan sen että ne tuplat on hankittava. No sitten se alko puhumaan että jotkut halvat räpsyt saa riittää. Vissiin mun sanaton ilme kerto paljon. Mutta nyt on sitten tämä veetun budjetti joka tulee vastaan. Tää on jotain niin luksusta kun mulle tulee vaan kotihoidontuki, sithän herra iputin tossa about kuukausi sitten joutu kolariin ja meidän toinen auto läks lunastukseen. Tähän konkurssiin piti vielä sitten uus auto hankkia kun eihän me yhdellä pärjätä. Niin nyt sit pitäs laittaa kaks lasten sänkyä, huoneet vaihtoo, ne hiivatin rattaatkin ja mitähän kaikkea. Minoon vähän vihjassu että jos herra iputin ne vaunut kävis sitten ostamassa kun minoon laitoksella, vähänkö yllärinä. Tosin taidan soittaa Oulun lastentarvikeliikkeisiin tuntomerkkejä isännyydestä että mitään paskoja ette sille sitten myy XD

kauheeta, joko se teidän sirppana on puoli vuotta. Pitäsköhän laittaa kansalaisalote pystyyn jotta ajankulua täytyy hidastaa. No sitten vasta sen kesäkuun jälkeen mielusti :D

11.3.2013
iputin
iputin

misukka, kyllö se plussa vielä tulee ♥

onnea mursuuu :))) tuun sit sun luo ku tullaa ruotsii seuraavaks :D

onnea ipun vauvalle ja kohta se on se uus jo sylissä ;) ♥

tänne ei kummempaa, aion uhmata neuvolantätiä ja käydä heittää pienen kävelylenkin vauvan kaa, pakkasta vaan -2. onham sitä ikää vasta 4pvä mut eihä siel vaunuis nii kylmä oo

11.3.2013
odevenks
odevenks

Kyllä se aika kuluu nopsaan. Miten se tein pieni nyt jo kerkes vuoden täyttää? Vastahan se synty :-O

Täällä ei oikeastaan mitään uutta. Samaa vanhaa vaan. Hiukka ketuttaa. Olis ny saanu mennä kaikki niin ko piti ni olis elämässä selvät sävelet ja kaikki hyvin. Nyt täytyy hakea uutta uraa elämälle. Työpaikka nyt on se oleellisin. Se tarttis ny löytää tai multa hajoo pää. Mikä siinä nyt voi olla niin pirun vaikeeta löytää hyvä työpaikka? Ku kuitenki näin korkeakoulutettuna ihmisenä haluais tehdä jotain oman alan hommaa eikä painua takas kaupan kassalle jossa oli ilman minkään valtakunnan koulutusta.

Ku ei plussaakaan ny pukkaa ni siihen vauvaan tuloon menee ikuisuus jos sitä koskaan enää tuleekaan.

11.3.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...