enpäs ole koskaan muistanut neuvolassa mainita

mut onkohan ihan normaalia, et valkovuotoa tulee "koko ajan"? ei siis tietenkään valu koko aikaa, mut ihan joka päivä tulee. menkkojen aikaan sitä tuli vaan parina päivänä suunnilleen ovuloinnin aikaan ja se oli ihan ok, kun sen ties.

11.3.2013
äipsyli
äipsyli

Mä olen just tuollainen kun misukka mainitsi. Mulla vuotaa normaalistikin valkovuotoa aikas paljon ja aina. Määrä vaan runsaantuu ovulaation aikaan. Nyt raskausaikana vuodan edelleen koko ajan ja määrä on ihan järkyttävää enemmän kuin normaalisti ovulaation aikaan.

Pikkareiden vaihto on tosiaan ärsyttävää mutta itse mielummin vaihdan niitä aina kotona ollessa ja suojaan vaan kun olen liikenteessä. Pikkuhousun suojaa kannattaa käyttää mahdollisimman vähän se kun yleensä jopa lisää tuota valkovuotoa. Pikkuhuosuissakin puuvillaiset ovat kaikista parhaita.

14.3.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Mie kanssa oon vuotanut valkovuotoa ihan alusta asti. Mie siitä vielä kysyin silloin neuvolassa, niin olivat että ihan ok. 

Onhan se vähän ärsyttävä kun pikkareita voi joutua vaihtamaan paristikin päivään.

14.3.2013
Taitsu
Taitsu

hyvä, et on normaalia, kun en tosiaan koskaan oo muistanut edes paperille laittaa ylös ja kysäistä.

aikaisemmin mulla ei oo ollu mitään tällasta, tosin loppuajasta on saattanu tulla vähäsen sillon tällön.

11.3.2013
äipsyli
äipsyli

Kyllähän se ihan normaalia on. Ne joilla vuotaa normaalistikin aina ni se määrä lisääntyy ja ne joilla on kuiviaki kausia normaalisti ni vuotelee vähän kokoajan.

11.3.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...