Maanantaihuomenta :)

Taas se ois täällä... voi ei! X)

11.3.2013
riu
riu

Huomenia

Mulla on ollu jo vipellyspäivä tänään. Nyt ei tarviikaan onneksi enää lähteä mihinkään tälle päivälle. Mua niin ärsyttää liikkua mensujen ekoina päivinä ku vuotaa niin pirusti et kokoajan saa olla vessaa likellä et ei vaan vuoda yli.

Kävin siis heittääs lapset hoitoon, allekirjottamas yhen paperin, rautakaupas ostaa pari minikasvihuonetta ja multaa et pääsee idättää taimia ja sit vielä ruokakaupassa ja apteekissa hakee esikolle flixotideä ku edellinen olis loppunu eilen illasta. Kivasti se heräs lauantaiaamuna sanoo et hällä on enää 8 annosta jäljellä ku menee se 2+2 tällä hetkellä. Otti sit eilen illasta vaan yhen annoksen et saatiin tälle aamulle riittää vielä yksi. Apteekissa sit sai farmaseutti  kirjottaa Kelalle selvitystä et miksi meillä menee purkki puolessa ajassa.

Taas tulee lunta. Onneksi vaan tolleen kevyesti leijaillen.

11.3.2013
misukka
misukka

Huomenta!

Täällä hyvä yö takana, yöllä vaan yks herätys ja noustiin 6.10 ylös :) Pojan piti poikkeuksellisesti mennä jo kasiin kouluun ja vähä meinas tihkaista. Nyt sais viedä eskarilaisen koululle ja samalla kävästään kuopuksen kans Mammuttimarkkinoilla. Isäntä on taas piiiitkän päivän töis, joten ihan peruspäivä tiedossa..

11.3.2013
marjaana
marjaana

Huomenta!

Meillä herättiin 7.20 ja nyt juon kahvii. Tänää ulkoilua luvassa ainakin, ei tuo pikkanen lumisade mitään haittaa :D mietin et käveliskö porukoille ku mun äitil on vapaata ja sit iltapäivällä kävelis takas. Tosin iskä menee ruokatauolle yhentoista aikaa, ni vois sillonki tietenki mennä sinne. Mut kattoo nyt miten tää taas menee :P

Metalli, sä saatkin olla ilonen :)

11.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
19 weeks pregnant

Huomenta

Metalli saakin olla iloinen=)

Itellänikin on pitkästä aikaa sellanen olo,että mulla on ihana mies ja ihanat lapset=)

Teini tuossa riehu kun ei löytäny bussikorttia mistään ja lykkäsin rahan kouraan että pääsee kouluun..no tuolla se kortti oli sen lattialla kun kävin äsken kattoo=)

Meillä ei ihmeempiä suunnitelmia pienten kanssa ulkoilua kavereitten kanssa ja leivotaan.

Huomiselle jätän pyykkivuoren valloituksen=)

Pitäs myös varailla neuvolaa ja muuta muistaa soitella..nuo soittoajat on pahoja,kun aina huomaa että taas se aika meni=D

11.3.2013
huiskutin
huiskutin

Huomenia! Aamu alkoi ihanasti kun pojan sänky oli ihan likomärkä. Itsellä yö meni taas valvoessa, tämä vauva ei sitten halua syntyä ollenkaan. Eipä tässä ihmeitä suunnitelmia voi tehdä kaikki odottellaan että koska alkaa tapahtua. Mies on tän viikon talvilomalla.

Riulle tsempit maanantai aamuun!

Hauskaa päivää myös kaikille muille mammoille!

11.3.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

Ei oo yhtään semmonen olo että halluis olla tässä hereillä tekemässä lähtöä. Mieluummin ois vielä tiukkaan peiton alla nukkumassa. Yllättäen :D Ei kai tässä, ihan perusmaanantai, jonka toivois jo olevan ohi :D Lapset maailmalle, ite kouluun, kottiin ruuan tekkoon, siivousta, tiskejä, kiekkokouluu--- siis ihan perussettiä tiiossa. Ei vaan jaksas. Nuo mukavat viikonloput on liian rankkoja tällä iällä :D

Mitäs mammojen maanantaihin? :)

11.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...