Mitäs mammat?? Mitä kuuluu, kukkuluuruu??

Heippa hei kaikki. Kukaan varmaan ees muista mut kysellään silti, että mitä tänne kuuluu? Käyn silloin tällöin joskus kattelemassa juttuja mut en vaan ole jaksanut aikoihin kirjautua kirjoittaakseni. Meillä eletään arkea nykyään koululaisen aikataulujen mukaan. Nii in, minun pieni iso mies on jo ekaluokalla. Vähänkö on aika mennyt. Siis jo huomaa siitäkin, että vasta oli elokuu ja saatoin tuota lasta ekaa päivää kouluun ja nyt enää 2½kk eka luokkaa jäljellä. What?? :D Pieninkin jo 2½v. joten meitsi mammalla alkaa pikku hiljaa kotona olo päivät olla luetut. Töitä olenkin nyt tässä haeskellut. Vielä tosin vähän huonolla menestyksellä. Katotaan nyt mitä mahtaa tuoda sitten tulevaisuus. Ajattelin aloittaa työnhaun ajoissa jotta ois vaikka mahdollisuus työllistyä ennen kuin kotihoidointuki lakkaa. Eipähän jäisi sitten ihan rahattomaksi. Katotaan nyt sitten kuin tää teoria toimii käytännössä. Mutta, että kahta nuorempaa sitten kohta ois varmaan laitettava hoitoon ja opeteltava ihan uudenlainen arki elämässä. Toisaalta jännittää mutta toisaalta odotan sitä jo kovasti. Vähän sitä omaa aikaa kodin ulkopuolellakin. Tällästä siis tänne.:)

10.3.2013
miukku2
miukku2

Minäkin muistan sut "vanhoilta ajoilta" :) 

Kovasti ne lapset kasvaa, vaikka juuri äsken syntyivät. Meilläkin esikko on jo 5-vuotias ja tosikko kohta 4. Toukokuussa pitäisi sitten tän kolmosen puskea maailmaan. Kaikkeen sitä ihminen vanhoilla päivillään ryhtyykin - niinkuin vaikka lapsen tekoon!

Tsemppiä sulle työnhakuun! Eiköhän tekevälle työtä löydy, kun on oikealla asenteella ja ajoissa liikkeellä niinkuin sä.

11.3.2013
Myy76
Myy76

mie halusin korkeakoulututkinnon ja lähin lukemaan restonomiksi. Opiskelijan tuloja ei huomioida päivähoitomaksuihin, ja miekii sain ely-kekuksen suosiollisella tuella koulutustukea kahen vuuen ajan. Eli sain liiton rahoja, jotka loppui ja oon nyt sitte työmarkkinatuella. Mutta siihen korotukset kolmesta lapsesta ja se "ruokaraha" 9 e verottomana per koulupäivä, niin ei tätä opiskelua tappiokseen tee :D Mie luulen että se onnistus siullakii, kun meet vaan työkkäriin keskustelemaan omaehtoisesta opiskelusta koulutusneuvojan kaa :)

Miun libresse-muiti on ilmiömäinen, ettei tässä niin vaan pääse ihmiset unohtumaan :D

11.3.2013
riu
riu

Sanos kuule Riu muuta... En tajuu, että miten nuo muka jo noin isoja on mutta niin ne vaan on. Esikoinen tosiaan 7v. (syksyllä 8), keskimmäinen täytti just 5v. ja pikkunen on sen 2½v. Mutta mie en huomaa itsessäni ajan kulua.xD Oon vaan saman ikänen aina. Vaikka hassua kyllä, ne numerotkin jotenkin kummallisesti suurenee mutta olo ei siltä tunnu.:D

Ihanaa, Ipukin masua kasvattelee. Siitä ehkä olinkin tietoinen, kun täällä tosiaan toisinaan lueskellut. :) Onnea kuitenkin vielä loppumetreille.

Mitä Riu alkoi opiskelemaan? Tässä kovasti olen pyöritellyt itsekin sitä opiskeluvaihtoehtoa, kun ei noita kouluja ole tullut käytyä eli työnhakeminen kouluttamattomana vielä extrahaastavampaa mutta ihan tosissaan ei tällä hetkellä varallisuus riitä siihen, että laittaisin 2 lasta hoitoon ja maksaisin niistä ne täydet maksut + opiskelisin (eli kulkisin matkat sinne ja jos mitä opiskelumaksuja tms. tulee (noita tutkintomaksuja ym. meinasin siis tuolta aikuispuolelta) niin ei vaan jäis käteen enää mitään niistä vähistä tuista. Eli jos nyt ekana sais jotain hetkellistä työtä edes ja kattois sitten vaikka vuoden päästä uudelleen sitä opiskelua, kun tuo keskimmäinen aloittaa eskarin. Sit ei tulis enää niin paljon niitä hoitomaksuja. Eikä sillä, mie en edes tiedä mitä haluisin opiskella.:D Joo, aikuinen ihminen mutta niin penteleen päättämätön.:D

Tällä viikolla kuitenkin työhaastattelu. Kovasti toivon, että se nyt tärppäis. Ei tosin olis, kun sellanen muutaman kuukauden homma mutta se ois nyt edes jotain alkuun eikähän sitä tiedä miten siitä sitten sen jälkeen sais hommia.

Niin ja BTW... IHANAA!!! että joku miut vielä muisti.:D

11.3.2013
miukku2
miukku2

Hellurei vaan :) Mie muistan siut ja ihmettelen että miten siulla muka noin isoja lapsia jo on??? Se on kyllä miten muitten lapset on niin iättömiä... :D Tsemppiä työnhakuun, se on jommonen prosessi, ainakii itestä on siltä tuntunu :)

Tänne ei sen kummempia, mie opiskelen ja vähän kadun että rupesin siihen vielä tällä iällä. Lapset kasvaa ja mie se vaan nuorrun ja kaunistun :D Stressiä kouluhommista ja tekemättömistä kotitöistä, eli ihan perussettiä :)

11.3.2013
riu
riu

Kah miukku, vanha kermis :D Näinhän se on, aika menee pelottavan lujaa, ainakin välillä... lapset kasvaa mutta onneks me vaan nuorrutaan :D Tsemppiä työnhakuun.

Mitäs ipulandiaan... Esikko  jo kesällä 9v, junnu täytti just pari päivää sitten vuoden ja mä niiiiiiin odotan kesäkuuta että pääsen tekemään tuttavuutta tähän masuasukkiin :) Mutta tässä odotellessa aika menee pelottavan hitaasti :D

10.3.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...