järkyttävä hengenahdistus

Tänään tämä mun hengenahdistus otti kyllä kunnon vallan mun elämästä. Aikasemminki siis henkeä ahdistanu aika lailla ruoan päälle, mutta tänään tätä on jatkunu ihan koko päivän. Mulla siis menossa rv35+4. Oon käyny tähän asti salilla, mutta tänään oli pakko lähteä kesken pois ku huomasin peilistä että huulet oli ihan siniset. Toivon todella että tämä johtuu tästä pienestä flunssan alusta mikä on päällänsä. Ja kovasti ootan että vauva laskeutuis pois tuosta keuhkoja painamasta.. Fiksuna ihmisenä lueskelin googlesta että vois olla raskausmyrkytystäki, mutta en jaksa siihen uskoa, koska paineet on ollu hyvät, vaikka toki vähän koholla normaaliolotilan paineisiin ja pissa puhdasta. +tämä on toinen raskaus ja ekassa ei ollu niin ei ole sitäkään riskitekijää mukana. Tosin tällä hetkellä on vähän huimausta, mutta sekin voi olla jumissa olevasta niskasta. Keskiviikkona on onneks lääkärineuvola, niin pääsee tarkistaan että kaikki on hyvin. Vauva ainaki liikkuu kovasti koko ajan. Onkos muilla ollu pahaa hengenahdistusta? en muista esikoisesta olleen näin pahaa, että huuletki menis siniseks.

10.3.2013
naks
naks
2 years, 5-month-old toddler

kävin sitten vasta keskiviikkona siellä lääkärineuvolassa, ja sanoin sekä kätilölle että lääkärille tuosta hengenahdistuksesta että huulten sinisyydestä. Eivätpä nuo mitään sanonu. Lääkäri sano vain että kovin on korkealla vielä, ja että pitää miettiä että katotaanko vielä lähteekö laskeutuun. Nyt on hengenahdistus vähän helpottanu onneksi. Tällä viikolla oma kätilö sano, että on nyt lähteny laskeutuun, että josko paino vain tuonne keuhkoihin tuo lapsonen.

19.3.2013
naks
naks

Hurjaa jos ihan siniseksi huulet vetäny. Kyllä mie sinuna kävisin pikapikaa neukkulassa huomenna kyselemässä et ottaisko ne sulta pisusta protskut ja mittais paineet. Ei tuo ny ihan hyvä juttu voi olla. Luulis, et jos sulla menee huulet siniseks ni kyllä siinä pientä hapenpuutetta saattaa ilmetä vaavillekin.

11.3.2013
misukka
misukka

no empä muista ettäois huuletkin siniseksi menny:O

mutta muistan miten nuilla  viikoilla ahdistuin liki kasaan kun kiipesin  meidän terassin huikeat 3  askelmaa että pääsen kotia:D ne oli aivan uskomattoman ylivoimaiset askelmat, vaikka ne raskausaikana rakennettiinkin ja mie  olin vielä mittaamassa  etteivät  jää liian korkeiksi x)

11.3.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...